Hjem Nyheter Amerikansk professor avslører pedofilivennlige kjønns-teoretikere

Amerikansk professor avslører pedofilivennlige kjønns-teoretikere

2

USA I filmen vises et foredrag av professor Derrick Jensen hvor han opplyser sine studenter om den pedofilivennlige innstillingen til mange grunnleggende kjønns-teoretikere. 

Blant de nevnte er den post-moderne filosofen Paul-Michel-Foucault som åpent talte for normaliseringen av pedofili. Foto: Britannica.com

Derrick Jensen avslører teoretikernes holdninger simpelthen ved å sitere deres egne ord. Jensens stunt ble møtt med en blandet reaksjon fra studentene som var til stede. Noen var åpenbart glade over at Jensen tok opp temaet, andre igjen sinte over at ikonene deres ble kritisert.

Blant de nevnte teoretikerne er franskmannen Michel Foucault, jødinnen Gayle Rubin, amerikaneren Patrick Califia og jødinnen Judith Butler. Alle de nevnte beskrev sin seksualitet som avvikende fra heterofili.

Les også:
Snikende normalisering av pedofile i sosiale medier
Jødisk politiker i USA vil avkriminalisere pedofili
NRK markedsfører obskønitet til barn i sin nye serie «Unormal»
Kulturmarxisme

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Heimdal
1 år siden

Å bli «kjønnsteoretiker» synes å være vårt moderne futuristiske samfunns store yrkesutdanning idag. Som barn så man for seg fremtiden som en spennende tid der man kunne fly svevebiler å dra til feriekoloni på månen…men at fremtiden som lå rundt hjørnet skulle bli så bokstavelig talt sinnsyk som det vi ser utfolder seg idag, kunne vel neppe noen ha sett for seg (foruten de fiendtlige fremmede interessene som ligger bak denne agendaen vel og merke).

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Bra. Folk må våge å si ifra. Om folk forblir tause og passive så vinner ondskapen frem.