Hjem Nyheter Amerikansk tidsskrift promoterer transseksualitet blant barn

Amerikansk tidsskrift promoterer transseksualitet blant barn

KULTURMARXISME I en spesialutgave av det amerikanske tidsskriftet National Geographic brukes små barn for å normalisere transseksualitet blant unge.

transbarn

Den åtte år gamle Avery Jackson blir avbildet på forsiden av tidskriftet med sitatet «Det beste med å være jente er at jeg nå ikke trenger å late som å være en gutt». Spesialutgaven som heter «Gender Revolution», eller kjønnsrevolusjon på norsk, og handler om transseksuelle barn, unge mennesker uten kjønnsidentitet og deres historier.

Dette er ikke første gangen den 8 år gamle gutten blir utnyttet for den homopolitiske agenden. Gutten ble også brukt i en omfattende PR-kampanje i USA for å samle sammen penger til å åpne flere «transehus» som skulle bli plassert rett over gaten til en kirke som tilhører en kristen gruppe som er motstandere av homofili.

Se bilder fra PR-kampanjen nedenfor:
trans2trans3
Oppfordring til kjønnsdysfori og promoteringen av transseksualitet til små barn er et regelrett overgrep mot barn og vil i et sunt nasjonalsosialistisk samfunn ikke tolereres. Ønsker du å vite mer om Den nordiske motstandsbevegelsens familiepolitikk så trykk HER

Kilde:
Trans girl featured on the cover of National Geographic