Hjem Nyheter Amerikanske kjendiskvinner poserer i undertøyet for å vinne stemmer til demokratene

Amerikanske kjendiskvinner poserer i undertøyet for å vinne stemmer til demokratene

5

USA Amerikanske kjendiser poserer i undertøyet samtidig som de oppfordrer folk til å stemme på demokratiske kandidater.

Den britiske avisen The Daily Mail skriver om at afro-jødinnen Zoe Kravits og Jenna Dewan poserer i undertøyet samtidig som de oppfordrer sine følgere til å stemme på Demokratene. Skuespilleren Lisa Rinna sier at hun blir inspirert av Kravits og legger ut et bilde på seg selv i bikini med samme budskap.

Russiske Russia Today skriver om at både mannlige og kvinnelige kjendiser, blant annet komiker-jødinnen Sarah Silverman, står toppløse i en innspilt film og instruerer amerikanere hva de skal stemme på. De fleste kommentarene på Youtube er dog negative til videoens budskap.

Slike tiltak er ikke noe nytt

En av deltakerne i filmen er jødinnen og «stand-up-komikeren» Amy Schumer. Madonna introduserte Schumer i 2016 og lovet samtidig den gangen å «suge» alle som stemte på Hillary Clinton det valget:

Jødinnen Sarah Silverman som også står toppløs i den siste videoen ble enda mer kjent etter å ha vist frem lesbiske seksuelle posisjoner med en liten hund. Dette i den hensikt å forsøke å få den mektige jødiske donatoren Sheldon Adelson til å istedet gi donasjoner til Barack Obama ved presidentvalget i 2012. Silvermans sinnsyke video kan fortsatt ses på Youtube her.

Heller ikke i Sverige har de kommet unna slik oppførsel ettersom den forrige moderate partilederen Anna Kinberg Batra tilbydde seg å sende nakenbilder i bytte mot stemmer.

Les også:
Dokument avslører: Bløffen om russisk påvirkelse på USA-valget var Hillary Clintons idé
Hillary Clinton til Joe Biden: «Erkjenn ikke valgtap under noen omstendigheter»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
11 måneder siden

Jødenes perverterte sekualfiksering skinner gjennom; de vet og kalkulerer med goyims svake forsvar mot puppe- og bakende-eksponering, kondisjonert som vi har blitt gjennom den jødisk-dominerte pornografien, som er lett tilgjengelig idag. Nå skal dette tydeligvis brukes til å kapre stemmer for Biden og Kamala, og hindre at Trump gjenvelges. Så lettpåvirkelige er åpenbart de som ennå ikke har bestemt seg, iflg jødisk «psykologi».

Roar
Roar
11 måneder siden

Hvilket sunt individ vil la seg overtale av slike prostituerte? Det burde jo få motsatt effekt.

Heimdal
11 måneder siden

Høyprofilerte feminister som utgir seg for å «kjempe mot seksualisert fremstilling av kvinners kropp» benytter alltid selv nakenhet og seksualisert tilgrising i sine egne budskap og agerende…
Hekser finnes

Morten
Morten
11 måneder siden

Lavmål.

Kim Larsen
Kim Larsen
11 måneder siden

Virker veldig desperat!