Hjem Nyheter Amerikanske kjendiskvinner poserer i undertøyet for å vinne stemmer til demokratene

Amerikanske kjendiskvinner poserer i undertøyet for å vinne stemmer til demokratene

5

USA Amerikanske kjendiser poserer i undertøyet samtidig som de oppfordrer folk til å stemme på demokratiske kandidater.

Den britiske avisen The Daily Mail skriver om at afro-jødinnen Zoe Kravits og Jenna Dewan poserer i undertøyet samtidig som de oppfordrer sine følgere til å stemme på Demokratene. Skuespilleren Lisa Rinna sier at hun blir inspirert av Kravits og legger ut et bilde på seg selv i bikini med samme budskap.

Russiske Russia Today skriver om at både mannlige og kvinnelige kjendiser, blant annet komiker-jødinnen Sarah Silverman, står toppløse i en innspilt film og instruerer amerikanere hva de skal stemme på. De fleste kommentarene på Youtube er dog negative til videoens budskap.

Slike tiltak er ikke noe nytt

En av deltakerne i filmen er jødinnen og «stand-up-komikeren» Amy Schumer. Madonna introduserte Schumer i 2016 og lovet samtidig den gangen å «suge» alle som stemte på Hillary Clinton det valget:

Jødinnen Sarah Silverman som også står toppløs i den siste videoen ble enda mer kjent etter å ha vist frem lesbiske seksuelle posisjoner med en liten hund. Dette i den hensikt å forsøke å få den mektige jødiske donatoren Sheldon Adelson til å istedet gi donasjoner til Barack Obama ved presidentvalget i 2012. Silvermans sinnsyke video kan fortsatt ses på Youtube her.

Heller ikke i Sverige har de kommet unna slik oppførsel ettersom den forrige moderate partilederen Anna Kinberg Batra tilbydde seg å sende nakenbilder i bytte mot stemmer.

Les også:
Dokument avslører: Bløffen om russisk påvirkelse på USA-valget var Hillary Clintons idé
Hillary Clinton til Joe Biden: «Erkjenn ikke valgtap under noen omstendigheter»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Jødenes perverterte sekualfiksering skinner gjennom; de vet og kalkulerer med goyims svake forsvar mot puppe- og bakende-eksponering, kondisjonert som vi har blitt gjennom den jødisk-dominerte pornografien, som er lett tilgjengelig idag. Nå skal dette tydeligvis brukes til å kapre stemmer for Biden og Kamala, og hindre at Trump gjenvelges. Så lettpåvirkelige er åpenbart de som ennå ikke har bestemt seg, iflg jødisk «psykologi».

Roar
Roar
1 år siden

Hvilket sunt individ vil la seg overtale av slike prostituerte? Det burde jo få motsatt effekt.

Heimdal
1 år siden

Høyprofilerte feminister som utgir seg for å «kjempe mot seksualisert fremstilling av kvinners kropp» benytter alltid selv nakenhet og seksualisert tilgrising i sine egne budskap og agerende…
Hekser finnes

Morten
Morten
1 år siden

Lavmål.

Kim Larsen
Kim Larsen
1 år siden

Virker veldig desperat!