Hjem Verdensanskuelse Jødespørsmålet Amerikanske Oligarker I: Pritzkerne og transkjønnethet

Amerikanske Oligarker I: Pritzkerne og transkjønnethet

KULTURMARXISME Eric Striker belyser rike jøders rolle i å fronte trans-ideologien i USA.

Jennifer Pritzker. Foto cc public domain.

Det virker som om vi våknet en dag og oppdaget at det fra ingensteds har blitt ulovlig å skille mellom mann og kvinne. I strid med intuisjon, sunn fornuft og biologi fra 3. klasse har en rekke liberale plutokratier som Canada og Storbritannia lovfestet for å tvangsfore sine undersåtter med doktrinen om transkjønnethet, som i motsetning til ideen om at det er et individuelt valg, alltid er kombinert med mandater om at vanlige borgere erkjenner vrangforestillingene til velstående narsissister og perverse avvikere.

I USA vil det å bruke feil pronomen eller uttrykke mistanke om at transpersoner rett og slett er psykisk syke medføre enorme personlige kostnader. Slike uttrykk kan føre til at man havner i skuddlinjen til Southern Poverty Law Center (en anti-hvit amerikansk NGO, red. anm.), utestengt fra muligheten til å bruke sosiale medier og banktjenester, og åpne opp for trakassering og vold fra anarkistiske og radikale liberale militser som gis stort spillerom til å operere av politiet.

En hær av falske forskere, skamløse akademikere, politikere og aktivistiske juridiske fronter, bevæpnet med ufattelige mengder penger, har lykkes med å bruke alle skitne triks for å fullstendig omgå og oppheve lovgivende demokrati. Christopher Caldwells nylige bok, «The Age of Entitlement,» skisserer hvordan eliter har vært i stand til å bruke borgerrettighetspresedenser der lover avgjøres av domstoler i stedet for av folkevalgte representanter og folkeavstemning for å radikalt transformere det amerikanske samfunnet ved å overstyre den amerikanske grunnloven og folkets vilje.

Borgerrettigheter, det som opprinnelig ble promotert som en andre «rekonstruksjon» som bare ville påvirke spørsmål knyttet til Jim Crow i sør, har blitt en parallell form for politisk makt, der lover og regler som påvirker samfunnet som helhet ikke lenger er bundet til allmenn opinion eller samtykke, men i stedet bestemt av en liten gruppe rike jøder og kapitalister, noen ganger i samme familie og spiller forskjellige roller for å gjøre deres groteske og undertrykkende dystopi virkelig.

Pritzkerne og transkjønnethet

Pritzker-familien, arvinger til Hyatt Hotel, bruker i dag sin estimerte formue på 29 milliarder dollar til å spekulere på aksjemarkedet, unnvike skatter, kjøpe politikere og lure folk med predatorisk bankvirksomhet.

Den jødiske klanen har gjort kapitalist-aktivisme, der penger som er vridd ut av arbeiderklassen brukes til å betale for kjæledyrprosjektene til den antisosiale venstresiden, sentralt i planen deres for å radikalt rekonstruere Amerika. Hyatt-hotellene har blitt kritisert i det siste på grunn av deres grusomme arbeidsforhold, mens de også har hentet inn store ulovlige fortjenester gjennom Superior Bank, en subprime-utlånssvindel som gjennom ågerrenter bedro og ødela livene til et utall fattige mennesker. Pengeutlånssatsingen var så misbrukende at den tvang regjeringen til å tvinge Pritzkerne til å betale et oppgjør på 460 millioner dollar. I et funksjonelt system ville de ha blitt fengslet.

Ett medlem, milliardæren Jennifer Pritzker, er en mann-til-kvinnelig transperson som tjenestegjorde i det amerikanske militæret.

Ifølge undersøkelser utført av Jennifer Bilek, har «Jennifers» penger, sammen med andre skikkelser som den jødiske folkefellen og transseksuelle Martine Rothblatt, satt vind i seilene til den transkjønnede topp-ned revolusjonen, og gitt den vitenskapelig og medisinsk troverdighet gjennom makten til sjekkheftene deres, sammen med trente operatører som har hjulpet med å institusjonalisere det i bedriftsverdenen. Pritzkerne har investert tungt i den farmasøytiske og vitenskapelige verdenen.

Gjennom Tawani-fondet har Jennifer vært i stand til å korrumpere og påvirke retningen til ACLU (Amerikansk borgerrettighetsorganisasjon, red. anm.), ulike militærakademier, medisinske institusjoner (inkludert for barn) og universiteter.

De siste årene har Jennifer donert millioner til Universitetet i Minnesotas avdeling for menneskelig seksualitet, en underavdeling av det medisinske fakultetet, skapt en «Pritzkernes medisinskole» ved Universitet i Chicago, og en autoritet for «transstudier», håndplukket av Pritzker, ved Universitet i Victoria i Britisk Columbia, Canada. Andre medlemmer av Pritzker-familien donerte 25 millioner dollar til University i Californias barnehelseavdeling i San Francisco, som i regi av to jøder, forutsigbart går inn for at forvirrede eller syke små barn skal motta irreversible transseksuelle operasjoner.

Disse pengene garanterer, i beste fall, et veto mot vitenskap som stiller spørsmål ved gyldigheten av transkjønnethet, men som ofte bare oppmuntrer disse universitetene til å produsere pseudovitenskap til fordel for dette. Universitet i Minnesota har en hel klinikk dedikert til å gå inn for og oppmuntre transseksuell galskap, spesielt rettet mot barn. Universitet i Chicagos medisinske fakultet har blitt forvandlet til et laboratorium for makabre «kjønnsskiftende» menneskelige eksperimenter, liknende Magnus Hirschfelds skrekkhus fra Weimar-tiden.

Det private tilskuddssystemet og profittdrevne universiteter har redusert vitenskapen i USA til propagandafabrikker som er dedikert til å bekrefte den ideologiske viljen til donorer som Pritzkerne, som sett med Brown Universitets uforklarlige tilbaketrekning og unnskyldning for en studie som fant at transkjønnethet ikke er noe mer enn en sosialt konstruert kjepphest som spres via gruppepress. Brown tillot senere at studien ble publisert på nytt etter en sjelden, men intens medieundersøkelse, men denne saken understreker presset forskerne er under for å aldri stille spørsmål ved systemdogmer satt på forhånd av milliardærer.

Den latterlige «kontroversen» om hvorvidt militæret skal tillate transpersoner er et annet produkt av Pritzker-penger. Det er vanskelig å tro at militærmenn, pensjonerte og i tjeneste synes det er viktig å inkludere transseksuelle i de væpnede styrkene, men flere titalls millioner dollar kan få mange av disse karriereistene til å gå «woke».

I 2013 donerte Jennifer Pritzker 25 millioner dollar til det prestisjetunge Universitetet i Norwich og dets militæravdeling, som er kreditert med å lage ROTC-systemet. Dette var den største donasjonen skolen noen gang har mottatt i sin 194 år lange historie. Noen år senere har Universitetet i Norwich sin studentreglementshåndbok et helt kapittel dedikert til å «imøtekomme» transpersoner med spesielle unntak, og plassere homoen inn i globo-homo imperialisme.

Agenter som er opplært i Pritzker-finansierte skoleavdelinger eller som er valgt ut til Pritzker-stipend inkluderer jøder som Universitetet i Chicagos medisinske akademiker David T. Rubin som også fungerte som ekspertrådgiver ved CVS Caremark, som kjøpte Target (kjent for sin baderomspolitikk for transpersoner), og Loren S. Schecter, en innflytelsesrik «kjønnsbekreftelse» kirurg.

Grunnen til at vår nasjonale diskurs tar opp vanvittige debatter om hvorvidt kvinner bør få sine egne private bad og garderober i et land som er full av reelle problemer, er fordi dette er manifestasjoner av bevissthet som strømmer ut av sekker med penger som eies av de mentalt forstyrrede.

Mens transkjønnethet er assosiert med det demokratiske partiet så er Jennifer Pritzker en livslang republikansk donor, men milliardæren fordømte i fjor «marginaliseringen» som har kommet som et resultat av Trump-administrasjonens «retorikk». I sin lederartikkel krever Pritzker at det republikanske partiet går tilbake til å fokusere på lave skatter for milliardærer og underordner seg «eksperter» når det kommer til spørsmål som transkjønnethet antagelig «ekspertene» Jennifer personlig finansierer for å ape dets meninger.

Den demokratiske politiske maskinen

Pritzker-familien er intimt involvert i det demokratiske etablissementet, spesielt i hjembyen Chicago hvor de har nære bånd til israeleren Rahm Emanuel og Barack Obama. Medlemmer av familien har ledet store kampanjer, fungert som handelssekretær, har fått kontroll over skolesystemet i Chicago, ledet olympiske leker og mye mer. J.B. Pritzker er for tiden guvernør i Illinois, og styreleder for Illinois Holocaust Museum and Utdanningssenter.

Denne familien var svært innflytelsesrik i Washington under Obama-årene, der Pritzker-familien, gjennom innsamling og personlige donasjoner var i stand til å samle inn 800 millioner dollar til Obamas kampanjer og innvielsesfond.

Quid pro quo var utbredt gjennom Obama-årene, og Pritzkernes rolle i å få ham valgt ble behørig notert. Obamas administrasjon var viktig for å bruke føderal makt til å påtvinge transkjønnethet i det offentlige rom, med press for å integrere transseksuelle i militæret, skape «kjønnsnøytrale» bad i offentlige skoler og fasiliteter, og øke statlig finansiering til grupper som Tides Foundation, som selv finansierer pro-transseksuelle aktivistgrupper. Penny Pritzkers nære forhold til Obama førte til at regjeringen så bort da hun og familien hennes svindlet skattesystemet og betalte 9 millioner dollar på arven deres i stedet for de 150 millionene dollarene de burde ha skyldt.

Obama utnevnte i 2013 sin håndhever Penny Pritzker, som drev kampanjens finansfløy i 2008 og ledet kampanjen hans i 2012, til å føre tilsyn med handelsdepartementet hans, som tillot henne å sette vilkår og prioriteringer for nye regjeringsinitiativer som NIMBL, et program som tildeler Forsking og utviklingsstipend til forskning på biofarmasøytika.

I likhet med Jennifer er Pennys private «filantropi» besatt av å påvirke hva barn blir undervist så vel som universitetssystemet. Hennes Pritzker Traubert Familiefond har sendt millioner inn til Harvards medisinske faklutet, som har kjøpt henne en plass som medlem av Harvard Corporation. Harvard er kjent for å institusjonalisere en ekstrem form for kjønnsideologi som den svøper fremtidige eliter med.

Når det gjelder Pennys bror, milliardæren og guvernøren J.B. Pritzker, har han forvandlet staten Illinois til et ingenmannsland, ofte til transvesitters fordel.

Han har signert påbud og lovforslag om immigrasjon som forbyr lokal rettshåndhevelse fra å samarbeide med ICE for å deportere kriminelle utlendinger, gi store deler av Illinois sin ulovlige immigrantbefolkning amnesti, og utviklet et spesielt insentivprogram for ulovlige og transkjønnede studenter til å motta offentlige stipend.

Guvernør Pritzker har også signert et påbud som gir transkjønnede og «ikke-binære» elever spesielle privilegier på skolen, sammen med fri tilgang til et arsenal av advokater som effektivt kontrollerer retningen for seksualundervisning og utsletter ytringsfriheten til medstudenter.

Pritzkerne er bare én relativt liten gren av USAs arvelige plutokrati. Hvis du lurer på hvorfor presidentkandidater som Elizabeth Warren eller Wall Streets store håp Pete Buttigieg har gjort den absurditeten som er transkjønnethet hovedmålene for sine kampanjer så er det fordi Pritzkerne betaler dem for å gjøre det.

Universiteter, massemedia, valg, rettshåndhevelse, medisin alle disse viktige institusjonene har blitt ødelagt av jødiske bankpenger fra folk som Pritzkerne, som nesten fullt ut har erstattet etikk og meritt for å hengi seg til fetisjene sine og ønsket om å kontrollere oss.

/Eric Striker

Først publisert i National-Justice.