Hjem Nyheter Amerikanske Patriot Front ble ulovlig varetektsfengslet for «konspirasjon til opptøyer» ved homoparade

Amerikanske Patriot Front ble ulovlig varetektsfengslet for «konspirasjon til opptøyer» ved homoparade

1

USA Nettavisen Hyphen-Report har fulgt hendelsene rundt pågripelsen av Patriot Front-medlemmer ved en homoparade i Idaho, USA. Politiaksjonen ser ut til å være fabrikkert, for å, i samarbeid med Antifa kunne doxe PF-medlemmer.

Arrangementet «Pride in the Park» i Idaho, USA, har skapt en storm av kontroverser i delstaten. Til tross for at arrangementet beskrives som et «familievennlig, fellesskaps-arrangement», er mer enn halvparten av de fakturerte underholderne dragartister, programmert til å selge sine sataniske varer til uheldige barn, skriver Hyphen-Report.

Flere medier har rapportert om at den amerikanske nasjonalistiske organisasjonen Patriot Front ble arrestert av amerikansk politi i Coeur d’Alene, Idaho, da organisasjonen, som aldri før har gjort seg skyldig i gatevold, forsøkte å utøve sin first amendment-rett til å ytre seg.

Som en opposisjon til homoparaden hadde flere forskjellige «høyreorienterte» grupper organisert en motdemonstrasjon, inkludert militsmenn, motorsykkelklubber og kristne aktivister.

I kjølvannet av arrestasjonen av de 31 medlemmene av Patriot Front, en kristen aktivist og noen få venstreorienterte, har Antifa-medlemmer ved hjelp av politiets presselogg begynt å lekke navnene på de pågrepne i et forsøk på å skremme og demoralisere nasjonalistiske aktivister. Det ser ut til at denne politiinnsatsen var fabrikkert for å doxe medlemmene av Patriot Front, skriver Hyphen-Report i sin live-rapport.

Fra politiet, ledet av Kootenai County Sheriff og lederen for arrestasjonen, Robert «Bob» Norris, ble det i en offisiell uttalelse om arrestasjonen av de 31 medlemmene av Patriot Front bekreftet at de ble pågrepet og anholdt under mistanke om «konspirasjon til opptøyer», samtidig som politiet takket den «anonyme borgeren» som kontaktet politiet om hva vedkommende oppfattet som «en hær» på vei inn i en varevogn. Denne uttalelsen harmonerer imidlertid ikke med tidligere kommentarer om hendelsen fra en smilende Coeur d’Alene-politibetjent som innrømmet at arrestasjonen ble muliggjort av en føderal informant.

Som en kuriositet rapporterer Hyphen-Report om at sheriff Robert «Bob» Norris på privaten er en raseblander og har som politimann fått opplæring av den beryktede israelske etterretningstjenesten Mossad. I følge Kootenai Countys nettside ble Bob Norris håndplukket til å besøke «USAs største allierte» for der å trene med medlemmer av Mossad og Shin Bet, og utvikle ferdigheter som trengs for å «bekjempe terror».

Alle arresterte medlemmer av Patriot Front har siden blitt løslatt, og det er uklart om de grunnløse anklagene blir henlagt.

På Twitter har venstreorienterte i ettertid åpent oppfordret til vold ved å be det lokale Antifa skade, ødelegge og vandalisere eiendom som tilhører pro-hvite aktivister.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
trackback
7 måneder siden

[…] Amerikanske Patriot Front ble ulovlig varetektsfengslet for «konspirasjon til opptøyer» ved homop… […]