Hjem Nyheter Amerikanske Patriot Front deltok i folkedemonstrasjon mot abort

Amerikanske Patriot Front deltok i folkedemonstrasjon mot abort

2

AKTIVISME En større gruppe aktivister fra Patriot Front deltok i March for Life-demonstrasjon i Chicago.

Foto: Skjermbilde fra Patriot Fronts Telegram

På lørdag ble det avholdt en årlig pro-liv-demonstrasjon mot abort i den amerikanske storbyen Chicago. I gatearrangementet som består for det meste av konservative kristne, tilsluttet det seg en større gruppe aktivister fra den amerikanske pro-nasjonale og patriotiske bevegelsen Patriot Front.

– Vi står for livets hellighet og fred, ropte Patriot Fronts leder Thomas Rousseau i en megafon da gruppen ankom samlingsplassen.

Patriot Front hadde også et banner med teksten «Sterke familier skaper sterke nasjoner». Nasjonalistene var iført uniform bekledning og hadde skjold, noe som virket provoserende på enkelte blant demonstrasjonsdeltagerne.

Aksjonen fikk stor oppmerksomhet i lokal media. NBC Chicago skrev blant annet følgende om aksjonen:

Når anti-abort-aktivistene avsluttet sin demonstrasjon på lørdag fortsatte Patriot Front å marsjere gjennom Grant Park og forserte tunnelen til andre siden av gaten, der de ble plukket opp av en kolonne biler med overdekte registreringsskilter.

Patriot Front holdt sitt eget diskre møte i bydelen Loop for nesten et år siden, hvilket også sammentraff med en lokal March for Life-demonstrasjon.

Siden 2017 har medlemmer fra gruppen deltatt på tre pro-liv-demonstrasjoner i Chicago og demonstrert i byen totalt ti ganger, ifølge ADL (den jødiske organisasjonen Anti-Defamation League).

Patriot Front publiserte selv tidligere i uken to korte filmer via sin offisielle Telegram-kanal, men gruppen har ikke sluppet noen lengre reportasje på sin nettside ennå.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
8 måneder siden

Oppmuntrende, tross alt. Pro Life i USA står sterkt, og kjemper for en familiebasert politikk mot «de liberale» som fronter individets, dvs kvinners, frihet på bekostning av familien og især barns behov. I flere delstater har adgangen til fri abort blitt innskrenket, og det er et godt tegn på at trenden kan snus. Imens fråder proabortgrupper i raseri, godt hjulpet av (((de som står bak og trekker i trådene))).

Tom Hauge
Tom Hauge
8 måneder siden

Personlig har jeg ikke noe imot abort generelt. Det er for eks bedre at mennesker med store funksjonshemninger som vil føre til store lidelser for barnet og en enorm byrde for både familie og samfunn blir abortert i mine øyne. Når det er sagt så er det ikke det som blir promotert i dag. I dag så skal de som er en stor byrde oppløftes til helte status og sunne friske HVITE barn blir abortert. Abort er i stor grad blitt et prevensjons middel for uansvarlige horer