Hjem Nyheter Amerikanske St. Louis er nå den femte mest voldelige byen i verden

Amerikanske St. Louis er nå den femte mest voldelige byen i verden

2

USA Voldskriminaliteten i svarte amerikanske byer er nå blant den verste i verden, ifølge National Justice.

Twerking på politibil.

St. Louis, Missouri ble den femte mest voldelige byen på planeten i 2020, ifølge data kalkulert av National Justice.

Mainstreame kilder plasserte byen som nr. 13, eller 65,8 drap per 100 000, men denne statistikken er feilaktige. St. Louis Today rapporterte 262 drap i fjor [link utilgjengelig i EØS og EU] for en populasjon på ca. 297 000, eller 87,3 per 100 000, en ny rekord.

92% av drapsmennene i den midtvestlige byen tilhører den svarte befolkningen (45%), som dreper store antall både svarte og hvite. Det er mer sannsynlig at en person vil bli drept i gatene til St. Louis enn i Tijuanas kartellslagmarker (84,8), det notoriske Cape Town i Sør-Afrika (62,3) og enhver slum i Brazil med unntak av den nordøstlige byen Natal (102,6).

USA er det eneste landet generelt akseptert som en del av den første verden med byer som regnes blant de 50 mest voldelige, med fem totalt.

Det at St. Louis har denne belastende distinksjonen har ikke gått inn på dens svarte borgermester, Tishaura Jones. Tidligere denne måneden stilte hun seg side om side med antirasistiske og LGBT-aktivister om å kunngjøre en plan som ville ytterligere minske midler til byens demoraliserte politistyrke og eliminere 98 posisjoner i styrken. Kriminaliteten har blitt så ille at til og med den svarte befolkingen flykter fra byen.

Det siste året har politiet i St. Louis sentrum blitt uformelt instruert til ikke å håndheve trafikklover. Utfallet av dette er en kaotisk atmosfære der folk bryter fartsgrensene, drag-racer, krysser gaten for rødt lys mens de danser i gatene, hvilket har ført til en rekke ulykker. Sent i mai gikk en video av en gruppe svarte som twerket oppå en politibil viralt.

Byens ledende politiadvokat, Kim Gardner, ble installert av den
jødiske milliardæren George Soros.

I likhet med andre venstrevendte nekter Gardner å følge opp en rekke typer forbrytelser når den anklagede er svart, samtidig som hun bruker sin posisjon til å straffe hvite av politiske årsaker. Forrige sommer bestemte hun seg for å rettsforfølge Mark og Patricia McCloskey for å true svarte og anarkister som beleiret hjemmet deres med våpen. Nå har hun blitt møtt med disiplinære høringer som kan føre til lisensen hennes inndras etter at hun prøvde å bruke posisjonen sin til å prøve å rettsforfølge den daværende republikanske guvernøren Eric Greitens, som er jødisk og dermed i stand til å forsvare seg.

Så langt i 2021 så har andre byer med betydelige svarte populasjoner som Cleveland og Memphis sett voksende drapsrater som kan komme til å bli sammenlignbare med situasjonen ved slutten av året.

/Eric Striker

Opprinnelig publisert på National Justice.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Oppskriften på sosialt kaos; gi politiet mindre penger og fullmakter til å stoppe kriminalitet, sett neger- og LHBTQ-vennlige kvinner til å styre og stelle, så har du det gående, som her. En neger med skytevåpen er en vandrende bombe, som på impuls skyter på alle og enhver, sine egne inklusive, som raner og begår voldshandlinger, og nå sørger jødene i rettsvesenet for at han ikke kan tas og straffes, for de svarte er jo, takket være St George Floyd, «det utvalgte folket», pga historisk rasisme og slaveri.

trackback
10 måneder siden

[…] med stor margin i november 2020 har Gardners største prestasjon vært å gjøre St. Louis til den femte mest farlige byen i verden. Takket være hennes rike jødiske støttespillere har det vist seg vanskelig å bli kvitt […]