Hjem Nyheter Amerikanske veteraner misfornøyde med sionistiske kriger

Amerikanske veteraner misfornøyde med sionistiske kriger

4

UTENRIKS Ifølge en fersk spørreundersøkelse mener en stor majoritet av amerikanske krigsveteraner at krigen i Midtøsten ikke er verd å kjempe for.

Ifølge en undersøkelse utført av Pew Research Center anser 64 prosent av amerikanske krigsveteraner at krigen i Irak ikke er verdt å kjempe, mens 58 prosent sa det samme om krigen i Afghanistan.

En av dem som nå kritiserer krigen er veteranen Will Griffin, som mener at krigen er «urettferdig, ulovlig, umoralsk og aldri burde ha forekommet».

– Flere sivile enn fiendens soldater har blitt drept, selvmordsraten blant veteraner er rekordhøy, ingen skoler eller sykehus har blitt bygget i disse landene. Flere bomber slippes og terrororganisasjoner har vokst eksponensielt siden 2011, hvert eneste mål vi hadde for å gå inn i Irak og Afghanistan har vi mislykket med nå på alle mulige måter, forklarer veteranen.

Griffin tror heller ikke at krigen gjorde situasjonen bedre for folk hjemme i USA eller i landene der ulike regimer ble skiftet ut.

– Jeg har aldri tjent eller hjulpet folket i USA, Irak eller Afghanistan. De jeg tjente var de store selskapene, våpenindustrien og politikerne som har gjort karriere gjennom disse krigene og ved å ofre livet til mine kolleger og uskyldige sivile.

4
Delta i debatten

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
TonyAktEspen Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Espen
Espen

No more wars for Israel!

Espen
Espen

Wars for Israel Drive Mass Migration: https://www.bitchute.com/video/7R4BGUa2QSSX/

Akt
Akt

Trump er i lomma på verdensjødedommen og bruker sin hær så fort jødene sier angrip. Den som fortsatt måtte tro at Trump bekjemper «the deep state», må jo være helt fraværende i timen. Trump har blitt, eller alltid vært, en del av «the deep state», dvs. verdensjødedommen, og han bruker det amerikanske folk som kanonføde for jødiske interesser.

Tony
Tony

Ødelegg Midtøsten og og sitt eget = djevelens verk