Hjem Nyheter Amerikanske veteraner misfornøyde med sionistiske kriger

Amerikanske veteraner misfornøyde med sionistiske kriger

4

UTENRIKS Ifølge en fersk spørreundersøkelse mener en stor majoritet av amerikanske krigsveteraner at krigen i Midtøsten ikke er verd å kjempe for.

Ifølge en undersøkelse utført av Pew Research Center anser 64 prosent av amerikanske krigsveteraner at krigen i Irak ikke er verdt å kjempe, mens 58 prosent sa det samme om krigen i Afghanistan.

En av dem som nå kritiserer krigen er veteranen Will Griffin, som mener at krigen er «urettferdig, ulovlig, umoralsk og aldri burde ha forekommet».

– Flere sivile enn fiendens soldater har blitt drept, selvmordsraten blant veteraner er rekordhøy, ingen skoler eller sykehus har blitt bygget i disse landene. Flere bomber slippes og terrororganisasjoner har vokst eksponensielt siden 2011, hvert eneste mål vi hadde for å gå inn i Irak og Afghanistan har vi mislykket med nå på alle mulige måter, forklarer veteranen.

Griffin tror heller ikke at krigen gjorde situasjonen bedre for folk hjemme i USA eller i landene der ulike regimer ble skiftet ut.

– Jeg har aldri tjent eller hjulpet folket i USA, Irak eller Afghanistan. De jeg tjente var de store selskapene, våpenindustrien og politikerne som har gjort karriere gjennom disse krigene og ved å ofre livet til mine kolleger og uskyldige sivile.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Espen
Espen
3 år siden

No more wars for Israel!

Espen
Espen
3 år siden

Wars for Israel Drive Mass Migration: https://www.bitchute.com/video/7R4BGUa2QSSX/

Akt
Akt
3 år siden

Trump er i lomma på verdensjødedommen og bruker sin hær så fort jødene sier angrip. Den som fortsatt måtte tro at Trump bekjemper «the deep state», må jo være helt fraværende i timen. Trump har blitt, eller alltid vært, en del av «the deep state», dvs. verdensjødedommen, og han bruker det amerikanske folk som kanonføde for jødiske interesser.

Tony
Tony
3 år siden

Ødelegg Midtøsten og og sitt eget = djevelens verk