Hjem Nyheter Anarkistenes hus i Berlin ser verre ut enn amerikanske narkohus

Anarkistenes hus i Berlin ser verre ut enn amerikanske narkohus

5

ANARKISTER Husokkupantene i Liebig34 har til slutt blitt kastet ut av politiet og journalister kunne dermed dokumentere for hele verden hvordan anarkistiske queerfeminister lever. 

Skjermbilde: Youtube

Liebig34 har huset anarkistiske queerfeminister siden 1999, men ifølge «Deutsche Welle» fornyet ikke eieren Gijora Padovicz leiekontrakten i 2018. Dette medførte en hus-okkupasjon som endte for noen dager siden da politiet kastet ut 57 okkupanter samtidig som de konfronterte en svartkledd mobb som mente at det var urettferdig av politiet og ikke la de anarkistene queerfeministene få fortsette å leve i svinestien sin.

De svartkledde venstreekstremistene demonstrerte på sin sedvanlige måte ved å kaste glassflasker og skyte fyrverkeri mot politiet. Etter at utkastelsen var overstått fikk journalister adgang til bygget og kunne da dokumentere det anarkistiske levesett, som også overgår scener fra filmen Trainspotting.  Veggene var dekket med anarkistisk symbolikk og bakgården hadde anarkistene omgjort til en søppelfylling.

Skjermbilde: Youtube
Skjermbilde: Youtube

Russiske «Ruptly» har lastet opp en video på youtube. Journalistene går igjennom det tidligere anarkistiske paradiset. En kortere versjon kan sees her.

Les også:
Anarkafeministen Emma Goldman
Store mengder eksplosiver funnet hos venstreekstremister i Tyskland
Venstreekstremister skjendet gravplasser i Dresden

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Anarkisme betyr som oftest at «alle gjør som de vil», og ingen tar ansvar for fellesskap og samfunnsordning. Da smuldrer det personlige ansvaret opp og forfall både sosialt og fysisk, og bortfall av tillit og solidaritet følger. «Ordnung muss sein», heter det på tysk, og det gjelder overalt og til alle tider.

Wewelsburg
Wewelsburg
Svar til  Proverbs 26:11
2 år siden

Bra skrevet. Disse menneskene må jo være helt rotne i hjernen. Trist å tenke på at de mest sannsynlig kunne vært skikkelige mennesker hvis de ikke hadde vært utsatt for propaganda, søppelmat og mangel på fysisk aktivitet.

Espen
Espen
2 år siden

Søppelfolk. Er jo bare å ta en titt på dem så forstår man at det kanskje ikke er så gode forhold hjemme hos dem.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
2 år siden

Omtrent som man kunne forvente av dette avskummet.

Catabienze
Catabienze
2 år siden

Uvirkelig. Kanskje dette er ungdommer som ikke har hatt det så bra hjemme.