Hjem Nyheter Anarkistenes hus i Berlin ser verre ut enn amerikanske narkohus

Anarkistenes hus i Berlin ser verre ut enn amerikanske narkohus

ANARKISTER Husokkupantene i Liebig34 har til slutt blitt kastet ut av politiet og journalister kunne dermed dokumentere for hele verden hvordan anarkistiske queerfeminister lever. 

Skjermbilde: Youtube

Liebig34 har huset anarkistiske queerfeminister siden 1999, men ifølge «Deutsche Welle» fornyet ikke eieren Gijora Padovicz leiekontrakten i 2018. Dette medførte en hus-okkupasjon som endte for noen dager siden da politiet kastet ut 57 okkupanter samtidig som de konfronterte en svartkledd mobb som mente at det var urettferdig av politiet og ikke la de anarkistene queerfeministene få fortsette å leve i svinestien sin.

De svartkledde venstreekstremistene demonstrerte på sin sedvanlige måte ved å kaste glassflasker og skyte fyrverkeri mot politiet. Etter at utkastelsen var overstått fikk journalister adgang til bygget og kunne da dokumentere det anarkistiske levesett, som også overgår scener fra filmen Trainspotting.  Veggene var dekket med anarkistisk symbolikk og bakgården hadde anarkistene omgjort til en søppelfylling.

Skjermbilde: Youtube

Skjermbilde: Youtube

Russiske «Ruptly» har lastet opp en video på youtube. Journalistene går igjennom det tidligere anarkistiske paradiset. En kortere versjon kan sees her.

Les også:
Anarkafeministen Emma Goldman
Store mengder eksplosiver funnet hos venstreekstremister i Tyskland
Venstreekstremister skjendet gravplasser i Dresden