Hjem Nyheter ANC inngår samarbeid med EFF om å stjele land fra hvite

ANC inngår samarbeid med EFF om å stjele land fra hvite

4

SØR-AFRIKA ANC har inngått samarbeid med det radikale og anti-hvite partiet EFF om å endre grunnloven og frata hvite deres landområder, uten kompensasjon.

African National Congress (ANC) og Economic Freedom Fighters (EFF) har inngått samarbeid i Sør-Afrikas parlament om å vedta en resolusjon for å opprette en underkomité som skal finne måter å endre grunnloven på slik at de med makt kan frata hvite boere deres landområder uten å gi kompensasjon.

Seksjon 25 i Sør-Afrikas grunnlov hindrer at man med tvang kan frata en annen person sitt landområde uten kompensasjon. EFF har derfor bedt den konstitusjonelle gjennomgangskomiteen om å vurdere å endre seksjon 25 i grunnloven, mens ANC har foreslått en konsultasjonsprosess for å fastslå modalitetene i regjeringens resolusjon.

Den konstitusjonelle gjennomgangskomiteen har frem til 30. august 2018 å vurdere saken.

For å endre grunnloven kreves det to tredjedels flertall i parlamentet, hvilket utgjør 267 stemmer. ANC har 249 seter i parlamentet, mens EFF har 25.

Sør-Afrikas hvite bondeforening Transvaalse Landbou-unie (TLU) uttalte at de anser dette som legalisering av tyveri, og en ren krigserklæring:

– Regjeringen bør notere seg at de kan forvente at mange bønder vil betrakte dette som en krigserklæring. Ingen stjal landet. Det ble kjøpt og mange boliglån har blitt eller fortsatt blir betalt med høye renter, og drevet fra soloppgang til solnedgang for å være istand til å nedbetale lånet, samt sikre at det er mat på bordet. […] Ingen vil bare gi bort landområdet sitt, uansett landets grunnlov. Tyveri forblir tyveri, selv om det er autorisert i en konstitusjon.

Les mer om Sør-Afrika:
Sørafrikanske Suidlanders: Forbereder seg på samfunnskollaps og revolusjon
Det hvite folkemordet i Sør-Afrika
Reportasje om drap på hvite bønder i Sør-Afrika
FILM: På innsiden av Sør-Afrikas hvite fattigleire
African National Congress grunnlegges

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roar
Roar
4 år siden

Tenk om våre myndigheter kunne åpnet opp for å ta imot disse istedet, så kunne vi sendt tilbake afrikanerne som har trengt seg inn her til lands, sammen med kommunistpakket som har slik en forkjærlighet for vold og voldtekter. Ville vært en vinn vinn situasjon.

V.L
V.L
Svar til  Roar
4 år siden

100% enig med deg Roar.
Raskt, direkte, rett på sak. Godt skrevet.

⚜️For vårt folk⚜️

trackback
4 år siden

[…] ANC inngår samarbeid med EFF om å stjele land fra hvite South Africa: ANC Teams up with Radical Anti-White Party on White Land […]

trackback
4 år siden

[…] i Sør-Afrika Tusenvis av sørafrikanere stilte opp i protest mot mord på hvite farmere ANC inngår samarbeid med EFF om å stjele land fra hvite Sør-Afrika i dag – Norden i morgen!? FILM: Den kommende rasekrigen i Sør-Afrika African […]