Hjem Nyheter Globalt Andreas fra Nordic Frontier gjestet «The Public Space»

Andreas fra Nordic Frontier gjestet «The Public Space»

0

MEDIA På søndag ble Andreas fra Nordic Frontier intervjuet av YouTube-profilen Jean-Francois Gariépy.

https://www.youtube.com/watch?v=2-OD1i2UXZQ

Under søndagskvelden medvirket Andreas Johansson, kjent fra Motstandsbevegelsens engelskspråklige podkast Nordic Frontier, i et direktesendt intervju på YouTube-kanalen «The Public Space». Kanalen drives av Jean-Francois Gariépy som har bakgrunn som nevrolog før han gav opp sin akademiske karriere for å kunne arbeide med politikk og debatt på YouTube.

I avsnittet diskuteres blant annet nordiske fødselstall, kaoset i Sverige, og hvordan Den nordiske motstandsbevegelsen er det eneste alternativet for en løsning.

Gariépy er en rase-realist og libertarianer og er en sterk tilhenger av ytringsfriheten. På hans kanal intervjuer han forskjellige mennesker fra ulike politiske bakgrunner. Tidligere har Gariépy samarbeidet med Andy Warski og var blant annet med og modererte den kjente debatten mellom Richard Spencer og Sargon of Akkad. Gariépy har tidligere intervjuet Den nordiske motstandsbevegelsens leder, Simon Lindberg, samt andre interessante personer som Eric Striker, Cultured Thug og David Duke.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg