Hjem Ukategorisert Angående Anders B. Breivik

Angående Anders B. Breivik

0

På mandag den 14. november var det i Oslo et nytt fengslingsmøte av Anders B. Breivik. Denne gangen ble referatforbudet opphevet, og man kunne i landets medier lese hva Anders B. Breivik hadde sagt, ord for ord.

mmabb

Det vi i Motstandsbevegelsen reagerte spesielt sterkt på, var hans introduksjon som i følge enkelte medier har vært følgende: «Jeg er militær kommandør i den norske motstandsbevegelsen og ridderjustitiarus i Knight’s Templar Norge…».

Dette er selvfølgelig ikke samme Motstandsbevegelsen, som er representert her, og som er en del i Den Nordiske Motstandsbevegelsen. Han har heller ikke under noe tidspunkt vært medlem i Motstandsbevegelsen, og vi har ikke hatt noen form for kontakt med ham.

Det skal også nevnes at mediene opererer med flere ulike versjoner av det han skal ha sagt ord for ord.

Eksempler:
«…presentere seg, erklærte at han var militær kommandør i motstandsbevegelsen…»

«Jeg er militær kommandør i den norske motstandsbevegelsen og ridderjustitiarus i Knight’s Templar Norge…»

«Jeg er en militær kommandør i den norske antikommunistiske motstandsbevegelsen og justitiarius i ordenen Knights Templar.»

«militær kommandør i den norske antikommunistiske motstandsbevegelsen og justitiarius i ordenen Knights Templar».

Nå vet ikke vi hvordan mediene definerer det å gjengi noe ord for ord, men etter hva vi har funnet ut eksisterer det ihvertfall tre forskjellige versjoner av hva han har sagt – såkalt «ord for ord».

Uavhengig av semantikken, så følte vi det var på sin plass å klargjøre dette, slik at unødig synsing og spekulasjon behøver å oppstå!

Vincit Omnia Veritas!

Motstandsbevegelsen, Norge

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg