Hjem Nyheter Angrep hvit barnefamilie med kniv – fordi de var lettkledde

Angrep hvit barnefamilie med kniv – fordi de var lettkledde

FLERKULTUR En fransk kvinne og hennes tre døtre ble tirsdag angrepet av en marokkansk mann med kniv. Mannen skal ha gått til angrep på familien, da han anså at de var for lettkledde.

garde

Tirsdag formiddag ble en 46-årig kvinne og hennes tre døtre angrepet av en marokkansk mann bevæpnet med kniv i den franske turistbyen Garde-Colombe. Både moren og hennes tre døtre – på henholdsvis 8, 12 og 14 år – ble alvorlig skadet og behandles nå på sykehus. Åtteåringen rapporteres være livstruende skadet.

Gjerningsmannen, en 37-årig marokkansk mann ved navn Mohamed, var på besøk i turistbyen med sin gravide kone og deres to barn og skal ha bodd i nærheten av den hvite familien. Ifølge den franske tv-kanalen TFI så skal den 46-årige kvinnen ha hjulpet gjerningsmannen dagen før angrepet fant sted, da han hadde vært i syk.

Angrepet skjedde rundt klokken 10 på tirsdag, mens familien satt og spiste frokost på terrassen. 37-åringen skal ha ropt at de var for lettkledde, før han knivstakk døtrene og gikk inn i boligen og knivstakk moren i brystet.

Kilder:
Marockan knivhögg vit småbarnsfamilj för att de bar shorts
Man ‘knifes French woman and her three daughters’ in Alpine resort