Hjem Nyheter Ann Coulter: «Jøder er drivende i hatet mot hvite»

Ann Coulter: «Jøder er drivende i hatet mot hvite»

7

JØDISK HAT Ann Coulter uttalte nylig at det Demokratiske partiet i USA styres av jøder, og at disse er drivende bak de anti-hvite kampanjene.

Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

Den jødiske publikasjonen Forward kritiserer nok en gang den konservative Ann Coulter for hennes påståtte antisemittisme.

Coulter tilhører ikke de nykonservative republikanere som kjemper for økt jødisk makt, men er i stedet blant dem som ønsker å redusere jødenes makt i USA.

I TV-programmet The Ingram Angle som sendes på Fox News peker Coulter ut jødene som ansvarlige for den intensive hetsen mot hvite mennesker, og da fremfor alt hvite menn.

Ann Coulter sa at jøder og andre velgergrupper innom det Demokratiske partiet, som homolobbyen og svarte kvinner, faktisk hater hverandre, men at at de forenes i et delt hat ovenfor hvite mennesker.

– Jeg mener, der finner du muslimene og jødene, og alle varierende «eksotiske» seksuelle interessegrupper, og svarte kvinner fra kirkene, og queer-ungdommer fra universitetet, sa Coulter og fortsatte:

– Den eneste måten for dem å holde sammen Demokratenes velgerbase er å fortsette å fokusere på hvite mennesker [i stil med] «nei, det er de hvite som undertrykker dere, dere må hate hvite mennesker». Det er det eneste de har felles.

Forward setter spørsmålstegn ved Coulters påstand om jødenes anti-hvite hat og tar jødene i forsvar. Publikasjonen ignorerer helt å kommentere Coulters kommentar om de andre befolkningsgruppene.

Les også:
Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment
Jødinnen Barbara Spectre fikk medalje av Sveriges konge
Morgenthauplanen
Kommunismens ukjente massemord
FILM: Jødespørsmålet forklart på fire minutter

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Queen Anne er totally woke, som en av få kvinner i media. Rart at hun og Tucker Carlsen har fått «lov» til å fremme sterkt systemkritiske synspunkter, men takhøyden for ytringer er mye høyere i USA enn i Europa(og Norden). Når hun nå nevner grupper som har det til felles at de HATER den hvite mann og alt det han står for, får det jødene til å fråde om munnen og rope på sensur.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Ann Coulter gav jyplingen Skavlan buksevann tidligere i år:

http://www.friatider.se/ann-coulter-i-skavlan-feminister-r-arga-manshatande-flator

Martin
Martin
4 år siden

Veldig bra dame. Virkelig vakkert når sterke kvinner sier sannheten. Respekt.

Espen
Espen
4 år siden
Angrvadil
Angrvadil
Svar til  Espen
4 år siden

Ondskap satt i system

Hyll den nordiske kvinnen!
Hyll den nordiske kvinnen!
4 år siden

Prima eksempel på en virkelig sterk kvinne. Selv om feministene tror de går mot strømmen, har de ikke engang smakt på en brøkdel av hva det koster å gå ut offentlig å snakke om jødisk makt bevegelsen. En virkelig sterk kvinne lar seg ikke sitte å gråte av situasjonen og degenerere seg selv for å fremstå som tøff, men hun holder sin sti ren og tar heller saken i egne hender og lar seg ikke tie av motstanderene, enten det så skal være «sjåvinistiske menn i patriarkiet», eller jødisk makt bevegelsen 😉

trackback
2 år siden

[…] Trump: «Hatkriminalitet skal lede til dødsstraff!» Dokumentar: Den jødiske lobbyen i USA Ann Coulter: «Jøder er drivende i hatet mot hvite» Jødespørsmålet Sionisme Hvitt […]