Hjem Nyheter Ann Coulter: «Jøder er drivende i hatet mot hvite»

Ann Coulter: «Jøder er drivende i hatet mot hvite»

JØDISK HAT Ann Coulter uttalte nylig at det Demokratiske partiet i USA styres av jøder, og at disse er drivende bak de anti-hvite kampanjene.

Ann Coulter. Foto: Gage Skidmore from Surprise, AZ, United States of AmericaCC BY-SA 2.0, via Wikimedia Commons.

Den jødiske publikasjonen Forward kritiserer nok en gang den konservative Ann Coulter for hennes påståtte antisemittisme.

Coulter tilhører ikke de nykonservative republikanere som kjemper for økt jødisk makt, men er i stedet blant dem som ønsker å redusere jødenes makt i USA.

I TV-programmet The Ingram Angle som sendes på Fox News peker Coulter ut jødene som ansvarlige for den intensive hetsen mot hvite mennesker, og da fremfor alt hvite menn.

Ann Coulter sa at jøder og andre velgergrupper innom det Demokratiske partiet, som homolobbyen og svarte kvinner, faktisk hater hverandre, men at at de forenes i et delt hat ovenfor hvite mennesker.

– Jeg mener, der finner du muslimene og jødene, og alle varierende «eksotiske» seksuelle interessegrupper, og svarte kvinner fra kirkene, og queer-ungdommer fra universitetet, sa Coulter og fortsatte:

– Den eneste måten for dem å holde sammen Demokratenes velgerbase er å fortsette å fokusere på hvite mennesker [i stil med] «nei, det er de hvite som undertrykker dere, dere må hate hvite mennesker». Det er det eneste de har felles.

Forward setter spørsmålstegn ved Coulters påstand om jødenes anti-hvite hat og tar jødene i forsvar. Publikasjonen ignorerer helt å kommentere Coulters kommentar om de andre befolkningsgruppene.

Les også:
Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment
Jødinnen Barbara Spectre fikk medalje av Sveriges konge
Morgenthauplanen
Kommunismens ukjente massemord
FILM: Jødespørsmålet forklart på fire minutter