Hjem Nyheter Norge Anneli fra Alternativ Media mister kommunejobben – avdelingsleder henviser til 22. juli

Anneli fra Alternativ Media mister kommunejobben – avdelingsleder henviser til 22. juli

13

YTRINGSFRIHET Anneli Virtanen fra Alternativ Media som i desember ble hengt ut som «nazist» og overfalt av maskerte voldsekstremister mister nå jobben i Trondheim kommune, for sitt engasjement i Alternativ Media. Eller var det på grunn av 22. juli?

Foto: Alternativ Media / Facebook.

Frihetskamp skrev i desember om Anneli Virtanen fra Alternativ Media som ble overfalt bakfra av tre maskerte menn som antas å ha vært venstreekstremister. På lørdag annonserte Virtanen i Alternativ Medias direktesending at hun som følge av sitt politiske engasjement er uønsket i jobben som driftsleder i Trondheim kommune.

Angrepet mot Anneli tros komme som følge av at hun like før ble hengt ut som «nazist» i ABC Nyheter. Annelis samboer Ronny Rønning forteller i sendingen at hun etter uthengingen også ble fryst ut av sine leder-kolleger i kommunen. Hun ble blant annet tvunget til å måtte forklare seg på alle møter, forteller hun:

– Visse møter var det flere [enn 5–6 personer], da nyheten kom ut. Da skulle jeg på hvert eneste møte som var, om det var avdelingsmøte, driftledermøte, ja det er hvor mange møter som helst i bydriften. På hvert eneste møte så skulle det begynne med at jeg skulle forklare mitt politiske standpunkt. Og folk skulle stille spørsmål til meg om saker og ting, og det var ikke bare 8–10, på ett møte var det kanskje 20 personer som bare satt og stirret på meg.

Til slutt ble Anneli invitert til et møte med avdelingssjef Roger Hagestuen hvor det ble forklart at det hele ikke handlet om at hun var blitt hengt ut som nazist, men at hun drev med Alternativ Media på fritiden, som kommunen anser er høyreekstremt, forteller Rønning.

Hagestuen gikk deretter tilbake på påstanden om at Alternativ Media er høyreekstremt, men problemet var at en veggdekorasjon med en øks i en av sendingene for noen minnet om 22. juli, og det var tvil om at Anneli, som er gartner og jobber i avdelingen for bydrift, skulle kunne ta vare på 22. juli-monumentet i Trondheim, forteller Rønning videre.

Under det siste møtet mellom Anneli, hennes sjefer og rådmannen i Trondheim kommune spilte Anneli inn samtalen, hvor det ble forklart at Anneli ikke har brutt noen lov og at rådmannen oppfordrer de ansatte til å engasjere seg i samfunnsdebatten – men symbolikken med norsk flagg og en øks på veggen gjør det hele høyreekstremt, sier avdelingssjefen.

– Jeg tror ikke det er snakk om hva parti du på en måte tilhører. […] Men symbolikkbruken, ikke sant, med det norske flagget, med øks på veggen og sånt, og det vi skal huske på det er at det å være driftsleder for sentrum så vil du ha ansvaret for sikkerheten i sentrum, ikke sant, og ansvaret for blant annet minnestedet 22. juli, sier avdelingssjef Hagestuen i opptaket og fortsetter:

– Når en bruker symbolikk som på en måte går mot høyre, så på en måte begynner å tilnærme seg, som går i retning mot Behring Breivik da.

Anneli Virtanen sier at saken er anmeldt og at hun vil kjempe mot kommunen til høyeste instans.

Opptaket ble avspilt i Alternativ Medias direktesending på lørdag.

Se sendingen nedenfor. Avspillingen av lydopptaket begynner 20 minutter inn i sendingen.

https://www.facebook.com/alternativmedia.no/videos/831499847293384/

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
13 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roy Vey
Roy Vey
3 år siden

Utrolig provoserende, først og fremst fordi hun mistet jobben fordi hun er samfunnsengasjert og da har hjertet på rett plass, men også det at Breivik og 22. juli dras frem. Hva faen? Avdelingssjef Roger Hagestuen bør da kanskje gå etter frimurere, frp-ere, og andre sionister da, ettersom det faktisk var der Breivik hadde sin tilknytning og tankegods fra. Og om norsk flagg provoserer avdelingssjef Roger Hagestuen, så burde han kanskje forlatt Norge? Og øks på veggen? Snakk om å lete etter unnskyldninger for å drive regelrett politisk trakassering og sparke personer fordi han selv har andre meninger om ting. Håper… Les mer »

Hanne
Hanne
3 år siden

Trist at hun mister jobben sin.

Richard
3 år siden

Viktig å stå på sitt og kjempe på videre uansett. Fantastisk at det ble tatt opptak av den usaklige behandlingen slik at offentligheten får med seg hvor venstrevridde og hatefulle kommuner og regjeringen faktisk er mot egne borgere dersom man nå velger å fremføre sannheten.

Hans-Simon
3 år siden

Ytringsfrihet er en god ting, så lenge du ikke utfordrer samfunnskonsensusen, som voktes av utallige lydige goyim, i stat og kommune, i media og skole, kort sagt over alt. Der sitter de systemlojale, som frykter for sin egen stilling, og holder sine underordnede i tømme. Men det gjelder BARE om du uttrykker nasjonalkonservative oppfatninger, mens sosialister og kommunister nyter full ytringsfrihet, med hammer og sigd om nødvendig. Mens det norske flagg, brukt som her, og en øks(et nyttig redskap), blir «symbolsk farlig» for de som ønsker å bli kvitt en brysom person, som Anneli.

Morten
Morten
3 år siden

Han skulle hatt buksevann denne Roger Hagestuen. Fy faen.

Stine
Stine
3 år siden

Er det bare kommunister og sionister som skal få lov til å jobbe i Norge? Håper hun går hardt på og vinner sak.

Ronny
Ronny
3 år siden

Kjenner det koker etter jeg fikk høre dette opptaket. Denne politiske trakasseringen kjenner jeg så godt igjen. Først jobber de i team bak ryggen din for å planlegge hvor dem skal plassere dolken på deg. Neste steg er usynliggjøring, så kommer «dommerne» først med falsk empati, falske unnskyldninger, forvrengte påstander og så er det «ønsker deg lykke til videre». Iblant er du heldig å få høre fra en tidligere god kollega som bekrefter nøyaktig det du selv vet du har blitt utsatt for, politisk forfølgelse. Ikke for at du har blandet jobb og livssyn, men for at de «humane» kjeltringene… Les mer »

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  Ronny
3 år siden

Det komiske er at folk som er nasjonale, om ikke de selv er selvstendig næringsdrivende, ofte har lederstillinger nettopp fordi nasjonale er oppegående og ressurssterke individer. Fødte ledere. Men blir likevel sparket pga. sin politiske overbevisning.

Så kommer figurer som Erna Solberg og snakker om utenforskap som årsak til at folk blir nasjonale, haha. Vi var nasjonale allerede da vi hadde jobb, og vi mistet jobb pga. at vi var nasjonale! Tygg på den Erna, men tygg med måte.

Grønne
Grønne
3 år siden

Men, øksa er jo symbol for Olav den hellige og brukes i mange sammenhenger av kommunen selv!

Heimdal
3 år siden

Snakk om politisk forfølgelse! Stegvis vinkles og synses hennes deltagelse i et alternativt medie på fritiden til å ha noe med ugjerningen på utøya?! Hva har et norgesflagg og en øks med Breiviks sionistiske ekstremisme å gjøre? Ingenting! Øks er fylkesvåpenet til Sør-Trøndelag og Hordaland. Kirken bruker det, kommunene bruker det selv. Nasjonalisme er ikke synonymt med ekstremisme eller kriminell, som de norskfientlige anti-hvite rasistene skal ha det til. De har ingenting å fare med, tvert imot så er det de som skal bli straffet og miste sine jobber for å holde på med slik terror mot folk! Helt forkastelig!

Hei Igjen
Hei Igjen
3 år siden

«På lørdag annonserte Virtanen i Alternativ Medias direktesending at hun som følge av sitt politiske engasjement er uønsket i jobben som driftsleder i Trondheim kommune.» Det er jo trist å få en sånn beskjed uansett hvem som framfører den, men det er INGEN OPPSIGELSE. Hvis det kun er en munnlig beskjed håper jeg inderlig hun bare stiller på jobb som vanlig. Det er KUN EN SKRIFTLIG OPPSIGELSE fra kommunen som hun må ta hensyn til. En slik skriftlig oppsigelse vil her åpenbart være USAKLIG. Så da er det bare å kjøre arbeidsrettssak, og enten kreve stillingen tilbake, eller en erstatning… Les mer »

JudasGarSviker
JudasGarSviker
3 år siden

For noen feige undermennesker vi har her i landet! Håper hun saksøker sjefene så det holder!

trackback
3 år siden

[…] Anneli Virtanen mister jobb – utsatt for politisk heksjakt […]