Hjem Nyheter Norge Anneli overfalt av tre maskerte menn i Trondheim

Anneli overfalt av tre maskerte menn i Trondheim

13

POLITISK VOLD Anneli Virtanen, kjent fra Alternativ Media, ble på lørdag overfalt av tre maskerte menn i Trondheim.

Systemkritikeren Anneli Virtanen, kjent fra Alternativ Media, ble rundt fem-tiden på lørdag overfalt bakfra av tre maskerte menn. Etter å ha vært på trening, mens hun gikk og lyttet til musikk, skal tre maskerte menn kommet bakfra, slengt henne i bakken, sparket og slått løs på henne.

Samboeren Ronny Rønning, fra Alternativ Media, forklarer at dette lukter politisk vold, og mest sannsynlig kommer som følge av at Ola Karlsen fra ABC Nyheter publiserte en hetsartikkel om Anneli.

– Ola Karlsen fra ABC Nyheter er direkte ansvarlig for denne hendelsen, da han med sin forvridde artikkel nazi-pekte Anneli og dermed utløste vrede blant voldsvenstre, forteller Ronny Rønning.

Se video fra da Ronny Rønning besøker Anneli på sykehuset:

Saken er meldt til politiet, som har uttrykt at de tar dette på alvor. Det gjenstår å se.

Rønning gikk senere ut og forklarte litt rundt saken i Alternativ Media.

Se live-sending nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
13 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Meget provoserende! Det viser atter engang hvilken side som pleier å angripe sine politiske meningsmotstandere, nemlig venstreekstremister.

Ønsker Anneli god bedring! Og ser for meg at hun snart er å se på Alternativ Media igjen.

https://www.nordenstil.no/leftwing/

Jarl
Jarl
Svar til  Roy Vey
2 år siden

Vanligvis, når de er i overtall, så får de juling om de forsøker seg. De kan gjerne komme 10 mot 3 av våre menn, og de ender opp med å få juling. Så de har vel forstått det nå da og begir seg heller 3 menn på 1 dame bakfra. Jævla feiginger.

Marius
Marius
2 år siden

Helt forjævlig.
Antifa er en gjeng feige krek som angriper hjelpesløse kvinner.
En vakker dag skal venstrepøbeln få som fortjent.
Leve kampen!

Morten
Morten
2 år siden

Håper de får tatt de feige maskerte venstreekstremmister som hopper på og angriper ei kvinne bakfra! Fy faen til lavmål! 3 maskerte menn på ei dame. Typisk venstresiden

Morten
Morten
2 år siden

Håper også Ola Karlsen får god gammeldags buksevann. regner med han kjenner det fra barndommen 😉

Hanne
Hanne
2 år siden

Dette er forferdelig det som har hendt med Anneli. Håper virkelig de 3 som overfalt henne blir tatt hånd om. Vi lever i 2019 og etniske hvite kvinner får pokker meg ikke lov til å gå i fred utenom å kikke oss rundt, fordi slasker som disse tre svina ikke aksepterer andres meninger. Jeg blir forbannet.
Sender gode tanker til Anneli. Stakkars dame.
Godt hun er tøff og står med hodet hevet.

Richard
2 år siden

Det er stort sett den feigheten man finner i rekkene til grupperinger som tjen folket og antifa. Skal dem tørre noe som helst så blir det flere mot en og gjerne iført maskering.

Ønsker god bedring til Anneli og et karma besøk hos voldsvenstre.

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Feige svin som angriper og utøver vold mot en kvinne. Ikke ukjent oppførsel av de røde svina.

De skal passe seg!

JudasGarSviker
JudasGarSviker
2 år siden

Håper navnene til disse venstre- parasittene kommer ut, og at de får det de fortjener og litt til. God bedring Anneli, og stå på!

Jan-Christopher
2 år siden

Feige jævla antifa-rotter!!

Ønsker deg god bedring Anneli, og husk at vi står sterkere sammen! Det er alltids plass til både deg og mannen din i Motstandsbevegelsen!

Jarl
Jarl
2 år siden

Håper de tre feige kvinnemishandlere av noen venstreekstremister får rundjuling! Og ikke minst hengt ut som kvinnemishandlere!

Grim
2 år siden

Skulle likt å sett Kronprinsen ledet garden sin rundt på gatene der det var behov for borgervern. Så kunne han blitt en konge for folket istedenfor, toleransetyranistene på tinget

JudasGarSviker
JudasGarSviker
2 år siden

Bra at Motstandsbevegelsen dekker denne saken. Ikke et ord fra de andre «alternative mediene» som Dokument, Resett osv om denne saken. Skuffende! Anneli har tidligere vært medlem i NMR og vet derfor (sannsynligvis) en ting eller to om en viss rotløs, internasjonal klikk. Derfor denne øredøvende stillheten. De er interessert i å fremme jødenes sak på bekostning av nordmenn.