Hjem Nyheter Annenhver kriminell i Berlin er innvandrer

Annenhver kriminell i Berlin er innvandrer

FLERKULTUR Innvandringsforkjempere hevder ofte at masseinnvandring ikke fører til økt kriminalitet. Ny statistikk fra politiet viser dog at nesten halvparten av de siktede i Berlin ikke engang har tysk pass.

Ifølge den seneste statistikken fra tysk politi er 45 prosent av de siktede i Berlin utlendinger uten tysk pass.

Av mistenkte lommetyver er hele 91 prosent av disse utlendinger, mens 85 prosent mistenkes for forbrytelser knyttet til salg av heroin.

Til tross for dette hevdet Berlins venstreorienterte politiske ledere i desember i fjor at «høyre-ekstremisme» er den største trusselen mot berlinere.

Forbundskansler Angela Merkels tidligere beslutning om å slippe inn over en million migranter fra den tredje verden innen 2015 har offisielt blitt koblet til en bølge av økt kriminalitet som har skylt over landet, og har blitt møtt med en enorm folkelig motstand.
Som følge av dette gjorde det innvandringskritiske partiet Alternativ for Tyskland et godt valg, og ble det tredje største partiet med 12,6 prosent av stemmene, noe som blant annet førte til vanskeligheter for Merkel med å danne en ny regjering.

Kilde:
Varannan misstänkt brottsling i Berlin är utlänning
Almost Half of Crimes in Berlin Committed by Migrants