Hjem Nyheter Annenhver kriminell i Berlin er innvandrer

Annenhver kriminell i Berlin er innvandrer

3

FLERKULTUR Innvandringsforkjempere hevder ofte at masseinnvandring ikke fører til økt kriminalitet. Ny statistikk fra politiet viser dog at nesten halvparten av de siktede i Berlin ikke engang har tysk pass.

Ifølge den seneste statistikken fra tysk politi er 45 prosent av de siktede i Berlin utlendinger uten tysk pass.

Av mistenkte lommetyver er hele 91 prosent av disse utlendinger, mens 85 prosent mistenkes for forbrytelser knyttet til salg av heroin.

Til tross for dette hevdet Berlins venstreorienterte politiske ledere i desember i fjor at «høyre-ekstremisme» er den største trusselen mot berlinere.

Forbundskansler Angela Merkels tidligere beslutning om å slippe inn over en million migranter fra den tredje verden innen 2015 har offisielt blitt koblet til en bølge av økt kriminalitet som har skylt over landet, og har blitt møtt med en enorm folkelig motstand.
Som følge av dette gjorde det innvandringskritiske partiet Alternativ for Tyskland et godt valg, og ble det tredje største partiet med 12,6 prosent av stemmene, noe som blant annet førte til vanskeligheter for Merkel med å danne en ny regjering.

Kilde:
Varannan misstänkt brottsling i Berlin är utlänning
Almost Half of Crimes in Berlin Committed by Migrants

3
Delta i debatten

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Nordisk E-nasjonalistAnonymsurferProverbs 26:11 Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Hans-Simon

Daglig berikelse for tyskerne, som med overveldende flertall gav sin støtte til Merkel og andre folkeforrædere i valget, mens bare 12% stemte på soft-anti-invasjonspartiet AfD. Tyskerne er mao stort sett enige i folkemordprosjektet, som går så pass planmessig og relativt langsomt at når folket våkner vil det være for sent.

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Varg lagde en nylig en video om det tyske valget som er verdt å se «About Germany & Angela Merkel»
https://youtu.be/WMSbz9a0IQQ

Nordisk E-nasjonalist
Nordisk E-nasjonalist

Greit at han støtter europeisk overlevelse, men fyren er en defatisk uten like. Han er opptatt av sin egen familie i Frankrike, og ikke det nordiske folks beste. Vi er nødt til å ta saken i egne hender. Hans løsning er tribalisme. Kanskje noe lignende som i vikingtiden. Hva skal det bety? Flyttet ut av Norden og Norge og hetser vår levemåte. Jeg kjøper ikke den, men hvis alt går til helvete så kan det bli resultatet. Ingen garanti for at fyren overlever da. Vi må prøve vårt aller beste å forsvare regionen før noe slikt skjer. https://www.youtube.com/watch?v=o9h_DpQbKxE Demonstrasjonen kommer… Les mer »