Hjem Nyheter Ansatte i Facebook får fri for å delta i venstreekstreme protester

Ansatte i Facebook får fri for å delta i venstreekstreme protester

USA Facebook og sin jødiske grunnlegger Mark Zuckerberg har lenge tatt til orde for åpne grenser til Europa og USA. Nå velger selskapet også å bevilge sine ansatte fri fra jobben slik at de kan delta i innvandrervennlige demonstrasjoner den 1. mai.

Facebook fikk mye kritikk fra venstreliberalt hold da de valgte å ikke sensurere såkalte falske nyheter i forbindelse med det amerikanske presidentvalget, og har i ettertid iverksatt en mengde tiltak for å kneble den anti-globalistiske opposisjonen.

Ifølge en ny uttalelse fra Facebook kommer det som man kaller Donald Trumps restriktive innvandringspolitikk til å medføre at USA vil miste høyt kvalifiserte arbeidstakere fra utlandet.

For å motvirke dette, gir nå Facebook sine amerikanske ansatte fri 1. mai for å delta i innvandringsvennlige demonstrasjoner. Facebook begrunner sin avgjørelse med at de ønsker å trene opp sine ansatte til å bli «inkluderende mennesker».

Facebook vil til og med holde oppsyn med sine leverandører, slik at disse ikke hindrer sine ansatte fra å delta i demonstrasjonene.

FAKTA: Jødespørsmålet

Etter andre verdenskrig har den jødiske minoriteten, som allerede før krigen hadde en toneangivende stilling i mange samfunn, kommet til å utøve en veldig stor innflytelse over Vestens politiske utvikling.

Idéene bak den såkalte kulturmarxismen eller den politiske korrektheten har i veldig stor utstrekning blitt skapt av jødiske akademikere. Også den opprinnelige marxismen har jødiske røtter, da dets opphavsmann Karl Marx var jøde. Jøder utøver også en ekstremt stor innflytelse over Hollywood, som i lang tid har påvirket Vestens kulturelle utvikling. Rent generelt har jøder hatt en uproporsjonelt stor innflytelse over økonomi, media og underholdningsindustri i veldig lang tid.

I og med grunnleggelsen av staten Israel har en del av den jødiske minoriteten i USA mobilisert seg i den såkalte Israel-lobbyen, som har vært en av aktørene som har dratt USA inn i meningsløse kriger med den jødiske statens fiender i Midt-Østen. Disse kriger har igjen skapt store flyktningstrømmer til Europa. Mange europeiske land har åpent dørene for innvandrerne, nettopp på grunn av jødisk lobbyarbeide.

Nasjonalistiske akademikere som David Duke og Kevin MacDonald har skrevet omfattende om emnet i bøker, som anbefales for de som ønsker å fordype seg. Mange finnes også tilgjengelig i organisasjonens nettbutikk. Bruk også søkefunksjonen på Frihetskamp for å finne flere artikler om jødisk makt og sionisme.

Omtrent ingen kritiker av jødisk makt hevder at jødespørsmålet handler om en altomfattende konspirasjon, som alle jøder bevisst er en del av. Dette er en vanlig stråmann skapt av meningsmotstandere. Det finnes jøder med enorm makt, og det finnes jøder med veldig lite makt. De som kritiserer jødisk makt påpeker kun at jøder er overrepresenterte i visse maktsammenhenger, akkurat som at innvandringskritikere påpeker at innvandrere er overrepresenterte i seksualforbrytelser.

Kilde:

Facebook låter anställda ta ledigt för att delta i vänsterprotester