Hjem Nyheter Antallet som tror på «holocaust» synker i Nederland

Antallet som tror på «holocaust» synker i Nederland

3

JØDISK MAKT En undersøkelse gjort av en jødisk makt-organisasjon viser at troen på «holocaust» er synkende på alle fronter.

«Holocaust»-løgnpropaganda.

«Mer enn halvparten av nederlenderne vet ikke at seks millioner jøder døde i Holocaust». Slik innleder Tash Moshiem en artikkel om den dalende tendensen blant nederlendere til å tro på det såkalte holocaust.

Ifølge en ny undersøkelse som The Jewish Chronicle skrev om er det kun 46 prosent av voksne i landet som er holocaust-troende, og når man deler opp «millennials» og «generasjon Z» i en egen kategori, synker tallet til 41 prosent. I undersøkelsen er millennials og generasjon Z definert som personer under 40 år.

Undersøkelsen ble utført av den jødiske utpressingsgruppen Conference on Jewish Material Claims Against Germany. I tillegg til å «utdanne om holocaust» har organisasjonen også programmer for å økonomisk melke dagens tyskere i form av både eiendom og direkte krav om penger.

Jøder er nervøse over «uvitenhet»

The Jewish Chronicle skriver at undersøkelsen viser en «urovekkende mangel på bevissthet om viktige historiske fakta rundt Holocaust og Nederland sin egen tilknytning til Holocaust-historien»

Leder for organisasjonen som har utført undersøkelsen, Gideon Taylor, er også bekymret for resultatene.

– I undersøkelse etter undersøkelse observerer vi fortsatt en nedgang i holocaust-kunnskap og bevissthet. Like urovekkende er trenden mot holocaust-fornektelse og forvrengning, sa Taylor om den positive utviklingen.

Som en løsning på de synkende tallene foreslo han mer indoktrinering i skolen om det såkalte holocaust.

Hvem er Anne Frank og er «holocaust» en myte?

En tredjedel av de under 40 år hadde ingen anelse om at Anne Frank døde i en konsentrasjonsleir. Hvorvidt nederlenderne visste om at hun døde av tyfus og ikke ble utryddet av de tyske nasjonalsosialistene, var ikke et kunnskapsområde som ble undersøkt.

«Holocaust er en myte» eller at det var «sterkt overdrevet» var utsagn som 23 prosent av de spurte under 40 år skrev under på, mens tallet totalt sett var 12 prosent. Disse tallene sies å være de høyeste som noen gang er målt i lignende undersøkelser.

22 prosent av de under 40 svarte at de synes det er akseptabelt at noen har «nynazistiske synspunkter». Nøyaktig hvilke synspunkter som menes med spørsmålet er uklart.

I undersøkelsen ble 2000 personer over 18 år spurt. Feilmarginen hevdes å være 2 prosent i hver retning.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
2 måneder siden

Jo lengre unna 2.verdenskrig og «jødeutryddelsen» vi kommer, jo mindre opptatt av dette «enestående folkemordet» er yngre årsklasser, som dessuten har fått med seg revisjonistenes utrettelige innsats for historisk sannhet. Den «endelige» sannheten får vi kanskje aldri, men jødenes monopol på lidelse og «the white man’s guilt» bør og vil bli borte. Så får jødene dyrke og kverne på det så mye de vil. Kanskje vil også dagen komme da nasjonalsosialismen og Hitlers Tyskland vil få sin renessanse, iallfall blant det opplyste mindretallet?

selvforsynt
selvforsynt
2 måneder siden

Jeg kommer fra Nederland, jeg vet at de fleste nederlandske folk tror at holocaust virkelig skjedde. Denne undersøkelsen er bare tull. Det vil bare bruke de så de kan indoktrinere ungdom enda mer.

Roger M
Roger M
2 måneder siden

En løgn varer ikke evig.