Hjem Nyheter Antifa klargjør: Vårt mål er IKKE å motarbeide kapitalismen eller systemet

Antifa klargjør: Vårt mål er IKKE å motarbeide kapitalismen eller systemet

3

ANTIFA Om du har lest noe sted at Antifa ønsker å bekjempe kapitalismen har du blitt villedet. En av de største Antifa-avdelingene i USA innrømmer nå at det eneste reelle målet for deres virksomhet er «høyreekstremister» – ikke systemet eller kapitalismen.

Jødene Adam Rothstein (t.v.) og Caroline Gauld (t.h) som er gift med svenske Johan Victorin (helt til høyre). Caroline er en av initiativtakerne til Rose City Antifa, Michigan. Johan har bidratt til å importere europeisk antiterrorisme til USA.

Det er Rose City Antifa i Portland som i en melding til lokale medier tar avstand fra de som utførte angrepet på Det demokratiske partiets kontor i Oregon og annen hærverk i etterkant av angrepet. I meldingen påstås det at det ikke var Antifa som organiserte angrepet, og at dette heller ikke er en del av deres virksomhet:

While many of the people involved may consider themselves anti-fascists in ideology, we narrowly define anti-fascism as actions taken to oppose the insurgent right wing. Under this definition, protests that are not involved in direct opposition to far-right violence and instead combat the state, capitalism, etc., would…be more accurately described as anarchist, anti-capitalist, anti-authoritarian, or another term.

Det er altså ikke antifascisme å motarbeide storkapitalen eller systemet. Dette betyr at så lenge man angriper det man oppfatter som legitime mål – «høyreekstreme» – er det ingen reell grunn til ikke å la seg finansieres og kontrolleres av røverkapitalister som George Soros eller staten.

I meldingen presiserer Antifa også at de ikke vil legge ned virksomheten nå som storkapitalens favoritt Joe Biden har blitt president. I stedet har de til hensikt å bekjempe enhver geriljataktikk fra høyreekstremister og arbeide for å forsvare den nåværende ordenen.

Frihetskamp har tidligere skrevet om kartleggingen av Antifa i Portland. Avdelingen ledes blant annet av jøden Adam Rothstein, som er den som organiserer opptøyene.

Les også:
Dagens video: Antifa – en voldelig jødisk organisasjon
Prominent jøde i USA avslørt som voldelig ANTIFA-medlem og doxer
Velkjent Antifa-gruppe kobles til pedofiliaktiviteter
FILM: Antifa-mobb går til angrep på en eldre mann
Antifa: Media-støttede terrorister
Venstreekstremisme

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Antifa er egentlig jødenes vedvarende revolusjonære, opprørske holdning mot Logos og den inkarnerte Logos, Jesus, som de fikk drept og siden har hatet med et intenst hat, nedfelt i deres Talmud. Oversatt til dagens lingo kan vi si at der jødene er til stede – som i Antifa – er det aldri byggende men samfunnsødeleggende virksomhet det er snakk om. De drømmer om sitt jordiske paradis, der jødene er sin egen Gud og goyim tjener dem i ett og alt.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Antifa er systemets nyttige idioter.

trackback
1 år siden

[…] bokstavelig talt sammen med AFA, som kan sees i en video fra dagen. Antifa i USA har tidligere gjort det klart at de ikke kjemper mot systemet eller kapitalismen, mens svenske AFA fortsatt hevder å være […]