Hjem Nasjonal kamp Media Antifa: Media-støttede terrorister

Antifa: Media-støttede terrorister

VENSTRETERRORISME Black Pigeon Speaks tar i denne videoen for seg den venstreekstreme bevegelsen Antifa og det faktum at gammelmedia skjønnmaler og dysser ned deres voldshandlinger mot politiske meningsmotstandere.

Black Pigeon Speaks tar i dette avsnittet opp temaet Antifa og gammelmedia som til enhver tid skjønnmaler og dysser ned deres voldshandlinger mot politiske meningsmotstandere, samtidig som de løgnaktig vinkler nasjonalister som voldsfanatiske angripere og deretter maner til forbud.

Antifa har stått bak en rekke særdeles voldelige opptøyer mot blant annet fredelige demonstrasjoner, samt grove angrep på meningsmotstandere og politi, hvilket i noen tilfeller har ført til permanente skader og død.

I et forsøk på å «bekjempe» nasjonalister benytter Antifa seg også av metoder som hærverk av eiendom, masse-rapportering på sosiale medier, oppringing av arbeidsgivere med den hensikt å få meningsmotstandere sparket fra jobben, samt uthenging, såkalt doxing, hvilket dagens etablerte medier også har begynt å benytte seg av mot politiske dissidenter. «Doxing» forklares som en metode der man henger ut en politisk motstander, og da gjerne med privat og sensitiv informasjon om vedkomne, for å på den måten gjøre det lettere for venstreekstremister å lete dem opp og utsette dem for vold, trusler og hærverk.

Den siste tiden har Antifa også gått til angrep på minnesmerker som de mener er «rasistiske» og i visse tilfeller forårsaket permanente skader på disse.

Se videoen nedenfor:

Les også:
Antifa skriker «Allahu Akbar» i Göteborg
Svensker konfronterer Antifa i Göteborg
New Jersey klassifiserer Antifa som en terrororganisasjon
FILM: Antifa er et del av et massivt anti-hvitt nettverk
Velkjent Antifa-gruppe kobles til pedofiliaktiviteter