Hjem Nasjonal kamp Media Antifa: Media-støttede terrorister

Antifa: Media-støttede terrorister

19

VENSTRETERRORISME Black Pigeon Speaks tar i denne videoen for seg den venstreekstreme bevegelsen Antifa og det faktum at gammelmedia skjønnmaler og dysser ned deres voldshandlinger mot politiske meningsmotstandere.

Black Pigeon Speaks tar i dette avsnittet opp temaet Antifa og gammelmedia som til enhver tid skjønnmaler og dysser ned deres voldshandlinger mot politiske meningsmotstandere, samtidig som de løgnaktig vinkler nasjonalister som voldsfanatiske angripere og deretter maner til forbud.

Antifa har stått bak en rekke særdeles voldelige opptøyer mot blant annet fredelige demonstrasjoner, samt grove angrep på meningsmotstandere og politi, hvilket i noen tilfeller har ført til permanente skader og død.

I et forsøk på å «bekjempe» nasjonalister benytter Antifa seg også av metoder som hærverk av eiendom, masse-rapportering på sosiale medier, oppringing av arbeidsgivere med den hensikt å få meningsmotstandere sparket fra jobben, samt uthenging, såkalt doxing, hvilket dagens etablerte medier også har begynt å benytte seg av mot politiske dissidenter. «Doxing» forklares som en metode der man henger ut en politisk motstander, og da gjerne med privat og sensitiv informasjon om vedkomne, for å på den måten gjøre det lettere for venstreekstremister å lete dem opp og utsette dem for vold, trusler og hærverk.

Den siste tiden har Antifa også gått til angrep på minnesmerker som de mener er «rasistiske» og i visse tilfeller forårsaket permanente skader på disse.

Se videoen nedenfor:

Les også:
Antifa skriker «Allahu Akbar» i Göteborg
Svensker konfronterer Antifa i Göteborg
New Jersey klassifiserer Antifa som en terrororganisasjon
FILM: Antifa er et del av et massivt anti-hvitt nettverk
Velkjent Antifa-gruppe kobles til pedofiliaktiviteter

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
19 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
4 år siden

I Nrks omtalade dokumentär «Rasekrigerne» går dessa våldspsykopater helt fria från kritik.
Inte heller har vi hört att Nrk har några planer på att göra en liknande granskning av dessa grupper.
Nrk håller sina skydslingar om ryggen.

Thule
Thule
Svar til  Tommy Nyberg
4 år siden

Nå har VG laget en ny serie kalt «Det Amerikanske Hatet» som skal sverte libertarianere og andre patrioter. Disse blir satt i bås med alle de andre som stemples som «nazister». Løgnmedia har til slutt kategorisert alle som ikke er høylytte marxister/kommunister som «nazist» og har dermed nøytralisert sitt eget skjellsord nok en gang.

Xania
Xania
Svar til  Tommy Nyberg
4 år siden

Kanskje fordi de er relativt maktesløse og derfor uinteressante. Ingen synes det er spennende med marxister og kommunister. De graver sin egen grav. Det er nasjonalisme som har vind i seilene, det er «nazismen» de har behov for å svartmale.

Thule
Thule
Svar til  Xania
4 år siden

Ja, og de skyter seg selv i foten når de selv lager to ekstreme leire de kategoriserer alle i(inkludert FRP, som er det nærmeste norge kommer til libertarianisme). Siden kun de mest lobotomerte grønnsakene søker seg til antifa/kommunisme/marxisme vil resten trekke mot nasjonalisme. Når det bare blir to leire er det bare et fåtall som vil velge marxismen, mtp hvilken karikatur av seg selv den har blitt. Ikke bare det, men de er så desperate etter å signalisere at de regelmessig kannibaliserer sine egne og skaper splittelser seg imellom. Fortsetter det slik vil de utslette seg selv. Like greit.

Roar
Roar
4 år siden

Denne puslete gruppen av særdeles rare skapninger er til å riste på hodet av. Som den frekke og irriterende dritunge kan de virkelig sette tolmodigheten på prøve, …og først da tolmodigheten er borte springer de som skrekkslagne transvestitter på høye heler og gråter ut i pressen om hvor fæle folk er som ikke finner seg i deres pøbelstreker.

Xania
Xania
Svar til  Roar
4 år siden

Skjønner ikke at folk gidder å irritere seg over dem. Kartlegg dem heller, ordentlig. Man skal kjenne sine fiender.

Johan G
Johan G
Svar til  Xania
4 år siden

Irritere gjør de kun når de begynner å kaste ting, eller idiotisk nok gå til angrep. Da må man jo sette de på plass. Ellers er det ikke verdt å bruke tid på disse. Som sagt, de graver sin egen grav.

Xania
Xania
Svar til  Johan G
4 år siden

Ja, men de drives jo av lederne.sine, og jeg skulle gjerne likt å vite hva som driver dem igjen, rent psykologisk, historiske/nåtidige forbilder osv. Knekker man den.koden, så kan man kanskje kvitte seg med irritasjonsmomentet igjennom intellektuelle midler, så de aldri tyr til gatene til å begynne med. Det er litt mer praktisk for oss kvinner som ikke er like flinke til å bære tunge skjold og sånt. 🙂 Skjønner at det kanskje blir litt selvmotsigende da, jeg sa jo nettopp at man ikke skal «bry seg». På en annen side så er det jo faktisk de av dem som… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Det såkalte politiet vi er belemret med i Oslo støtter også opp om antifa-pakket. Selv om Max Hermansen ikke har forstått et dugg av jødespørsmålet er det likevel verdt å merke seg hvordan den legale voldsmakten konsekvent nekter norske borgere rettsikkerhet fra de voldsfanatiske kulturmarxistene. De ansvarlige for denne bevisste voldspoltikken rettet mot fredelige norske borgere sitter selv med fett betalte jobber i regjeringskvartalene.
https://youtu.be/LpEzv2yjn2s

Vibecke
Vibecke
4 år siden

Usj…
Ekle venstretullinger

Xania
Xania
4 år siden

Jeg tror ikke Blackpigeonspeaks er genuin. Faktaene om media osv., i denne videoen, er allmennkunnskap, særlig blant nasjonalister. Ingenting nytt/interessant å hente her. Det høres ut som han leser fra manuskript. Antifa fremstilles som farlige og sterke, med medias og ungdommers støtte. Flere av bildene kan bidra til å skremme nasjonalistiske kvinner fra å engasjere seg. Det samme gjelder saker han har lagt ut tidligere. Han «glemmer» også å poengtere at mange venstreorienterte lett kan vinnes over på vår side med litt utdannelse.

Xania
Xania
Svar til  Xania
4 år siden

I kommentarfeltet under videoen gjør han narr av navnet til en ung kvinne (uhederlig, umanndig useriøst og nei, ikke jødisk navn tror jeg). Han kalles for «Black pilleon», (black pill = defaitisme, forvirring og annen møkk som sprøytes inn i bevegelsen) og mange som kommenterer klager over videoinnholdet. Jeg har tidligere sett kritiske video-responser til denne fyren, og synes å huske at de var ganske spot on. Blackpigeonspeaks er ikke en person verdt oppmerksomhet og i hvert fall ikke en som unge menn burde ta «råd» fra.

Xania
Xania
Svar til  Xania
4 år siden

Og glemte jeg å nevne at han priser feite, forfengelige, rike, perverse sionist- og jødeelsker-trump, til tross for alle kosher-prestasjonene han har kommet med, ikke minst den siste tiden…

Dynamo
Dynamo
Svar til  Xania
4 år siden

Han er desuten en sånn MGTOW fagget

Johan G
Johan G
Svar til  Xania
4 år siden

Enig i at han er tam, og at det for oss ikke er noe nytt her. Men for andre som ikke er kjent med hva Antifa er, og hvordan de opererer, er det fint å også kunne bruke andres materiale. Ellers tror jeg ikke Antifa skremmer andre enn de selv. Ellers helt riktig, venstreorienterte, samt sionister, kan vinnes over…hvilket allerede skjer.

trackback
2 år siden

[…] på en eldre mann Våpenlagertiltalt: Syria-journalist med koblinger til AFA – planla revolusjon Antifa: Media-støttede terrorister Dokumentar: «Det goda våldet» AFA-pakk gikk til angrep – fikk GRISEBANK av Motstandsbevegelsen […]

trackback
2 år siden

[…] også: Antifa: Media-støttede terrorister […]

trackback
1 år siden

[…] lyvet om Antifa i fire år Antifa trapper opp terroren i Portland – jødisk presse glatter over Antifa: Media-støttede terrorister Dagens video: Antifa – venstreekstrem terror Samleside om […]

trackback
8 måneder siden

[…] mediamogul Sumner Redstone er død. Dagens video: Hvem står bak agenda raseblanding i media? Antifa: Media-støttede terrorister Sverigedemokrat kastes ut fordi hun kritiserte […]