Hjem Nyheter Antifa-sympatisør Jared Holt tildelt prestisjefylt ansettelse ved NATO-tankesmie

Antifa-sympatisør Jared Holt tildelt prestisjefylt ansettelse ved NATO-tankesmie

GLOBALISME Eric Striker opplyser i denne artikkelen om NATOs beslutning om å gi den venstre-ekstremistiske sympatisøren Jared Holt en prestisjefylt plass i en av sine mest prominente tankesmier. 

Antifa-sympatisør Jared Holt. Foto: National-Justice.com

Jared Holt, en venstreradikal aktivist som er kjent for sitt arbeid for “Right Wing Watch” har nå fått jobb i “The Atlantic Council”, en prominent tankesmie for det globalistiske NATO.

Ekstremistforskere som Dr. Eoin Lenihan har tidligere knyttet Holt til den venstreekstreme Antifa-bevegelsen, en gruppe løst organiserte anarkister og kommunister som påberoper seg retten til å bruke vold og institusjonell sensur for å motarbeide sine meningsmotstandere. Nå er venstreekstremisten ansatt ved tankesmiens “Digital Forensic Research Lab”.

Til tross for at Holt hverken har benektet eller bekreftet noen link til Antifa havnet han imidlertid i kontrovers i fjor da det framkom at den selv-erklærte Antifa-aktivisten og massemorderen Connor Betts, som skjøt 10 personer i en bar i Dayton, Ohio, hadde kommunisert med ham flere ganger på sosiale medier.

Holt har i mange år brukt makten gitt til ham av den George Soros finansierte NGOen “People for the American Way”, en paraply-organisasjon som styrer “Right Wing Watch”, til å sensurere konservative og nasjonalistiske profiler mens han samtidig arbeidet for å gjøre venstreekstremistiske ideologier stuerene.

Tankesmiens formål er ifølge den selv “å identifisere, avdekke og forklare desinformasjon ved hjelp av kilde-tilgjengelig forskning; å promotere objektiv sannhet som et fundament for staten og å beskytte demokratiske institusjoner og normer fra de som ønsker å undergrave den ved hjelp av digitale media”, med andre ord, å beskytte den globalistiske, sionistiske verdensordenens monopol på informasjonsflyten.

Holt, som selv ikke besitter noen relevante kvalifikasjoner eller evner, ser ut til å ha blitt gitt posisjonen ene og alene på grunn av sin venstreekstreme aktivisme og ideologi. Bob Haas, den jødiske arvtakeren til “Levi Strauss & Co” formuen, er blant nøkkelpersonene som finansierer “Right Wing Watch”. Jøden Haas er en innflytelsesrik nyliberal som er medlem av flere NATO-tilknyttede organisasjoner som “The Council of Foreign Relations” og “The Brookings Institute”.

De ansatte ved “The Atlantic Council’s project” ser ut til å være for det meste unge kosmopolitter fra elitefamilier. NATOs iver etter å ansette Holt, viss eneste “arbeidserfaring” er å kvele nasjonalistiske og populistiske stemmer, som en av dets fremtidige tekno-dystopiske informasjonsministere representerer ett stadig videre gap mellom nyliberale institusjoner og den vanlige vestlige borger.

Les også:
Venstreekstremisme