Hjem Verdensanskuelse Jødespørsmålet Antifa-sympatisør Jared Holt tildelt prestisjefylt ansettelse ved NATO-tankesmie

Antifa-sympatisør Jared Holt tildelt prestisjefylt ansettelse ved NATO-tankesmie

2

GLOBALISME Eric Striker opplyser i denne artikkelen om NATOs beslutning om å gi den venstre-ekstremistiske sympatisøren Jared Holt en prestisjefylt plass i en av sine mest prominente tankesmier. 

Antifa-sympatisør Jared Holt. Foto: National-Justice.com

Jared Holt, en venstreradikal aktivist som er kjent for sitt arbeid for «Right Wing Watch» har nå fått jobb i «The Atlantic Council», en prominent tankesmie for det globalistiske NATO.

Ekstremistforskere som Dr. Eoin Lenihan har tidligere knyttet Holt til den venstreekstreme Antifa-bevegelsen, en gruppe løst organiserte anarkister og kommunister som påberoper seg retten til å bruke vold og institusjonell sensur for å motarbeide sine meningsmotstandere. Nå er venstreekstremisten ansatt ved tankesmiens «Digital Forensic Research Lab».

Til tross for at Holt hverken har benektet eller bekreftet noen link til Antifa havnet han imidlertid i kontrovers i fjor da det framkom at den selv-erklærte Antifa-aktivisten og massemorderen Connor Betts, som skjøt 10 personer i en bar i Dayton, Ohio, hadde kommunisert med ham flere ganger på sosiale medier.

Holt har i mange år brukt makten gitt til ham av den George Soros finansierte NGOen «People for the American Way», en paraply-organisasjon som styrer «Right Wing Watch», til å sensurere konservative og nasjonalistiske profiler mens han samtidig arbeidet for å gjøre venstreekstremistiske ideologier stuerene.

Tankesmiens formål er ifølge den selv «å identifisere, avdekke og forklare desinformasjon ved hjelp av kilde-tilgjengelig forskning; å promotere objektiv sannhet som et fundament for staten og å beskytte demokratiske institusjoner og normer fra de som ønsker å undergrave den ved hjelp av digitale media», med andre ord, å beskytte den globalistiske, sionistiske verdensordenens monopol på informasjonsflyten.

Holt, som selv ikke besitter noen relevante kvalifikasjoner eller evner, ser ut til å ha blitt gitt posisjonen ene og alene på grunn av sin venstreekstreme aktivisme og ideologi. Bob Haas, den jødiske arvtakeren til «Levi Strauss & Co» formuen, er blant nøkkelpersonene som finansierer «Right Wing Watch». Jøden Haas er en innflytelsesrik nyliberal som er medlem av flere NATO-tilknyttede organisasjoner som «The Council of Foreign Relations» og «The Brookings Institute».

De ansatte ved «The Atlantic Council’s project» ser ut til å være for det meste unge kosmopolitter fra elitefamilier. NATOs iver etter å ansette Holt, viss eneste «arbeidserfaring» er å kvele nasjonalistiske og populistiske stemmer, som en av dets fremtidige tekno-dystopiske informasjonsministere representerer ett stadig videre gap mellom nyliberale institusjoner og den vanlige vestlige borger.

Les også:
Venstreekstremisme

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
H.L
H.L
10 måneder siden

Antifa er ikke revolusjonære, de er ikke motstandere av den kapitalistiske eliten, de er deres fotsoldater. De er nyttige idioter for globalistene.

N.S
N.S
Svar til  H.L
10 måneder siden

Nettopp.
Og sponset av blant annet George Soros.