Hjem Nyheter Norge Antifascister demonstrerte mot nettavis 1. mai

Antifascister demonstrerte mot nettavis 1. mai

16

HUMOR Antifascister i Haugesund benyttet 1. mai til å demonstrere mot presse- og ytringsfriheten ved å kreve forbud av vår svenske søsterside Nordfront.

Rødingpakk i Haugesund. Foto: hnytt.no.
Rødingpakk i Haugesund. Foto: hnytt.no.

Mens nasjonalsosialistene i Den nordiske motstandsbevegelsen benyttet 1. mai til å demonstrere for nordiske arbeideres rettigheter demonstrerte antifascister i Haugesund som rødingpakk alltid gjør: mot ytringsfrihet, mot pressefrihet og mot organisasjonsfrihet. Under parolen «Forby Nordfront!» krevde 17 år gamle Jonas Sundal og Antifascistene i Haugesund at Motstandsbevegelsens svenske nettavis forbys.

Sundal mener at den svenske nettavisen er en terrororganisasjon og trussel mot arbeidernes frihet:

– Nordfront er en nazistisk terrororganiasjon som forsøker å etablere seg i Haugesund, sier Sundal til Haugesunds Avis.

– For å hindre mer terror og for å hindre at nazistene får mer makt i samfunnet går vi her i dag, fortsetter han.

Jonas Sundal demonstrerer mot ytringsfriheten. Skjermdump fra h-avis.no.
Jonas Sundal demonstrerer mot ytringsfriheten. Skjermdump fra h-avis.no.

Hva Sundal mener er terror som nettavisen har utført er uvisst, men det antas at hverken han eller det andre rødingpakket har forstått at organisasjonen Den nordiske motstandsbevegelsen og dens publikasjoner ikke er samme sak – eller har fått med seg at Motstandsbevegelsen i Norge for noen år siden erstattet den tidligere nettsiden Nordfront.net med Frihetskamp.

Motstandsbevegelsens arbeidspolitikk kan leses i sin helhet i Vår vei – punkt 7, som avsluttes med «Arbeidernes rettigheter skal være omfattende.» Det er ikke usannsynlig at rødingene faktisk demonstrerte for å fortsette å kunne utnytte velferdssystemet for å unngå arbeid, noe som Motstandsbevegelsens politikk vil å få en slutt på.

Frihetskamp har ikke kommet i kontakt med Jonas Sundal eller Antifascistene i Haugesund for en kommentar.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
16 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
4 år siden

Jernvasket jente#gutt

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Ganz von Selbst
4 år siden

Sannsynligvis en sånn ultra ‘Hen’- supporter.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

De voldelige kulturmarxistene gikk til fysisk angrep mot de nasjonalkonservative arbeiderne i Bergen under 1. Mai toget i år.

Norsk politi, understøttet av den (((borgerlige))) regjering, støtter aktivt opp om politisk vold mot alle som utgjør ekte opposisjon mot Regimet. Norge er en bananrepublikk, styrt Ad undas av utallige antinasjonale (((NGO)))er, under USAs hjernhæl.

Haugalendingen
Haugalendingen
4 år siden

HAHA, det verste er at jeg kjenner ham. Jeg arbeider iherdig for å etablere NMB i Haugesund! HS kamerater!

Martin
Martin
4 år siden

Komiske figurer. De vet ikke hva det de er imot heter engang.. som vanlig er det samfunnets degenererte avskum som flyter opp til overflaten når det skal protesteres mot det gode og naturlige. De røde vet at de ikke klarer å endre livet sitt til det gode, sunde og naturlige, så deres allergiske reaksjon blir et utbrudd i ren galskap og en brist på sunn fornuft.

Martinpusen
Martinpusen
Svar til  Martin
4 år siden

Nå er vel alle medlemmer her (fascistenes) samfunnets degenererte avskum, og minoritet. Skulle nesten tru du var innvandrer? Eneste galskapen her er at dere har rettigheter.

Martin
Martin
Svar til  Martinpusen
4 år siden

Tåpelig kommentar. Se rundt deg og våkn opp lille pus.

Johan G
Johan G
4 år siden

Det går tydeligvis en rød tråd i det at rare folk ender opp som kommunister. En skulle tro at disse rare folk som har en slik besettelse for «nazister» i hvert fall visste hva bevegelsen faktisk heter, men nei. Ikke engang verdensanskuelsen de sier seg å hate vet de navnet på, og langt mindre kjenner de til hva nasjonalsosialisme faktisk er. Ærlig talt tror jeg ikke engang de kjenner til den ideologi de selv forfekter, og en rekke diskusjoner med disse rare folk bekrefter også min mistanke. De er kun et produkt av et samfunn i forfall, rotløse sjeler med… Les mer »

Returning Ghost
Returning Ghost
4 år siden

En gjeng mentalt misbrukte drittunger som har fått lørdags godteri hver eneste lørdag og som plutselig har blitt minnet på at det finnes mennesker som ikke vil gi dem det hver eneste lørdag..

Kim
Kim
4 år siden

Sier de som er skapkommunister.

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Kim
4 år siden

skulle ikke du feire sabbath i helgen?

John Doe
John Doe
4 år siden

Søppel.

NS fer life!
14/88
https://pewtube.com/user/John_Doe/Wgh6Bzd

Ola Nordmann
Ola Nordmann
4 år siden

Denne unge Herremann Jonas Sundal har ikke har fått med seg i hans unge uskyldige 17årige hjerte er at Motstandsbevegelsen står på Arbeidernesnes side, hvem i hans nærmeste lederkrets i hans fylke har noen sinne hatt en vanlig dag på jobben? hehehehe…. jonas gahr støre sølv skje i munnen og vet hva det vil si å arbeide for lønnna… blod svette å tårer er for kun for de dumme i følge arbeiderklassens ledelse…

Færøyene husker norsk historie bedre enn «Norge under Arbeiderpartiet»
Tyr’s «Ormurin Langi»
https://www.youtube.com/watch?v=Ouo8QJr2ZZc&list=PLC67F0F9ECC447A6B&index=7

Martinpusen
Martinpusen
4 år siden

Alle medlemmer her mangler tilhørlighet i samfunnet, derav har dere avlet frem hat og samhold gjennom å være alene i verden, uten et snaut intelligens. Ofte begynner deres forsvar med å bryte ned kritikere av deres grunnverdier, med å åpne en flom av dìare som renner ut kjeften deres. At dere skal forsvare dere med retorisk begrunnelse i politisk stil for å løfte opp deres egen usikkerhet, og å formulere et motangrep mot samfunnet grunnet deres mangel på ordentlig verdier i et morderne samfunn. Vær så snill og samle en liten gjeng av deres vederstyggelige medlemmer og marsjer i oslos… Les mer »

Martin
Martin
Svar til  Martinpusen
4 år siden

I dagens samfunn er det de som ikke har våknet opp til tradisjonelle og nasjonelle bevegelser som mangler tilhørighet til den man egentlig er ? Når man studerer PK-mennesker kan man se at de har blitt oppdratt under et forhold der de blir manøvrert bort fra sin raslige sjel, og i desperat søken etter en identitet henter de seg personligheter og tilhørigheter som blir presentert til de gjennom amerikansk-jødisk kultur propaganda. Du har nordiske gutter (og jenter) som hører på afroamerikansk gangsterrap, som sprer at det er kult å bruke dopog være kriminell, og jenter som hører på og tar… Les mer »

Hanne
Hanne
2 år siden

Denne ble delt på en gruppe på Facebook her om dagen, ler like godt idag som jeg gjorde da.
At folk fortsatt ikke har fått det med seg at de demonstrerte mot et nettsted er helt utrolig.
Man begynner å lure på deres såkalte intelligente tanker rundt dette?
Takk for god underholdning i hvertfall.
Skam morsomt. 😀