Hjem Nyheter Antihvit skoleskyting i USA – afrikansk gjerningsmann ble sluppet fri

Antihvit skoleskyting i USA – afrikansk gjerningsmann ble sluppet fri

2

FLERKULTUR På torsdag skjøt afrikaneren tre personer på skolen han går på. Senere på ettermiddagen ble han sluppet løs og feiret det med familien.

Skytedesperadoen Timothy Simpkins. Foto: Politiet i Arlington / Facebook

På torsdag ble fire personer skutt og skadet på Timberview High School i Arlington, USA.

Afrikaneren Timothy Simpkins havnet under morgentimene i en form for konflikt med en annen elev, hvorpå han dro frem et skytevåpen og «avfyrte et ukjent antall skudd».

Et vitne forteller at før skuddløsningen avbrøt han de to elevene som bråket med hverandre og at den andre eleven hadde roet seg ned da Simpkins dro opp våpenet sitt. Afrikanerens familie hevder at Simpkins har blitt mobbet av den andre eleven, noe som benektes av offeret og hans familie.

Tre personer ble skadet, hvorav en av de ble alvorlig skadet. En gravid lærerinne falt og skadet seg da hun flyktet unna skytedramaet.

Under hendelsen rådde det panikk på skolen. Skolen ble nedstengt og elever og ansatte låste seg inn på et klasserom med barrikaderte dører.

Pågrepet på ettermiddagen

Simpkins ble pågrepet torsdags ettermiddag, mistenkt for tre tilfeller av grov mishandling med et dødelig våpen. Der satt han frem til en kausjon på 75 000 dollar.

Samtidig gjennomførte politiet en husransakelse i afrikanerens hjem, der det ble funnet en pistol av kaliber 45 som mistenkes å ha blitt anvendt under skoleskytingen.

Løslatt samme dag

Kausjonen ble betalt ut og skoleskyteren ble løslatt samme ettermiddag. Media var på plass da afrikaneren forlot arresten, men gjerningsmannen ville ikke uttale seg:

Feiret med familien

Simpkins dro deretter rett hjem og feiret det hele sammen med familien sin. Bilder og videoer som ble publisert på sosiale medier, og som senere ble fjernet, viser hvordan familien hadde anordnet en velkomstfest til skoleskyteren.

Dette samtidig som den skuddskadete femtenåringen ligger i koma, skriver Star-Telegram. Ifølge offerets familien skal femtenåringen deres ha blitt skutt minst fire ganger.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
8 måneder siden

Et skytevåpen i hendene til en neger er livsfarlig for omgivelsene. Plutselig er han «triggered» av et eller annet, og skyter på alt og alle. Og nå har negrene fått «fripass» til å begå alle former for kriminalitet i USA pga BLM og angivelig «rasisme» i politiets rekker. Og «critical race theory» skal implementeres i skolene, til hjernevask av barn og unge.

Heimdal
Svar til  Proverbs 26:11
8 måneder siden

Skulle «likt» og sett statistikk over våpenbesittelse utifra rasetilhørighet. Europeere hadde nok toppet andelen våpen i forbindelse med jakt og konkurranse, mens ikke-vestlige hadde toppet våpenstatistikken i forbindelse med ulovlig besittelse og i samband med kriminelle handlinger.