Hjem Nyheter Norge (((Antirasistisk senter))) tar til orde for å forby Motstandsbevegelsen

(((Antirasistisk senter))) tar til orde for å forby Motstandsbevegelsen

17

SIONISME Ledelsen i Antirasistisk Senter sprer grove løgner om Motstandsbevegelsen og mener organisasjonen bør forbys.

Det er Rune Berglund Steen og jødiske Ervin Kohn fra sionistiske Antirasistisk Senter som i kronikken «Den ubehagelige ytringsfriheten» går til angrep på Motstandsbevegelsen. Hensikten med kronikken er å kritisere debatten som har rast etter politiet valgte å forby Motstandsbevegelsens demonstrasjon i Fredrikstad, og da særskilt de som har ment at politiet har handlet feil i saken og at ytringsfriheten burde gjelde for alle.

De kreative løgnerne hevder blant annet at Motstandsbevegelsen sprer hat og at hensikten med å kritisere homolobbyen er at organisasjonen ønsker å legge grunnlaget for å forfølge homoseksuelle individer og myrde LHBT-aktivister. At organisasjonen påpeker den jødiske koblingen til homolobbyen, insinuerer de kan lede til et nytt «holocaust».

De hevder videre at Motstandsbevegelsen er paramilitær, benytter politisk vold og ikke minst terror:

De har en lang historie med bruk av vold, inkludert terror. Bruken av vold er ikke tilfeldig, men står i nær sammenheng med bevegelsens ideologi. De setter seg dermed selv ut over grunnleggende demokratiske rammer.

Som følge av dette, mener de to lystløgnerne at organisasjonen – som nå omtales som ikke bare en voldelig og hatefull terrororganisasjon, men også som rasistisk og antidemokratisk – ikke kan ha krav på samme vern av ytringsfrihet som andre organisasjoner.

Kohn og kompani mener videre at det er viktig å beskytte de som eventuelt kunne finne på å bli krenket av Motstandsbevegelsens budskap. Som eksempel på personer som bør beskyttes, nevner de en hendelse fra Umeå:

Nylig stengte den lille, jødiske forsamlingen i Umeå sine lokaler etter trusler og intimidering fra nynazister, trolig nettopp motstandsbevegelsen. Få i Norge reagerte på dette. Det er en nokså ubehagelig del av tidsånden at nynazister kan true jøder fra å benytte sin forsamlingsrett én måned uten at det engang utløser noen betenkte kronikker, før det neste måned skrives kronikker for å forsvare nynazistenes rett til å marsjere.

At de såkalte truslene egentlig dreide seg om at den lettskremte jødiske forsamlingen hadde fått ett klistremerke på døren, nevnes så klart ikke.

Kohn og Berglund Steen går deretter videre til å omtale demonstrasjonens parole, «Knus homolobbyen», og hevder denne i sammenheng med artikler publisert på Frihetskamp og andre uttalelser, kan tolkes som hatefull og derfor ulovlig. Som eksempel på en «hatefull uttalelse» lyver de og hevder Motstandsbevegelsen har omtalt homoseksualitet som en sykdom som skal bekjempes med harde midler.

At både politi, jurister og ytringsfrihetseksperter har vurdert både Frihetskamp og Motstandsbevegelsens parole, og konstatert at alt er 100 prosent lovlig, mener de er en «forenkling».

Lederne fra Antirasistisk Senter avslutter sin løgnaktige artikkel med å kritisere at Motstandsbevegelsen har krav på samme grunnlovsfestede rettigheter som andre organisasjoner, og mener derfor det er på tide å vurdere å forby organisasjonen.

Under FNs rasediskrimineringskonvensjon er Norge også pålagt å innføre et forbud mot rasistiske organisasjoner. Norge opptrer nå i klar strid med dette påbudet. Antirasistisk Senter har likevel ikke vært en pådriver for en gjennomføring av forbudet mot rasistiske organisasjoner i en norsk sammenheng. Vi har ansett det som tilstrekkelig at man oppnår formålet gjennom andre midler, som å begrense aksjoner. Problemet oppstår når man svikter også her.

Belegg for sine påstander, utover fantasifulle løgner, presenteres naturligvis ikke ett eneste sted i artikkelen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
17 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
5 år siden

Fredriksstad blad (med dobbelt «s» i fonten) er en søppelskrivelse, som gulper opp tarminnhold, og sprer verbale bakterier. Redaktøren er en mental risk for folkehelsen, og burde gå med munnbind. De to bakteriene han sprer er smittsomme stafylokokker.

Bakterien Ervin Kohn alene er verdt titusen flyveblad, og er bra reklame for Motstandsbevegelsen. Bare han viser trynet, så løper folk skrikende motsatt vei, og danner naturlig «motstandsbevegelse». Den andre bakterien, Rune Berglund Steen, er derimot relativt ukjent.

Penicillin anbefales. Den kan lastes ned her: http://kongsverre.no/handlingsplan-antisemittisme.pdf

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Talmudisten (((Ervin Kohn))) har ingen rett til å uttale seg. Han er ingen nordmann eller europeer. Han er en snylter, en fremmed agent på linje med sin stammefelle (((Carl Joachim Hambro))) som i sin tid fikk Norge med i krigen på (((alliert))) side.

Hvis noe skulle forbys her i landet var det organisasjoner og «trossamfunn» som støtter barnemishandling. Homolobbyen driver også med barnemishandling siden de aktivt driver med grooming og kjemper for retten for voksne til å blotte seg foran barn.

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Kohn og Steen kan dra seg til Helv… ut av Norden.

Hanne
Hanne
5 år siden

For noen idiotiske nek! Jeg gremmes.
Folk skal og bør vite at ingen kan stoppe oss fra å mene og ytre oss. Ingenting av det som står her på frihetskamp er hatefulle ytringer. Han jøden og han andre bør lese seg opp hva det vil si å komme med hatefulle ytringer. For dette har de pokker meg ikke peiling på.

Robert
Robert
5 år siden

Disse folka er en del av våre motstandere . Dette er de vi sloss mot og skall vinne over. Hell seier.

urban66
urban66
5 år siden

Har ikke Kohn og dets like lært leksen sin; hvor lenge skal denne femtekolonnen få lov til å rakke ned på nordmenn som vil sitt land og folk det beste? En dag tar vår tålmodighet slutt, sann mine ord Mr Kohn!

Morningstar
Morningstar
5 år siden

Avskum. Dom känner hur draken flåsar dem i nacken nu. Hell seger!

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden
Kim Larsen
Kim Larsen
Svar til  Kim Larsen
5 år siden
GalNazist
GalNazist
5 år siden

«Jeg hater dere!» – Hilsen Ervin Kohn.

knut
knut
5 år siden

Vanlig sionistisk pisspreik. Hyll Odin og hyll seier.

Roar
Roar
5 år siden

Kommunistisk senter liker ikke politisk motstand.

Claes Lantz
Claes Lantz
5 år siden

Kohn o Steen kan hilse hjem!

Johan G
Johan G
5 år siden

Nesa må ha vokst med alle disse løgner.
Snakk om å legge ord i munn.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
5 år siden

Her er et interju der Khon og en eller annen dum tøyte fra antirassistisk senter sitter og rakker ned på Nordmenn på alle mulige måter. Har dere sett en mer arrogant jøde?
https://www.youtube.com/watch?v=rypep1SMkVA

tony
tony
5 år siden

de tåler ikke og takler ikke motstand de er noen livredde pingler

Ola Nordmann
Ola Nordmann
5 år siden

Kronisk Offerkappe er favoritt kledselen til de selverklærte «guds folk»… Fordømte hyklerske svin er hva de er. #Open Borders for Israel ikkesant (J)Kohn? evt. Walls are «racist» anywhere but Israel, ikkesant Kohn? Multi-culti for Israel, ikkesant Kohn?