Hjem Nyheter Norden Antisemittiske hatangrep over hele Norden – «Det føles som et nytt holocaust»

Antisemittiske hatangrep over hele Norden – «Det føles som et nytt holocaust»

13

KRYSTALLNATTEN Vår søsterside Nordfront har mottatt flere anonyme  tips om blant annet klistremerker eller plakater med davidstjernen som har blitt satt opp. ADVARSEL MOT STERKE BILDER!

I løpet av Krystallnatten har det på flere steder rundt omkring i Norge, Sverige, Danmark og Finland blitt malt og satt opp klistremerker med davidstjernen hjemme hos velkjente jødisk makt-aktører som har arbeidet undergravende mot det nordiske folket, samt på forskjellige monumenter og bygninger som kan kobles til denne bevegelsen.

Frihetskamps søsterside Nordfront har mottatt flere bilder fra forferdede lesere som ikke kan forstå hvordan antisemittismen kan blomstre slik i Norden. En tipser som kaller seg Amalek skriver eksempelvis:

Kanskje har jødisk makt-bevegelsen hatt en betydelig del av ansvaret for masseinvasjonen av rasefremmede til Norden, Holodomor og alle kommunismens ofre, å ha hjernevasket vårt folk til å føle skam for sitt opphav, flyttet frem grensene til homolobbyen og pedofili, renteslaveriet vi hvert år betaler milliarder for og den massive mengden pornografi og dekadanse i samfunnet – men, de fortjener ikke å bli utsatt for klistremerker på postkassene sine. Noen form for rimelighet må det vel fortsatt være?!

En annen som har hørt av seg og har stilt opp på et intervju med Nordfront er Shlomo Shekelstein, som egentlig heter noe annet, men ikke vil fremstå med eget navn på grunn av redsel for vold og trusler. Shekelstein innvandret til Sverige fra Polen på 30-tallet og har aldri gjort sin jødiske arv til noen hemmelighet.

«Jeg overlevde 12 nazistiske dødsleirer, men aldri har jeg vært med på noe så fryktelig som dette. Det føles som et nytt holocaust!», sier Shekelstein til Nordfront.

Nedenfor publiseres noen av de innsendte bildene. Selvfølgelig publiseres ikke bildene for å hetse mot noen folkegruppe, men for å belyse det fryktelige med den økende antisemittismen i Norden år 2019. Også andre medier har publisert bilder av det, som kan ses i skjermdumpen lengst ned.

Ubekreftede rapporter har kommet om at liknende tiltak også har blitt gjennomført ved flere lokaler i Stockholm, Borlänge, Falun, Nybro og Norrköping i Sverige, samt i Silkeborg, Ry, Fredericia, Randers og Ålborg i Danmark.

Les mer:
Krystallnatten

13
Delta i debatten

avatar
13 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
EspenHaraldssontonyGeir OSteinar Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Stian
Stian

Oy vey!
Denne berikelsen altså..

Hanne
Hanne

Hehe
Fantastisk flinke sympatisører.

Frøya
Frøya

Knall.

JudasGarSviker
JudasGarSviker

Oy veeeeeeeeey!

Gunnhild
Gunnhild

Fysj.
Disse judaistene ljuger så de tror det selv.
Fortjent.
Gunnhild

This Goy Knows!
This Goy Knows!

Muh… det hatet, hvordan kan folk få seg til å misslike jøder? Hvor kommer det fra?
https://www.bitchute.com/playlist/C6Q0fAMEuw0J/

This Goy Knows!
This Goy Knows!

Det at jøder i hele deres historie har blitt sterkt misslikt i enhver nasjon de har satt sin fot og bedrevet sine virksomheter i, det at de faktisk har blitt utvist fra nasjon etter nasjon, det har kanskje sin grunn i at DE SELV ikke har oppført seg helt bra og har hatt en dårlig agenda?

Kanskje det ikke er alle andres feil, men deres egen feil?

https://www.bitchute.com/video/FNwhKoZVPqvD/
https://www.bitchute.com/video/ZcmOQ5QKcmgH/
https://www.bitchute.com/video/mJcNezWbZxPP/
https://www.bitchute.com/video/C2RnsNQlNHse/
https://www.bitchute.com/video/wpKF9Pk34xeI/
https://www.bitchute.com/video/bAJOcpDSAG2D/

Steinar
Steinar

Enhver motstand og tegn til forakt mot deres virksomheter er tommel opp fra meg!

Steinar
Steinar

Det verste er at dette sikkert taes mer alvorlig blant våre folkeforrædere i regjering og politi, enn ethvert anti-hvit utsagn fra jøder, eller terrorisme, voldtekt, bilbranner, osv, utført av rasefremmede.

Geir O
Geir O

Hørte det hadde oppstått litt av et drama på en barneskole engang. Det var noen barn som hadde fått stjerne i boka. Barna begynte visstnok å hylgrine og anklaget barneskolen for det ene og det andre.

tony
tony

Blir det såpestykker i neste år så man kan
vaske bort møkka som har kommet inn i landet.
http://www.vigrid.net/hcjodesaape.htm

Haraldsson
Haraldsson

Jødens handling vekker vrede i folket, slik har det alltid vært. Og de er mestere i å kle på seg offerkoften og grine ut over å bli forfulgt, så fort folk får nok av dem.

Espen
Espen

Det er bra flere og flere har forstått hva jødene driver med.