Hjem Nyheter Norge Ap-politiker støtter krig i Midtøsten – reagerer sterkt på de som ikke...

Ap-politiker støtter krig i Midtøsten – reagerer sterkt på de som ikke støtter krig for Israel

14

SJOKKERT Leder av Ullensaker Ap, Elin Maria L’Estrange, reagerer sterkt på at folk ikke støtter krig i Midtøsten, og drar komisk nok opp Breivik-kortet og «Holocaust» når hun griner ut i lokalavisen.

AP-politiker Maria L’Estrange. Foto: Skjermdump YouTube.

Ap-politiker Elin Maria L’Estrange griner ut i Romerikes Blad over å ha sett plakater med budskapet «Stop Globalism» og #NoMoreWarsForIsrael. Dette budskapet mener hun er såpass forferdelig og er helt sjokkert over at det kan finnes folk som ikke støtter sionistenes stadige krigføring i Midtøsten.

Plakaten hun refererer til er satt opp som følge av Donald Trumps seneste handling mot Iran, og da siktet til at USAs utenrikspolitikk nok en gang løper ærend for Israel og jødenes interesser, fremfor det amerikanske folkets interesser. Plakaten er å finne under nedlastninger og Frihetskamp oppfordrer alle til å skrive denne ut og sette opp på passelig sted.

Les: Amerikanere koker av sinne over Trumps seneste handling mot Iran

Den nordiske motstandsbevegelsen tar avstand fra disse sionistiske kriger i Midtøsten ettersom det først og fremst er et overtramp mot andre suverene nasjoner, og ikke minst pisker opp til ytterligere konflikter og uroligheter i Midtøsten, som igjen fører masseinnvandring til Europa.

Les: Krig for Israel fører masseinnvandring til Europa

Komisk nok trekker Ap-politikeren frem Breivik-kortet og «holocaust» når hun griner ut i media, og kaller budskapet attpåtil rasistisk. Det til tross for at Breivik var en sionist som høyst sannsynlig ville støttet sionistenes krigføring i Midtøsten. Videre er det nokså tåpelig å skulle trekke frem «holocaust» og rasisme når det her er snakk om motstand mot krig og overtramp mot andre nasjoner. Videre så er jøder heller ikke de eneste som blir kalt semitter, så det å komme med ord som «antisemittisme» i denne sammenheng blir også nokså komisk.

Frihetskamp har vært i kontakt med Tommy Olsen, sjef over den norske grenen av Den nordiske motstandsbevegelsen, for en kommentar til saken:

– Jeg ble kontaktet av Romerikes blad for en aldri så liten kommentar til nok en venstreorientert globalist som griner ut i media over å ha sett politisk budskap som ikke samsvarer med deres egen politikk. Min kommentar var at sannheten tydeligvis er «antisemittisk», og at vi ikke er redd for å fortelle sannheten, da siktet til dette med at hun kaller det antisemittisk å være motstander av globalismen og krig for Israel. Vi er veldig klar over hvilke krefter som styrer USAs utenrikspolitikk, og som motstandere av globalismen er det naturligvis ikke i vår interesse å støtte globalistenes krigføring og agenda, som igjen fører masseinnvandring til Europa.

Les: Stadig flere amerikanere er kritiske til Israel

– USAs utenrikspolitikk har i lang tid løpt ærend for Israel og jødenes interesser, og da sendt utallige amerikanere til frontlinjen for å dø for deres sak. Den jødiske lobby i USA har umåtelig stor makt og har i lang tid hatt flere politikere og presidenter i sin lomme, hvor én etter én har blitt sendt til Israel for å sverge troskap og underkaste seg deres agenda. Denne underkastelse til en fremmed makt har som sagt tydelig farget USAs utenrikspolitikk i flere år, der USA gjentatte ganger har gått til krig mot land etter land, basert på rene løgner, og felt ledere og regjeringer, for deretter erstatte dem med sine egne menn. Stadig flere og flere amerikanere er lei av denne utenrikspolitikk, altså krig for Israel og jødene, og er nokså skuffet over at Trump ikke holdt sine valgløfter, forteller Olsen.

Les også:
FILM: Hvordan Israel-lobbyen kontrollerer USA
Prins Charles: – Håper en amerikansk president tar seg av den jødiske lobbyen
Nigel Farage peker ut den jødiske lobbyen: «De har umåtelig stor makt i USA»
– Jeg elsker Israel!
USA sender soldater til Midtøsten, og Trump truer Iran
Trump er en idiot som lyder jødisk makt – i iransk tegnefilm
Systemgransker: «Donald Trump støtter Chabad og Noahide-loven»
Toppdemokrat erkjenner: «Vi visste at det ikke fantes masseødeleggelsesvåpen i Irak»
SYRIA: USA ødelegger alt utenom IS
Sionistiske planer for Midtøsten
Yinon-planen og Stor-Israel

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
14 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
David T
David T
3 år siden

Trodde Ap-tilhengere ikke likte sionistenes kriger i Midtøsten, men de har kanskje forstått at det fører til masseinnvandring?

Jan-Christopher
Svar til  David T
3 år siden

Er vel bare SV av de etablerte partiene i dag som delvis er kritiske til Israel, i form av ønske om å boikotte noen få produkter… Ellers støtter dem krigshisserne Israhell og jew$a alle sammen

Richard
3 år siden

Det skal iblandt veldig lite til innen dem glemmer bort å godhetssignalisere og heller går rett på det med å drite seg ut. Never go full retard.

Morten
Morten
3 år siden

Virker nesten som om det er slik at alt vi er imot, vil de være for. Kanskje vi burde henge opp plakater med Refugees welcome, så kanskje AP blir motstandere av masseinnvandring? 🙂 Omvendt psykologi

Steinar
Steinar
3 år siden

Noen som vet om hun ble innlagt etter å ha sett denne plakaten?

Morten
Morten
Svar til  Steinar
3 år siden

Hun hyperventilerer enda 🙂

Morten
Morten
Svar til  Steinar
3 år siden

Er det så lite som skal til for å sette AP-politikere i ubalanse… så for helvete folk, print ut og heng opp i store mengder.

Fredrik
Fredrik
Svar til  Steinar
3 år siden

Innlagt på psykiatrisk for traume-behandling tenker jeg

Grim
3 år siden

Arbeiderpartiet, et solidarisk parti, for trotskij-marxister. Nordisk kulturfordrivelse. Gjennom massemedia-værhønene som kakler i nyhetssendingene skapes viljeløse råds-skrømt som ikke har egen mening, bare tomme kassetbånd.

Hans-Simon
3 år siden

«Sannheten er antisemittisk» – den beskriver det faktum at USA er i jødenes vold, og som en lydig og underdanig hund utfører sin herres befalinger – stort sett da. At jødene er opptatt av og alltid forsvarer sine interesser er greit nok, men det foraktelige er at lettlurte goyim løper deres ærend, som i dette tilfellet. «Våre» politikere har ingen ryggrad mht støtten til Israel og jødene, selv om SV og Rødt bjeffer litt av hensyn til palestinerne.

trackback
3 år siden

[…] som ble benyttet i aksjonen var den nye #NoMoreWarsForIsrael-plakaten, som allerede har fått folkeforrædere til å grine ut i media, og parolen var «No more wars for […]

Hanne
Hanne
3 år siden

Stakkars lille lett krenkende kvinne.
For ei fjolle!

Heimdal
3 år siden

Kanskje Elin Maria L’Estrange er i slekt med denne engelske forfatteren:
– In 1652 Hamon L’Estrange, an English author writing on topics such as history and theology published an exegetical tract called Americans no Jews, or improbabilities that the Americans are of that Race…
Så får vi se om hun tar avstand fra seg selv…