Hjem Nyheter Norge AP-politiker vil hjernevaske barn og straffeforfølge politiske dissidenter

AP-politiker vil hjernevaske barn og straffeforfølge politiske dissidenter

1984 AP-politikeren Per Anders Torvik Langerød er opprørt over at folkemordsaktivister møter motstand i sosiale medier. Selv foreslår han tre tiltak for å innskrenke ytringsfriheten, hjernevaske befolkningen og fengsle de med «feil» tankegods.

Sosialdemokraten Per Anders Torvik Langerød (AP) er opprørt over motbøren han og hans likesinnede møter i sosiale medier, og spesielt ytringer han mener er ulovlige. Like frustrert er han over veksten til såkalte høyreekstreme.

Det er i et leserinnlegg i Aftenposten at Torvik Langerød fører frem sine absurde meninger. Som løsning peker han på tre konkrete tiltak som regjeringen burde gjennomføre for å motvirke “høyreekstremisme” og såkalt hatkriminalitet, samt forhindre en “ny Breivik”. Med andre ord: tre tiltak slik at han og hans meningsfeller kan rasere landet og utrydde folket, uten å møte motstand.

Det første tiltaket han mener burde gjennomføres er å opprette en “nasjonal ordning med 22. juli-tidsvitner”. Disse mener han skal reise rundt på skoler for å “vaksinere” elever mot “det farlige hatet”. Ikke ulikt hvordan jødisk makt-bevegelsen sender rundt såkalte holocaust-overlevende til skoler, med andre ord.

political-prisoners-640x352

Tiltak nummer to er å innføre en “politi-knapp” på sosiale medier, slik at brukere kan rapportere inn folk med feil meninger og holdninger. Tiltak nummer tre er å gjennomføre forskning på barndommen og oppveksten til “høyreekstreme” for å finne ut hvorfor de oppstår. Forskningen skal deretter rettes mot barn og unge i utdanningsinstitusjonene for å hjernevaske mer effektivt, får man anta.

Kort oppsummert, og med andre ord, kan man altså si at Torvik Langerød ønsker en totalitær politistat hvor ytringsfriheten er mer eller mindre ikke-eksisterende. Barn og unge skal hjernevaskes med såkalt flerkultur, toleranse og liberalisme, samtidig som de med “feil tankegods” skal politianmeldes og kastes i fengsel.