Hjem Nyheter Norden Åpent torgmøte i Härnösand etter drapet på Tommie Lindh

Åpent torgmøte i Härnösand etter drapet på Tommie Lindh

INFORMASJON Nå på lørdag arrangeres et åpent torgmøte i Härnösand mot den flerkulturelle volden. Dette på grunn av drapet og voldtekten som skjedde der sist helg.

Twittertilpasset versjon av bildet.

Frihetskamp kan nå meddele at det holdes et åpent torgmøte på Stora torget i Härnösand nå til lørdag klokken 13:00. Møtet arrangeres for å hedre helten Tommie Lindh som ble myrdet sist helg da han forsøkte å stoppe en voldtekt.

På plass vil det holdes taler og gjennomføres et minutts stillhet. Utover informasjonen som spres på sosiale medier kan arrangørene meddele følgene:

  • Møtet er organisatorisk uavhengig og åpent for alle da svenskfiendtligheten er noe som angår alle svensker. Det er søkt om tillatelse for møtet og arrangørene regner med klarsignal fra politiet i dag.
  • Seriøse privatpersoner eller representanter for  partier/organisasjoner som vil holde tale får gjøre dette. Lydutstyr vil være på plass og de som er interessert i å holde tale kan på forhånd ta kontakt på telefon 0703690287.
  • Siden møtet er åpent for alle får hver og en som deltar ta med seg flagg, plakater eller annet materiale de selv ønsker.
  • Arrangørene vil i dialog med politiet løse eventuelle problemer som oppstår hvis for mange mennesker samles i samsvar med de nye korona-reglene på maksimalt 50 deltagere på en samling.

Les også:
Tommie Lindhs drapsmann voldtok kvinnen to ganger