Hjem Nyheter Globalt Applaus da FNs migrasjonsrammeverk ble klubbet igjennom

Applaus da FNs migrasjonsrammeverk ble klubbet igjennom

3

GLOBALISME Selvmordsavtalen som regulerer nasjonalstaters selvbestemmelsesrett over innvandringen ble som ventet klubbet igjennom på mandag. Mange land har nektet å underskrive, og det demografiske trykket fra FN på landene som har underskrevet antas komme til å øke.

Foto: De forente nasjoner

Da møteleder Nasser Bourita klubbet igjennom «Global plattform om trygg, velordnet og regulær migrasjon» fulgte en flere minutter lang applaus. Den høyeste FN-ledelsen var på plass, lik stats- og regjeringssjefer og ministre fra et flertall medlemsland.

De siste månedene har en lang rekke land hoppet av avtalen. Først ut var USA hvor de mente at den strider mot landets suverenitet. Uro fra mange land har blant annet handlet om økende insitament til migrasjon og flere lovlige veier inn i Europa for migranter.

Australia har også nektet å underskrive avtalen, med henvisning til at den undergraver landets suverenitet.

Mange europeiske land har også nektet. Det samme gjelder Israel, som ikke vil vite av noen ikke-jødisk innvandring, men i stedet gjerne flyr innvandrere over til Europa.

FN uttrykte uro over hva de kaller desinformasjon om hva avtalen innebærer.

– All denne desinformasjonen om hva pakter innebærer, og hva teksten faktisk slår fast, er overraskende, sier Louise Arbour, FNs spesialutsending for internasjonal migrasjon, til AFP.

Men til tross for at avtalen anses være viktig har den blitt diskutert veldig lite i norsk massemedia og flere kommentatorer har spurt hvorfor det ikke har vært mer direkte informasjon og kommunikasjon i landene som har blitt bedt om å underskrive rammeverket.

Rammeverket skal formelt vedtas i form av en resolusjon i FNs generalforsamling den 19. desember.

3
Delta i debatten

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MartinThuleAnonymsurfer Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Anonymsurfer
Anonymsurfer

– Europa kommer til å bli oversvømmet av dritt!!!

Det som står igjen nå er massiv sivil ulydighet mot globalistsvina på Tinget.

Thule
Thule

Gammelmedia tenkte det var mer interessant for folk å grave i Orderud-saken enn å informere om hva det ble konspirert om bak kulissene, akkurat som da sirkuset rundt Listhaug ble trommet opp for fullt når de solgte strømmen vår til ACER.

Følg godt med på alternativmedia når gammelmedia kjører hele sendinger med tabloid og agurknytt, da er det garantert noe de prøver å unnskylde seg fra å slippe å dekke.

Martin
Martin

Jeg sverger for meg selv og mine kamerater at jeg er villig til å dø i kampen mot dette syke folkemordet.