Hjem Nasjonal kamp Arbeiderparti-leder lyver og hetser i leserinnlegg

Arbeiderparti-leder lyver og hetser i leserinnlegg

15

FREDRIKSTAD Lederen for Arbeiderpartiet i Fredrikstad går til angrep på Motstandsbevegelsen i et leserinnlegg i Fredriksstad Blad.

Det er lokalpolitikeren Siri Martinsen, leder for Arbeiderpartiet i Fredrikstad, som i et leserinnlegg i Fredriksstad Blad går til angrep på Den nordiske motstandsbevegelsen.

Til tross for at Martinsen har tilegnet et helt leserinnlegg på Motstandsbevegelsen, vet hun dog overraskende lite om organisasjonen. Ikke engang organisasjonsnavnet eller parolen, klarer hun å få rett.

Ifølge Martinsen så er det nemlig Nordfront, Motstandsbevegelsens svenske nettsted, som har søkt om tillatelse til å demonstrere i Fredrikstad. Og parolen? Den tror hun er «Nei til homolobbyen».

Selv om organisasjonens talsmenn i artikler, intervjuer, taler og i radio gjentatte ganger har uttalt at demonstrasjonen ikke er imot homofile individer, men den organiserte homolobbyen, så har hun ingen tro på dette. Ifølge Martinsen så er begrepet «homolobbyen» et skalkeskjul for noe langt mer farlig.

Det vil være naivt å tro at det er lobbyen som er poenget, etter hva organisasjonen sier selv der de ikke ønsker homofile, feminister og folk fra andre land i våre gater. Deres parole brukes kun som et skalkeskjul for hva de egentlig mener.

Den løgnaktige og historieløse politikeren går videre til angrep på både Motstandsbevegelsens politikk og Adolf Hitler. Eller det vil si, hun går til angrep på sine egne vrangforestillinger om organisasjonens politikk og Hitler. Blant annet hevder hun at Motstandsbevegelsen ikke ønsker et fredelig samfunn, og gir det nasjonalsosialistiske Tyskland skylden for ikke bare andre verdenskrig, men også sult, fattigdom og drap.

De ønsker ikke et mangfoldig fredelig samfunn, de maner til kamp om etnisk rensing. De er i tillegg mot homofile og feminister, de er diskriminerende og undertrykkende mot mennesker i vår by. De ønsker at det skal være like vanlig med våpen i ethvert hjem som det er å eie klær og mat. De ønsker å bygge sin politikk på retningslinjene Adolf Hitler ga til verden. Til de som ikke kjenner historien, ga dette krig, sult, drap og elendighet og samfunn preget av fattigdom og usikkerhet.

Noen form for dokumentasjon eller kildehenvisninger for sine påstander, presenterer hun så klart ikke. Hele leserinnlegget er ellers fylt til randen med politisk korrekte floskler, og avsluttes nærmest tragikomisk:

Våre våpen er demokrati, inkludering, solidaritet og nestekjærlighet. La oss stå sammen for et mangfoldig Fredrikstad hvor alle er like mye verdt!

Kilde:
Det er verdt å la seg skremme av Nordfront og andre rasister

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
15 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Hugin
Hugin
5 år siden

Med politikere som det der, som ikke vet når de ikke burde si noe som helst, så vil NMR bare fortsette å vokse. Folk klarer å se gjennom slike politikeres løgner mer og mer som virkeligheten ikke går å gjemme bort lenger. Jeg tror at folk begynner å bli dritt lei av å bli pratet til som om de var små barn som er «for dumme» til å forstå hva som virkelig foregår, og bare blir pratet til som at man ikke har andre valg enn å måtte kjøpe jappet fra politikere, selv når det strider 100% med hva som… Les mer »

Andreas
Andreas
5 år siden

takk for gratis reklame.

Ironfist
Ironfist
5 år siden

Så synd da, for færre og færre har tiltro til verken (((media))) eller det såkalte «Arbeider»partiet.
Mens vi og andre alternative medier får fler og fler følgere.

Bare å stå på og gi absolutt f*en i hva de ignorante karriere-politikerene forsøker å tvinge på det nordiske folk.

Vestlandsstril
Vestlandsstril
5 år siden

Det er latterlig og falsk reklame at disse politikere fortsatt kaller seg arbeiderparti, når de står så langt borte fra arbeidere som de gjør. Dobbeltmoralen når stadig nye nivåer.

Nordlys
Nordlys
5 år siden

Her viser en av de patetiske «folkevalgte» sitt sanne intellekt. Utrolig at disse menneskene med så liten forstand og med så mye makt ikke kan skrive et debattinnlegg med et minimum av fakta! Her ser vi noe av årsaken til at de frykter en åpen dialog med oss frihetskjempere for rase og nasjon.

Alexander Nævdal
Alexander Nævdal
5 år siden

Interessant kor «kunnskapsrik» dei totalt uvitande er.

Limmy
Limmy
5 år siden

Hva er det som er galt med inlegget. Det stemmer ganske bra synes jeg. Filosofien varrierer en god del dere imellom men som en beskrivelse på gruppen stemmer det bra.

Og hun holder seg veldig saklig og jeg ser ingen drittkasting.

Norrøn
Norrøn
Svar til  Limmy
5 år siden

Troll

Johan G
Johan G
Svar til  Limmy
5 år siden

Rettelse: Det stemmer med vrangforestillingene enkelte folk har av nasjonalsosialismen og Motstandsbevegelsen. Ord puttet i munn!

Sigurd Drakegull
Sigurd Drakegull
5 år siden

Jeg er en molbo fra Danmark, og har møtt mange trivelige folk i Arbeiderpartiet. Da jeg deltok i 125 års markeringen av APs stiftelse, så fikk jeg opplyst, at AP opprinnelig er stiftet som avholdsforening i Arendal i 1887. Men det var dengang, for jeg kan meddele, at det så sannelig var kø ved APs ølutskjenking i Oslo i 2012. Hverken vi eller AP er enfoldige molboer og trangsynte avholdsfolk. Alt med måte. Måtehold er å skape en fremtid innenfor rimelighetens grenser. Alle ting endrer seg. Den nordiske motstandsbevegelsen er i dag mere fellesnordisk enn gammelnasjonalistisk. Det eneste vi ber… Les mer »

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Her har hjernevask gjennom mange år åpenbart endt opp med permanent hjerneskade. Venstreradikale/-liberale er programmert til slik politisk korrekt svada, og må møtes med stødig og rolig, prinsippfast antiliberal og antihomoholdning.

knut
knut
5 år siden

Hun har rett i noen punkter:
Vi ønsker ikke feminister or fremmedraser i våre gater.
Vi ønsker våpenpolitikk som Hitlers Tyskland hadde.
Mye av retningslinjene Hitler ga, ønsker vi å bruke.

Sigurd Drakegull
Sigurd Drakegull
Svar til  knut
5 år siden

Jeg har hatt flere samtaler med PST, som følge av, at jeg sier tingene rett ut, og folk reagerer på, at jeg tar Vidkun Quisling i forsvar offentlig. Det fører til løftede øyenbryn både her og der. Men jeg ikke noe valg. Demoniseringen av Vidkun Quisling skaper avsmitting i andre miljøer, og når nazijakten rammer sakesløse og intetanende nordboere fra øvrige Norden, så må vi setter stopper for nordmenns galskap. I en periode har jeg beveget meg i politiske miljøer, for å gjøre oppmerksom på problemet. Til slutt forsto jeg, at samtlige politikere lever av å dyrke Vidkun Quisling som… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Folk som snakker nedsettende om Hitler kan umulig ha satt seg inn i de faktiske saksforhold. Er man frimodig og (ekte) tolerant så tar man faktisk å gjør noen undersøkelser selv ved å søke rundt på internett etter objektiv informasjon. Denne kilden kan trygt anbefales:)

http://thegreateststorynevertold.tv/