Hjem Nasjonal kamp Arbeiderparti-leder lyver og hetser i leserinnlegg

Arbeiderparti-leder lyver og hetser i leserinnlegg

FREDRIKSTAD Lederen for Arbeiderpartiet i Fredrikstad går til angrep på Motstandsbevegelsen i et leserinnlegg i Fredriksstad Blad.

Det er lokalpolitikeren Siri Martinsen, leder for Arbeiderpartiet i Fredrikstad, som i et leserinnlegg i Fredriksstad Blad går til angrep på Den nordiske motstandsbevegelsen.

Til tross for at Martinsen har tilegnet et helt leserinnlegg på Motstandsbevegelsen, vet hun dog overraskende lite om organisasjonen. Ikke engang organisasjonsnavnet eller parolen, klarer hun å få rett.

Ifølge Martinsen så er det nemlig Nordfront, Motstandsbevegelsens svenske nettsted, som har søkt om tillatelse til å demonstrere i Fredrikstad. Og parolen? Den tror hun er «Nei til homolobbyen».

Selv om organisasjonens talsmenn i artikler, intervjuer, taler og i radio gjentatte ganger har uttalt at demonstrasjonen ikke er imot homofile individer, men den organiserte homolobbyen, så har hun ingen tro på dette. Ifølge Martinsen så er begrepet «homolobbyen» et skalkeskjul for noe langt mer farlig.

Det vil være naivt å tro at det er lobbyen som er poenget, etter hva organisasjonen sier selv der de ikke ønsker homofile, feminister og folk fra andre land i våre gater. Deres parole brukes kun som et skalkeskjul for hva de egentlig mener.

Den løgnaktige og historieløse politikeren går videre til angrep på både Motstandsbevegelsens politikk og Adolf Hitler. Eller det vil si, hun går til angrep på sine egne vrangforestillinger om organisasjonens politikk og Hitler. Blant annet hevder hun at Motstandsbevegelsen ikke ønsker et fredelig samfunn, og gir det nasjonalsosialistiske Tyskland skylden for ikke bare andre verdenskrig, men også sult, fattigdom og drap.

De ønsker ikke et mangfoldig fredelig samfunn, de maner til kamp om etnisk rensing. De er i tillegg mot homofile og feminister, de er diskriminerende og undertrykkende mot mennesker i vår by. De ønsker at det skal være like vanlig med våpen i ethvert hjem som det er å eie klær og mat. De ønsker å bygge sin politikk på retningslinjene Adolf Hitler ga til verden. Til de som ikke kjenner historien, ga dette krig, sult, drap og elendighet og samfunn preget av fattigdom og usikkerhet.

Noen form for dokumentasjon eller kildehenvisninger for sine påstander, presenterer hun så klart ikke. Hele leserinnlegget er ellers fylt til randen med politisk korrekte floskler, og avsluttes nærmest tragikomisk:

Våre våpen er demokrati, inkludering, solidaritet og nestekjærlighet. La oss stå sammen for et mangfoldig Fredrikstad hvor alle er like mye verdt!

Kilde:
Det er verdt å la seg skremme av Nordfront og andre rasister