Hjem Nyheter Norge Arbeidslivet hardner til

Arbeidslivet hardner til

3

NORGE Narrativet om at flyktningene er nødvendige for å sikre velferdsordningene og våre pensjoner må nå oppgis. Det var bare et tidsspørsmål før dette ble allment gjennomskuet, og i stedet må alle andre jobbe lengre arbeidsuker for nettopp å dekke utgiftene samfunnet har med blant annet flyktninger.

Foto: Tomm Wilgaard Christiansen, VG

Statsminister Erna Solberg truer nå med en arbeidsuke på 43 timer som normal-arbeidsuke for hver enkelt arbeidstaker som jobber fulltid. Dette kommer på en tid hvor vannmagasinene våre altså er tomme, fordi strømmen er solgt til utlandet, drivstoffprisene og matvareprisene har steget betraktelig (konsumprisindeksen), og nå skal vi altså jobbe mer. Solberg hevder også at inntektene fra Oljefondet vil falle betraktelig i fremtiden. Oppskriften på den perfekte stormen med andre ord.

At høyresiden og den nyliberale politikken på denne måten forsøker å undergrave arbeidstakerrettigheter bør ikke komme som noen overraskelse, men det går forbi høyre-venstre dikotomien og viser at verken høyre- eller venstresiden sitter med løsningen. Høyresiden trenger drivstoff for å drive den kapitalistiske motoren mot sin iboende streben etter uendelig vekst, mens venstresiden ikke vil anerkjenne drivstoff i den kapitalistiske motoren, for de er den en Perpetuum mobile, en selvgående evighetsmaskin, en ånd i maskinen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
torskmednugatti
torskmednugatti
2 år siden

FjErna …….

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Det selvtilfredse kvinnelige spekkbeistet – som vi må tolerere som statsminister – går ikke av veien for nedlatende å rettlede oss goyim, dvs de arbeidende proletarer, om hva vi må innstille oss på i fremtiden. Goder som vi har kjempet oss til skal trimmes ned og barberes, som feks pensjonsordningene, og så må vi arbeide til langt opp i 70-årene, slik at alderdommen blir kort og grei – til gravplassen. Vi skal jo ta oss av velferdsparasitter og døgenikter av alle slag, som ikke gjør en dagsens innsats for seg selv og andre.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
2 år siden

Erna er kriminell person som ikke jobber for folket, men utelukkende for (((globalistenes))) interesser.