Hjem Nasjonal kamp Arendal kommune politianmelder Motstandsbevegelsen

Arendal kommune politianmelder Motstandsbevegelsen

7

ARENDALSUKA Arendal kommune har politianmeldt Motstandsbevegelsen etter uttalelser som ble gjort i podkasten Frontlinjen.

Arendal kommune med ordfører Robert C. Nordli i spissen, har politianmeldt Den nordiske motstandsbevegelsen etter uttalelser som ble gjort i podkasten Frontlinjen sitt spesialavsnitt om Arendalsuka.

Ifølge Nordli så er det spesielt utsagnet «Vi kommer!» som de har sett på med stor uro. Dette til tross for at Nordli selv uttalte til NRK at Motstandsbevegelsen var velkommen under årets arrangement.

– Ja, alle er velkomne til å delta som deltaker under Arendalsuka og høre på debatter, men å dele ut flyers eller å gå i demonstrasjonstog er ikke lov.

NORDLIS STØRSTE MARERITT: Nasjonalsosialister som prater og diskuterer politikk med folket.

På hvilken måte det skulle bryte mot loven å dele ut politisk informasjon i Arendal kommune under Arendalsuka, eller demonstrere for den delen, forklarer han aldri. Nordli uttaler videre til TV 2 at politianmeldelsen ble levert inn på mandag, og at de har en løpende dialog med politiet om sikkerheten, særskilt etter Motstandsbevegelsen publiserte sin podkast.

– Vi er godt kjent med podkasten og det som er publisert. Arendal kommune har vurdert det, og på bakgrunn av enkeltutsagn har vi valgt å politianmelde Den nordiske motstandsbevegelsen mandag.

Hvorfor det er Arendal kommune og ikke Arendalsuka som har politianmeldt organisasjonen, fremkommer ikke. Heller ikke fremkommer det nøyaktig hva Motstandsbevegelsen er anmeldt for, men dette er noe Frihetskamp vil komme tilbake til senere.

Hør Fronlinjens spesialavsnitt om Arendalsuka:

7
Delta i debatten

avatar
5 Comment threads
2 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
H.LThulepeckerwoodReturning GhostTommy Nyberg Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Roar
Roar

Haha, har gudfaren i Arendal gått helt fra sans og samling? Har han en egen lov som forbyr folk å si «vi kommer»? Han får vel kalle inn mafiamedlemmene og koke ihop en plan, for vi kommer og det har vi vår fulle rett til.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg

Regimen har funnit en villig till att bära hundhuvudet. Är Nordli trött på att spela den lokala arenan och siktar uppåt på karriärstegen? Han är inte den första och knappast den sista som försöker bygga sig ett rykte och ett namn på Motstandsbevegelsens lyskraft. Drar mig till minnes en viss bög från Sarpsborg som idag sitter på Stortinget för Sv, skeiv ungdom i Fredrikstad som fick så fina lokaler där de kan få lov att vara som alla andra, Filter nyheter som bara har läsare när de skriver om oss för att nämna några. Gemensamt med alla dessa är att… Les mer »

Returning Ghost
Returning Ghost

Om Robert C Nordli mener Demokrati kun er for noen folkegrupper i samfunnet og ikke andre folkegrupper som f.eks folkegruppen i NMR. Er han da Demokratisk?

Altså her til lands skal Demokrati være for Alle, bortsett fra dem som er litt for kritiske til hvordan f.eks Robert C Nordli styrer Demokratiet. (Dem skal ikke få noen rettigheter.)

Alle skal med! Bortsett fra dem som stiller seg altfor kritiske til hans politikk.

Lukter mer Parti-Diktaturisk …

Thule
Thule

Og hvis masseinnvandringen gjør urbefolkningen til minoritet slik at de mister sin demokratiske påvirkningskraft, er ikke den da antidemokratisk? Ikke bare prinsippielt, men også hvordan den er (udemokratisk) tvangsinnført over hele Europa, for kun å ramme hvite Europeere. Moralens voktere er de største hyklerne. De kunne ikke brydd seg mindre om innvandrere. Hadde de brydd seg om dem ville de pekt på kreftene bak globalistisk krigføring for å få stoppet det som skaper problemene. Hadde de brydd seg det grann om dem ville de tørre å stille krav til dem, slik at man ikke får lovløse enklaver. Ikke engang det… Les mer »

Returning Ghost
Returning Ghost

https://www.youtube.com/watch?v=85BKDj_1vVU

Denne linken er ikke akkurat ny, men klarer ikke unngå og publisere den.

peckerwood
peckerwood

bare å teppebombe postmottaket men spørsmaål om hvosfor dem ikke liker ytrringsfriheten og den fri stemme i demokratiet.https://www.arendal.kommune.no/kontakt-oss/

H.L
H.L

Anmeldelse? Hvor er forbrytelsen? Den ordføreren har det rabla for.