Hjem Nyheter Norge Arendalsuka snur igjen – Alliansen får ha stand

Arendalsuka snur igjen – Alliansen får ha stand

0

ARENDALSUKA Rådet for Arendalsuka har igjen snudd i spørsmålet om Alliansen og gir partiet tillatelse til å ha stand på arrangementet.

Rune Berglund ­Steen fra Antirasistisk Senter var pådriver for å nekte Alliansen tilgang til Arendalsuka.
Rune Berglund ­Steen fra Antirasistisk Senter var pådriver for å nekte Alliansen tilgang til Arendalsuka.

Det var i midten av mai at Rådet for Arendalsuka trakk tilbake Alliansens tillatelse til å ha stand på det politiske arrangementet. Nå har rådet snudd igjen, og gir Alliansen full tilgang til Arendalsuka.

– Henvisning til ytringsfrihetens vide rammer og demokratiets behov for å la alle stemmer slippe til. Vedtaket var ikke enstemmig, men flertallet i rådet stemte for denne avgjørelsen, skriver rådet om avgjørelsen.

Ifølge Nettavisen var det den folkefiendtlige organisasjonen Antirasistisk Senter som var pådriver for å nekte partiet tilgang til arrangementet, etter at de mente at Johansen på Twitter ønsket å henrette meningsmotstandere.

– Det er forræderi og forræderne skal henge, skrev Johansen på Twitter.

Lederen for Antirasistisk Senter Rune Berglund ­Steen «tippet helt over» da han leste dette, og trakk Breivik-kortet.

– Det fikk oss til å tippe helt over da han på Twitter tok til orde for å henrette menings­motstandere. Da er vi over i Breivik-territorium hva gjelder ideologi, sa Rune Berglund ­Steen.

Etter avgjørelsen forferder Steen seg over at det politiske partiet får slippe til på det politiske arrangementet.

– At Alliansen slipper til, betyr i essens at det heretter er fritt fram for å delta i Arendalsuka uansett hvor åpenlyst antisemittisk og rasistisk budskapet ditt skulle være, sier Steen.

Foto: Facebook

Les mer: «Holocaust» er en bløff

I fjor beskrev Johansen «holocaust» som et propagandaverktøy for å kontrollere ikke-jødene etter at jøden Ervin Kohn fra nettopp Antirasistisk Senter skulle motdemonstrere mot demonstrasjonene mot FNs «selvmordsavtale», migrasjonsavtalen «Global Compact for Safe, Orderly og Regular Migration», i Oslo.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg