Hjem Nyheter Arkansas forbyr «kjønnskorrigering» for barn

Arkansas forbyr «kjønnskorrigering» for barn

3

USA Den amerikanske delstaten Arkansas forbyr nå hormonbehandlinger og kirurgiske kjønnsinngrep på barn.

Foto: Pixabay.

Med 25-8 stemmer valgte Arkansas delstatsparlament på tirsdag å forby kjønnskorrigering for barn under 18 år. Arkansas nye lov forbyr derved medisinske og kirurgiske behandlinger som på noen måte «endrer» et barns kjønn. Personer som utfører, eller henviser til, denne typen eksperiment risikerer nå straffeforfølgelse.

Arkansas guvernør Asa Hutchinson (republikaner) hadde nedlagt veto mot loven, men ble overkjørt. Hutchinson mener at loven griper inn i legenes arbeid og familiens beslutningskraft, mens Arkansas parlament påpeker at barn ikke er modne nok til å ta en så alvorlig avgjørelse som vil påvirke dem for resten av livet.

– De må være minst 18 år når de tar slike beslutninger, konstaterer det republikanske parlamentsmedlemmet Robin Lundstrum.

En amerikansk studie viser at så mye som 87 prosent av alle tilfeller av kjønnsdysfori blant unge kan skyldes gruppepress. Det vil si at barna egentlig ikke ønsker å gjennomgå kjønnskorrigering, men blir påvirket av for eksempel propaganda fra massemediene og andre krefter i samfunnet. Kjønnsforvirring har vist seg å føre til selvskadende atferd og i mange tilfeller selvmord blant barn.

Les også:
Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering»
Leger og forskere advarer: «Unge kan komme til å angre kjønnskorrigering»
FILM: The dangers of a transgender ideology
Dokumentar om angrende transpersoner

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Dersom dette stemmer er det en oppmuntring ifht all propagandaen vi blir foret med, dag inn og dag ut, om transer i alle former og varianter, som bare kjemper for å få «bli det de er/opplever seg som», stakkars barn og unge. Foreldre, især mødre, vil oftest støtte sine håpefulle i deres forvirring, for å hjelpe dem til «å finne seg selv», og da skal alt bli så bra. Men jeg har lest om foreldre som motsetter seg og som blir ignorert eller motarbeidet av leger og «eksperter», som hevder at dette er barnas rett til å bestemme over egen… Les mer »

Tiwaz
Tiwaz
1 år siden

Veldig bra. Positivt for barn, og samfunnet forøvrig.

Arier
Arier
1 år siden

«kjønnskorrigering» er kulturmaxisme, man kan ikke korrigere noe som er biologisk riktig fra fødsel av. Kjønnslemlestelse er det rette ordet.