Hjem Nyheter Norden Tradisjonsrik nasjonalsosialistisk demonstrasjon i Finland 6. desember

Tradisjonsrik nasjonalsosialistisk demonstrasjon i Finland 6. desember

0

DEMONSTRASJON Frihetskamp vil minne alle lesere om årets største finske nasjonalsosialistiske arrangement, den tradisjonsrike demonstrasjonen på selvstendighetsdagen i Helsinki.

Også i år opprettholdes tradisjonen med nasjonalsosialistisk demonstrasjon på Finlands selvstendighetsdag. Klokken 15.00 den 6. desember finner samlingen for en uavhengig nasjonalsosialistisk marsj under parolen «Mot Frihet!» (Kohti vapautta) sted. Demonstrasjonen er åpen for alle som sympatiserer med den nasjonalsosialistiske verdensanskuelsen og man er fri til å medbringe egne flagg og bannere.

I fjor deltok rundt 500 personer, hvilket gjorde demonstrasjonen historisk ved å være det største nasjonalsosialistiske arrangementet i Finland siden krigen. I år håper arrangørene å kunne slå ny rekord og med din hjelp igjen skrive historie!

https://youtu.be/OMVcV1oaf5E

Det siste året har represjonen fra systemet økt kraftig mot nasjonale i Finland. Den nordiske motstandsbevegelsens finske gren ble forbudt av lagmannsretten i september (forbudet trer i kraft 27. november) og sjefredaktøren for det innvandringskritiske alternativmediet MV Lehti ble i oktober dømt til fengsel i ett år og ti måneder for blant annet hets mot folkegruppe.

På grunn av dette skriver arrangørgruppen på sin nettside at det nå er utrolig viktig å vise at den nasjonale motstanden ikke viker seg, men i stedet vokser i takt med at systemets angrep hardner. Videre skriver de at Finlands selvstendighetsdag i seg selv ikke er verdt å feire for et døende folk, men at det er en utmerket dag for å hylle og vise respekt for kampgløden hos fortidens, nåtidens og fremtidens frihetskjempere. Hvis du elsker din nasjon og synes det er verdt å kjempe for det nordiske folkets fremtid skal du møte opp i Helsinki den 6. desember!

Selv om arrangørgruppen for det årlige, bredere nasjonalistiske fakkeltoget, den såkalte 612-marsjen, enda ikke har gått ut med noen informasjon kommer også denne marsjen mest sannsynlig å holdes også i år og det akkurat som tidligere år i forbindelse med at den nasjonalsosialistiske demonstrasjonen avsluttes. Dette medfører at du kan delta på begge demonstrasjonene. I denne marsjen deltok flere tusen personer i fjor.

Til Helsinki tar man seg enkelt og greit til en ikke alt for stor pris med båt eller fly fra Stockholm.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg