Hjem Nyheter Norge Asylmottak i Bergen kaster møbler for tusenvis av kroner

Asylmottak i Bergen kaster møbler for tusenvis av kroner

NORGE På et asylmottak i Bergen kastes det nå møbler og utstyr for tusenvis av kroner fordi ledelsen på mottaket ikke lengre har bruk for det.

kastogbruk

Kontrakten med Utlendingsdirektoratet (UDI) på hele 174 millioner kroner var den største i Hordaland, og ble inngått for å håndtere den store strømmen av asylsøkere som kom til landet i fjor. I løpet av 2016 har dog situasjonen endret seg, kontrakten ble sagt opp og nå tømmes lokalene for innhold. Dette inkluderer blant annet møbler, senger og 450 madrasser som nå kastes.

Ikke bare er dette et overgrep mot det norske folk, som gjøres til en minoritet i sitt eget land, men det er også miljømessing grovt uansvarlig. Hva miljøaktivister og venstreorienterte personer som sier de er så opptatt av miljøet mener om saken ville være svært interessant å vite.

Det er et paradoks at personer som bryr seg om å bevare miljøet støtter masseinnvandring og forflyttingen av store menneskemasser fra en del av verden til en annen, da dette medfører store skader på miljøet og planeten. Det å importere mennesker fra den tredje verden øker ikke bare forbruket og utslippene i landene de kommer til, men transporten av de store menneskemassene er også svært skadelig for miljøet.

Den nordiske motstandsbevegelsen er, i motsetning til de alle flere på venstresiden og grønne partier i Norge i dag, faktisk opptatt av miljøet. Vi ønsker å bevare vår nordiske natur på samme måte som vi ønsker å bevare vårt nordiske folk. Naturen og dens ressurser skal brukes med fornuft og med fremtiden i tanke.

Klikk HER om du er interessert å vite mer om motstandsbevegelsens miljøpolitikk.

Kilde:
I fjor var de nye. Nå må asylmottaket kaste hundrevis av senger og madrasser