Hjem Nyheter Norge Asylprofitør tiltalt for overgrep mot barn

Asylprofitør tiltalt for overgrep mot barn

5

MASSEINNVANDRING En leder ved et asylmottak på Sørlandet er tiltalt for seksuelle overgrep mot åtte jentebarn tilknyttet mottaket.

Ifølge tiltalen skal mannen ha kysset og befølt jentene som alle skal ha vært under 16 år da overgrepene skjedde. Mannen nekter straffeskyld i saken og aviser at handlingene skal være seksuelt motivert. Han forklarer at han har gjort dette for å være hyggelig og omsorgsfull med barna. Mannen skal i flere år ha hatt en lederfunksjon tilknyttet flere asylmottak på Sørlandet og selskapet han har jobbet for skal ha omsatt for flere millioner kroner.

— Min klient forklarer at han har klemt barna eller kysset dem på kinnet når de har møttes. Som regel har det vært barna som har tatt initiativet til dette. Dette har vært en måte å hilse på, og det har vært kyss med sammenknepne lepper, sier forsvareren hans, advokat Knut Henning Larsen.

Om mannen kommer til å skylde på «kulturforskjeller» akkurat slik som de to voldtektsdømte «flyktningene» fra Nord-Afrika som voldtok to mindreårige jenter i Grimstad fjor, gjenstår å se.

Kilde:
Asylleder tiltalt for seksuelle overgrep mot åtte jenter

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Kanskje det er bedre å unngå all kontakt med brune og svarte, hvis mulig? Da eliminerer vi slike problemer, de hvite holder seg til sine egne og de brune og svarte til sine. Separasjon, ikke integrering, er løsningen. Hund og katt kan leve sammen men de holder seg helst med sine egne, og slik er det for mennesker også.

V.L
V.L
Svar til  Proverbs 26:11
4 år siden

Dette har jeg tenkt, og praktisert i årevis.
Da vi ser at kontakt med disse mørkhudede og spesielt mørhudede med Islamsk tankesett bare skaper problemer mentalt og lokalt i sin inflytelse i samfunnet.
Jeg respekterer faktisk kvinner til motsettning til Islamister.
Jeg venter bare på at den venstreekstreme bobblen skal sprikke og folk våkner opp til galskapen venstreelstreme skaper.
Spytt på globalistene!

Kim
Kim
4 år siden

Så ikke bare en landsforræder og asylprofitør men også en overgripende kriminell.

Forkastelig. Til lyktestolpen med han.

Thule
Thule
Svar til  Kim
4 år siden

De som selger sitt folk for småpenger eier ikke skrupler, så at de innerst inne forakter dem de prøver å bytte oss ut med kommer ikke som noen overraskelse. Hvis det er noen som hater rasefremmede så er det marxister, siden de reduserer dem til toleransediplomer og signaliseringsobjekter.

trackback
4 år siden

[…] Källa: Asylprofitør tiltalt for overgrep mot barn […]