Hjem Nyheter Norge Asylprofitør tiltalt for overgrep mot barn

Asylprofitør tiltalt for overgrep mot barn

MASSEINNVANDRING En leder ved et asylmottak på Sørlandet er tiltalt for seksuelle overgrep mot åtte jentebarn tilknyttet mottaket.

Ifølge tiltalen skal mannen ha kysset og befølt jentene som alle skal ha vært under 16 år da overgrepene skjedde. Mannen nekter straffeskyld i saken og aviser at handlingene skal være seksuelt motivert. Han forklarer at han har gjort dette for å være hyggelig og omsorgsfull med barna. Mannen skal i flere år ha hatt en lederfunksjon tilknyttet flere asylmottak på Sørlandet og selskapet han har jobbet for skal ha omsatt for flere millioner kroner.

— Min klient forklarer at han har klemt barna eller kysset dem på kinnet når de har møttes. Som regel har det vært barna som har tatt initiativet til dette. Dette har vært en måte å hilse på, og det har vært kyss med sammenknepne lepper, sier forsvareren hans, advokat Knut Henning Larsen.

Om mannen kommer til å skylde på «kulturforskjeller» akkurat slik som de to voldtektsdømte «flyktningene» fra Nord-Afrika som voldtok to mindreårige jenter i Grimstad fjor, gjenstår å se.

Kilde:
Asylleder tiltalt for seksuelle overgrep mot åtte jenter