Hjem Nyheter Asylsøker missbrukte unge gutter – slipper fengselsstraff

Asylsøker missbrukte unge gutter – slipper fengselsstraff

8

TYSKLAND En pedofil afghansk asylsøker har blitt spart for fengselsstraff etter å ha missbrukt tre unge gutter i Tyskland.

En 47 år gammel afghaner ble i Tyskland funnet skyldig i å ha seksuelt missbrukt, samt påført kroppslig skade, på tre barn i alderen 5–6 år. Ugjerningene skal ha funnet sted i en bolig i Friedberg-området, som både han og barna skal ha oppholdt seg i.

Dommer Stefan Lenzenhuber forandret afghanerens dom til 15 måneders betinget straff, slik at asylsøkeren nå slipper å sone i fengsel for seksuelt missbruk og kroppslig skade av tre barn.

Kilde:
German Asylum Seeker Sexually Abuses Young Boys; Receives Suspended Sentence

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

De små guttene ble påført fysisk og psykisk skade for livet, mens berikeren, som antagelig led av «sexual emergency» slipper fengselsstraff, sannsynligvis fordi det vil påføre ham ubehag og risiko. Andre «vanlige» fanger behandler gjerne slike overgripere med rettferdig harme, uten nåde.

Thomas W Mosveen
Thomas W Mosveen
5 år siden

Og folk undrer seg hvorfor oppegående folk ikke vil ha ørkenrottene her i Norden? Dette pedoeksemplaret burde sendes hjem og dømmes for homovoldtekt og straffes med deres egene metoder.

Krüger
Krüger
Svar til  Thomas W Mosveen
5 år siden

Rassenassen forespråker sharia . Interessant . . .

Thomas W Mosveen
Thomas W Mosveen
Svar til  Krüger
5 år siden

NB.Er ikke for sharialoven under noen omstendighet,men helt for dødstraff for ørkenrotter og andre som forgriper seg på unger.Forøvrig burde det vœrt dødstraff for bare å tenke tanken å dra til Europa for å snylte. STOPP INVASJONEN.

Johan G
Johan G
Svar til  Krüger
5 år siden

Antar du synes dommen var helt riktig Krüger? Eller hvilken straff synes du pedofile skulle fått?

Jens Normann Løvlie
Jens Normann Løvlie
Svar til  Johan G
2 år siden

Jeg har hatt en dialog med FRI Sørlandet,de sier i en e-post til meg at UANSETT SEXUELL LEGNING,så har du rett til å utøve den!Så det finnes gærninger her også!

KS88
KS88
Svar til  Krüger
5 år siden

Er du her å da? Sitter du hjemme i kjelleren hos mamma og hisser deg opp? Passe på så vetledutten ikke mister pc tilgangen sin nå da. Du kan jo forsøke å finne en jobb, finnes bedrifter som ansetter mennesker med spesielle behov, du får helt sikkert en praksisplass hos en av disse:-)

NeiTilInvasjon
NeiTilInvasjon
Svar til  KS88
5 år siden

Spør du meg bør mennesker med ‘spesielle behov’ vernes fra personer som sprer svikefull propaganda. Personer som oppfordrer til forræderi mot den etniske-innfødte befolkningen i Europa bør enten henrettes eller puttes livsvarig i fengsel. Sykelige personer som pedofile, nekrofile og andre perverse kan heller enn bruke kjemoterapi på slik de ikke kan få ereksjon, og deretter sette dem inne i psykiatrivesenet.

Forræderiske personer som advokerer stygge ting slik som åpne landegrenser er noe av det jæveligste som finnes.

Hyll Evige Fører Hitler!!!!!!