Hjem Nyheter Norge At hvite liv betyr noe «knytter seg i magen» hos AP-ordfører

At hvite liv betyr noe «knytter seg i magen» hos AP-ordfører

8

ANTI-HVIT Budskapet «White Lives Matter» har opprørt ordføreren i Gran kommune. «Ekstremt» mener hun og drar «Breivik-kortet» i kjent AP-stil.

Den 9. august var «urfolkets» dag, og i den sammenheng ble det utført aktivisme verden over med budskapet «White Lives Matter», altså at hvite liv betyr noe. Den nordiske motstandsbevegelsen medvirket og utførte aktivisme i en rekke byer og tettsteder rundt om i Norden.

Man skulle nå tro at i en tid hvor budskapet «Black Lives Matter» blir hyllet blant politikere og media, at også «White Lives Matter» skulle være et akseptabelt budskap for denne gruppen. Men slik er det altså ikke.

Ordfører i Gran kommune, Randi Eek Thorsen (AP), er tydelig sjokkert over at noen kan mene at hvite liv betyr noe. Til Oppland Arbeiderblad (OA) forteller hun at «det knytter seg i magen» når hun hører om budskapet, og smører på med ord som «ekstremisme» samtidig som hun i kjent AP-stil trekker «Breivik-kortet».

– Det er ikke lenge siden 22. juli, og dette gjør meg trist. Vi har ytringsfrihet i Norge, men dette er et budskap jeg synes er unødvendig. Jeg håper plakatene blir borte så fort som mulig, forteller hun til OA.

Ytringsfrihet, men…

OA skal ha blitt tipset av en utenlandsk mann som hadde sett en plakat med budskapet «White Lives Matter» i Brandbu.

– Jeg har selv utenlandsk utseende, men har bodd i Norge siden jeg var to. Det skal være ytringsfrihet, men dette er ikke veien å gå, forteller tipseren.

Hvilken vei han mener hvite nordmenn i eget fedreland bør gå, nevnes dog ikke.

Les også:
Urfolksdagen feiret med aktivisme i hele Norden og verden
Budskapet «White Lives Matter» trigger SV-politiker

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Richard Eide
Richard Eide
1 år siden

Ja vi ser at terskelen stadig blir lavere hos enkelte politikere og aviser når det kommer til å skyte seg selv i foten.

Pr. automatikk skal det tas avstand fra alt som påminner og etnisk bærekraft for urbefolkningen og da ender man naturligvis ofte opp med diffuse og ulogiske fremstillinger som kun hylekoret identifiserer seg med

Iris Hammerø
Iris Hammerø
1 år siden

Ordføreren bør lære seg hva ordet rasisme står for!
Rasisme gjelder ikke bare folk med mørk hud

Gunn Rakel Basmen
Gunn Rakel Basmen
1 år siden

De som ble skutt på Utøya blir ikke verdsatt særlig høyt av denne AP-ordføreren når hun sammenligner massedrap med spredning av plakater og budskap. Jeg synes hun burde ha mye større respekt for ofrene enn dette.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Mange hvite hater seg selv og sine, ubegripelig nok. De har blitt foret med antihvit propaganda i skole, media og offentlighet ellers, og har svelget dette med hud og hår, i den grad at de er FOR folkeutbytte i våre nordiske og europeiske land, for en nordmann(eller -kvinne), er jo bare en som «føler seg slik», snakker norsk og har oppholdt seg i landet en tid. At vi er en etnisitet, en rase, er et fremmedord, ja, nærmest for hatkriminalitet å hevde.

Andreas
Andreas
1 år siden

«White Lives Matter», og andre aksjoner, avslører det bunnløse hatet våre såkalte ledere har for hvite mennesker. Det gode med akkurat det er at flere og flere nordmenn får øynene opp for avskyen politikere m.fl har for oss, og ser etter alternativer å tilslutte seg til. I den forbindelse er nettopp Den nordiske motstandsbevegelsen en ekte opposisjonell kraft som ønsker alle hvite nordmenn velkomne!

Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
1 år siden

Alt for mye «nordmann» med utenlandsk utseende i «makten» betyr bare total oppløsning av samfunns strukturer, ordning og selv mening av samfunn. Utenlandske «kultur ministrene» er dumme nok til å forstå at de kan ikke «regjere» det som står høyere enn dem selv.

Roy Vey
Roy Vey
1 år siden

For noen hyklere. Der står de å hyller Black Lives Matter og kriminelle afrikanere, men så fort noen sier at hvite liv betyr noe også, da er det plutselig ikke greit. Da er det ekstremisme og da knytter det seg i magen, huff og huff. Men det som er så fantastisk fint med aksjoner som dette er at det virkelig kommer frem hvor selvhatende anti-hvite dagens politikere har blitt. De er totalt hjernevasket og hater åpenbart sitt eget folk. Er det da riktig at disse skal styre politikken i vårt land? Nei, overhodet ikke. De burde blitt fjernet av det… Les mer »

Roar
Roar
1 år siden

Mulig hennes eget liv ikke betyr noe, og at Norge hadde vært bedre uten folkeforrædere som henne til å styre politikken.