Hjem Nyheter Åtte år gammel gutt: «Jeg er drag queen»

Åtte år gammel gutt: «Jeg er drag queen»

19

HOMOLOBBYEN Det internasjonale kvinnemagasinet Elle la nylig ut en film på deres Facebook side som hyller utnyttelsen av en åtte år gammel hjernevasket gutt.

Den åtte år gamle kanadiske gutten sammen med en ukjent person.

Frihetskamp har tidligere skrevet om den åtte år gamle kanadiske gutten som blir utnyttet av homolobbyen og opptrer som «dragqueen» under navnet Lactatia. 

I en filmreportasje fra kvinnemagasinet Elle får man et innsyn «bak kulissene» og man får se hvordan gutten blant annet blir oppmuntret av sin kulturmarxistiske mor til å bruke sminke og kle seg i kvinneklær.

I filmen blir gutten også introdusert til en voksen homofil afrikansk mann kledd i et absurd kvinne-kostyme som oppfordrer gutten til å satse på en karriere som «drag queen».

Se den rystende filmreportasjen nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
19 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
trackback
5 år siden

[…] Ursprungligen publicerat på Frihetskamp. […]

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Dette illustrerer bedre enn noe den sinnslidelse og forvirring jødene har påført oss. Guds skaperverk/naturen og menneskene, delt i kvinner og menn, blir systematisk fordreid og pervertert slik at vi skal godta og hylle barn og unge som faller for bedraget, godt hjulpet av sine mødre(som oftest), mens jøden ler bak forhenget ved synet av en kultur som hurtig går i oppløsning. Kampen mot homolobbyen(LGBTP), må ikke oppgis men trappes opp, mot vanskelige odds!

Thomas W Mosveen
Thomas W Mosveen
5 år siden

I dyreverdnen blir slike åpenbart syke svake individer luket ut.Sett faenskapet i skogen og la naturen gå sin gang.

Varyag
Varyag
Svar til  Thomas W Mosveen
5 år siden

Ingenting i veien med gutten, jeg er sikker på om det hadde vært friske og oppegående foreldre i livet hans ville ikke denne kuriositeten av en gift fått utvikle seg i hjernen, spesielt viktig er det med en sterk og sunn farsrolle for et guttebarn å se opp til. Det er normalt at barn er nysgjerrige og utforsker, som den kulturmarxisten av en mor han har, har hun tydeligvis klamret seg fast til et lite avvik og dyrket det fullt ut til det ble en defekt. Moren hans derimot er et sadistisk monster som konstruerer en lidende og forvirret sjel,… Les mer »

Norsk Skog
Norsk Skog
5 år siden

Jødene snur alt som er av naturens/guds orden opp ned.

De er av satan

Knut
5 år siden

Og derfor, nasjonalsosialistiske kamerater, må vi knuse homolobbyen.

Hanne
Hanne
5 år siden

Barnemishandling på det verste. 🙁

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Dette er grunnen til at vi brenner «pride»-flagg!

Titus
Titus
5 år siden

Kapitalismens og nyliberalismens våte drøm («no pun intended»); venstresidens anti-kapitalisme kan ikke anses å inneha noen form for kredibilitet så lenge de understøtter eller kun forholder seg ambivalente til dette. Nasjonalsosialismen er den eneste gjennomført konsekvente ideologien/filosofien/livsutsynet, dette blir gjort åpenbart fortløpende i et stadig eskalerende tempo, i den moderne verden.

Norsk Skog
Norsk Skog
Svar til  Titus
5 år siden

Putin virker å motsette seg denne galskapen

Jensen
Jensen
5 år siden

Problemet med såkalte «pride» parader o.l. er at de ikke feirer legningen sin, men sine tilbøyeligheter. Legningen befinner seg langt nede på lista, og brukes stort sett bare som påskudd for å eksponere seg. Det finnes garantert mange heterofile med spesielle preferanser, men disse flagger dem aldri åpenlyst på gata og forventer å bli respektert. Skjønner ikke hvorfor de homofile selv ikke protesterer. Er det slik de ønsker omverdenen skal se dem? Som heterofil ville jeg betakket meg for å bli assosiert med voksne menn i blondeundertøy eller babyklær.

Fjellmann
Fjellmann
5 år siden

I mangel av et generelt forum, poster jeg dette her:

Stortingsvalget som alt er begynt:

Har vi et bedre alternativ å stemme på enn Alliansen?
Jeg mener NEI!: Kom, la oss samlet stemme på Alliansen!

https://www.youtube.com/watch?v=N9TmCig4tM4
Sendt bekymringsmelding om #OsloPride opplegg for barn

https://www.youtube.com/watch?v=do_aUL4agzg
Lysglimt i Sarpsborg

Fjellmann
Fjellmann
Svar til  Fjellmann
5 år siden

Alliansen stiller lister i alle fylkene, bare for å ha nevnt det.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Fjellmann
5 år siden

Jeg har allerede vært å forhåndstemt på Alliansen tidligere i uken. Listhaug er uansett bare en luremus så det fins jo ingen bedre alternativer for oss som er nordiske nasjonalsosialister ved dette valget. Helst skulle jeg selvsagt ha stemt på Nasjonal Samling med en førertype som Gulbrand Lunde.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Fjellmann
5 år siden

Jeg har forresten tatt NRKs «valgomat» for å finne ut hvilket parti jeg burde stemme på:

https://www.nrk.no/valg/2017/valgomat/

Ganske overaskende endte jeg opp med Rødt på førsteplass! …og (som forventet) sionist-Krf på bunn. Dette ga selvsagt en nasjonalsosialist som meg en god latter. Sionist-Frp scoret også lavt for mitt vedkommende.

Det ville være moro å høre hva andre ns’ere får som «favoritt» på denne valgomaten…

Dynamo
Dynamo
Svar til  Anonymsurfer
5 år siden

Jeg fikk 64% Rødt og 59% MDG og 59% SV hahaha!

KS88
KS88
Svar til  Anonymsurfer
5 år siden

Hvorfor er det overraskende at det ble Rødt?

Nitram
Nitram
Svar til  Fjellmann
5 år siden

Politiske løsninger kommer dog ikke til å forandre noe. Vi trenger en massiv oppvåkning og en revolusjon i folkets sinn. Kun da kan ting forandres. Med andre ord: forandringen ligger i folkets handlinger og vilje, ved å stemme på et parti og overlate resten av arbeidet til det partiet man eventuelt stemmer på, så kommer det lede til det som skjedde med SVP eller så følger man SDs skjebne.

trackback
4 år siden

[…] har tidligere skrevet om hvordan homolobbyen utnytter barn for å normalisere transseksualitet. Nå ser det ut som homolobbyen har tatt det som kanskje kan ansees som det naturlige steget […]