Hjem Nyheter Australia vil redde hvite sørafrikanere – overveier nye regler for visumsøknader

Australia vil redde hvite sørafrikanere – overveier nye regler for visumsøknader

6

UTENRIKS Australias innenriksminister Peter Dutton sier at Australia vurderer å endre reglene for visumsøknader når det kommer til hvite sørafrikanske bønder. Dette som følge av den forferdelige situasjonen hvite sørafrikanere nå befinner seg i.

Peter Dutton.
Peter Dutton.

Australias innenriksminister Peter Dutton uttalte i Daily Telegraph sist onsdag at hans departement nå undersøker en rekke muligheter for å kunne gi en rask behandling av visumsøknader fra hvite bønder i Sør-Afrika. «Dette skyldes at hvite bønder i Sør-Afrika fortjener spesiell oppmerksomhet fra Australia på grunn av de forferdelige omstendighetene de møter i sitt eget land», forteller Dutton.

Etter at Sør-Afrikas nye president, Cyril Ramaphosa, foreslo lovendringer som gjør det mulig å stjele jord fra hvite bønder uten å gi kompensasjon, har australske medier begynt å rapportere om hvor utsatte den hvite minoritetsbefolkningen er i «regnbue-nasjonen» Sør-Afrika.

– Hvis du ser på bildene, leser og hører historiene, det er forferdelige omstendigheter de nå møter, sa Dutton til Daily Telegraph.

Duttons uttalelse har ført til kritikk fra både den Sør-Afrikanske regjeringen og en australsk gruppe som hevder å jobbe for menneskerettigheter.

Les mer om situasjonen i Sør-Afrika:
ANC inngår samarbeid med EFF om å stjele land fra hvite
FILM: Den kommende rasekrigen i Sør-Afrika
FILM: Hvorfor media hater å snakke om Sør-Afrika
FILM: Virkeligheten av de grusomme drapene på hvite i Sør-Afrika
Reportasje om drap på hvite bønder i Sør-Afrika

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim
Kim
4 år siden

Bra. Jeg håper at det vil føre til at et par tusen familier kommer i sikkerhet

Thule
Thule
4 år siden

Dette hører du aldri fra «vår» regjering. Overton vinduet her hjemme er så innskrenket at det de regner som «for ekstremt» er Sylvi Listhaugs mildt innvandringskritiske facebook innlegg. Sørg for å spre videoene: Kampanjen til Suidlanders og Lauren Southerns filmprosjekt. Det vekker opp dem der ute som ennå har et snev av samvittighet.

V.L
V.L
4 år siden

Respekt til Australia ! ?

Til seier !

https://open.spotify.com/track/6e6esqjux9hPKhu25jh8Eh?si=Yh_9Me6KRBG51VIrIogC9g

Elsk ditt folk !

⚜️Wolf Age⚜️

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Kan vi ikke bytte våre somaliere og pakistanere med de hvite boerne?

Erik
Erik
4 år siden

Kom til Europa, kjære boere! La de barbariske svarte steke i sitt eget fett når de ikke vil klare å drive gårdene de ønsker å ta fra dere!

trackback
4 år siden

[…] Telegraph at hans departement undersøker en rekke muligheter for å kunne gi rask behandling av visumsøknader fra hvite farmere i Sør-Afrika. Dette ettersom hvite farmere i Sør-Afrika ifølge Dutton fortjener spesiell […]