Hjem Nyheter Australias regjering lanserer skrekkreklame for korona-vaksine

Australias regjering lanserer skrekkreklame for korona-vaksine

0

KORONA Australias regjering har lansert en reklamefilm for å skremme folk til å ta korona-vaksinen. «Ta vaksinen, ellers kan dette skje med deg», er budskapet i filmen.

I filmen kan man se en kvinne ligge i en sykehusseng. Med tårer i øynene gisper hun etter luft. «Covid-19 kan ramme alle», står det senere.

Med denne følelsesladde skrekkfilmen håper den australske regjeringen å skremme sine innbyggere til å ta korona-vaksinen. Når vitenskapelige argumenter ikke overbeviser begynner regimets propagandafilmer å spille på følelser i stedet.

Folkets kritikk virker dog ikke å rette seg mot skrekkpropagandaen i seg selv, men mot at regjeringen har valgt å bruke en ung kvinne som skuespiller.

«Hvorfor retter vi oss inn på ungdommer som ikke engang kan ta vaksinen enda?», spør en vaksineentusiast på Twitter.

Australia er nemlig forsinket med sine vaksinasjoner, og kun personer over 40 år får ta injeksjonen. Det finnes dog mulighet for en del såkalte risikogrupper å få fortrinn i køen, blant annet helsearbeidere og aboriginere.

Andre vaksineentusiaster klager på at de ikke få ta sin sprøyte enda. «Min strategi er å bli innendørs alene til jeg kan [vaksinere meg]», kommenterer en ung kvinne på Twitter.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg