Hjem Nyheter Australsk politiker: Masseinnvandringen bak ugjerningen på New Zealand

Australsk politiker: Masseinnvandringen bak ugjerningen på New Zealand

3

UTENRIKS Den australske senatoren Fraser Anning kommenterer i en uttalelse fredagens moskéangrep i nabolandet New Zealand.

Fraser Anning er medlem av Australias senat hvor han representerer delstaten Queensland.
Fraser Anning er medlem av Australias senat hvor han representerer delstaten Queensland.

Etter fredagens moskéangrep på New Zealand har fordømmelsene haglet inn fra verdens politikere. En politiker som imidlertid har valgt å kommentere hendelsen fra et annet perspektiv er den australske senatoren Fraser Anning, som i en skriftlig uttalelse går til angrep på Australias og New Zealands innvandringspolitikk.

«Jeg er fullstendig imot all form av vold i vårt samfunn, og jeg fordømmer helt og holdent handlingene til gjerningsmannen», siteres Anning i uttalelsen, som fortsetter:

Med det sagt, mens denne typen av voldelig vigilantisme aldri kan rettferdiggjøres, så belyser det den voksende redselen i vårt samfunn, både i Australia og på New Zealand, for den voksende muslimske nærværen.

Som vanlig kommer venstrepolitikere og media raskt til å hevde at bakgrunnen til dagens skytinger ligger i våpenlager eller de som har nasjonalistiske meninger, men dette er bare klisjéaktig nonsens.

Anning mener at «den virkelige årsaken til blodbadet på New Zealands gater i dag er migrasjonspolitikken som har tillatt fanatiske muslimer å flytte til New Zealand i det hele tatt». Han sier videre at muslimer ble offer for dette nå, men at disse vanligvis er gjerningsmennene.

Fraser Annings uttalelse ble raskt fordømt av Australias statsminister Scott Morrison:

– Disse uttalelsene av senator Fraser Anning som skylder de morderiske angrepene av en voldelig, høyrevridd ekstremist-terrorist på New Zealand på innvandringen er ekle, sa hun.

– Disse meningene har ingen plass i Australia eller i det australske samfunnet.

Det er ikke først gangen som senator Annings havner i hardt vær. I august i fjor etterlyste han en folkeavstemning om hvorvidt muslimer skal tillates innvandre til Australia. Selv beskrev han det som «en endelig løsning på migrasjonosproblemet», hvilket fikk hans politisk korrekte kolleger til å gå i taket.

– Faktum er at alt jeg sa var at den endelige løsningen på migrasjonsproblemet er en australsk avstemning. Jeg angrer ingenting. Jeg kommer ikke til å be om unnskyldning eller ta tilbake noe jeg har sagt, sa han da.

Senator Annings uttalelse om New Zealand-ugjerningen i sin helhet:

Klikk for å forstørre.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Reodor
Reodor
2 år siden

Den australske senatoren Fraser Anning er en mann med sunn fornuft.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Den endelige løsning på muslimproblemet er å få muslimene ut av Norge, Norden, Europa og andre tidligere hvite, kristne land. Da blir vi kvitt voldsproblemene i våre byer, med overfall, voldtekter og drap, som dekkes over og behandles med lemfeldighet og et klapp på skulderen. De problemer vi da måtte ta hånd om vil være håndterlige, fordi de vil være begått av våre egne.

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Det er klart at denne folkemordspolitikk som globalistene utøver vil få folk til å koke av sinne. Og bedre blir det ikke om man i tillegg forbys å ytre seg kritisk og lette på litt trykk.