Hjem Nyheter Globalt Avsløring: Google skal gjøre alt for å forhindre frie valg

Avsløring: Google skal gjøre alt for å forhindre frie valg

18

SENSUR Internettgiganten Google har blitt avslørt i å være livredde for frie demokratiske valg.

Det wallraffende journalistkollektivet Project Veritas avslørte på mandag at Google forakter frie valg og kommer til å gjøre alt for at en globalistisk minoritet skal bestemme valgresultatene fremover. Årsaken er at den jødiskeide bedriften ble sjokkert over Donald Trumps seier over Hillary Clinton i 2016.

– Vi ble alle lurt i 2016. Igjen, det var ikke bare vi; folket ble lurt, nyhetsmedier ble lurt, sier Googletoppen Jen Gennai i et filmklipp som Project Veritas har publisert.

Gennai fortsetter med å si at de kommer til å endre sine algoritmer fremover slik at ingen kandidat som har andre meninger enn den jødiske bedriften noen sinne fremover kan vinne et valg.

Gennai mener også at de aldri kommer til å fremme objektive og sanne søkeresultater så lenge de bare utsettes for mykt press som eksempelvis forhør i kongressen.

Etter den intensiverte internettsensuren de siste årene har stadig flere mennesker krevd at ytringsfriheten bør beskyttes med noen form for lovgivning. Enn så lenge har Donald Trump, tross visse Twitterinnlegg som har flørtet med tanken, overhode ikke gjort noe med saken. Som et resultat er i dag nesten alle av hans mest høylydte støttespillere utestengt fra alle større sosiale medier.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
18 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Jødene går i spissen for diktatur. Vi ser nå tydelig og klart de jødiske lobbyorganisasjoner som JWC og ADL presse myndigheter og medier til å sensurere og forby alt som er kritisk til jødisk makt, og deres makt viser seg nettopp ved myndighetenes lydighet. Vi ser nå de jødiske selskaper som facebook og google, mfl., ha iverksatt kampanjer for sensur, der enhver som er kritisk til jødisk makt skal sensureres og stenges ned. Det må være historiens største «bokbål» de nå har igangsatt. Men dette vil nok slå kraftig tilbake på dem. Ingen ikke-jøde med vett i behold vil trives… Les mer »

Richard
2 år siden

Bare dem siste ukene så har mange kritiske sider blitt fjernet fra søk. Blandt annet søk på Kalergi planen er linket opp mot fake news på Wikipedia der det blir påstått at dette er en høyreekstrem konspirasjonsteori.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Dette er en form for «soft» diktatur, der en mektig teknoaktør akter å vri søkeresultater i bestemte retninger. De aller fleste «normies» har en rørende tillit til Google, Wikipedia, osv, og søker sjelden lenger enn til den første siden med søkeresultater de får opp. Dermed befestes «vedtatte sannheter», alternative og «kontroversielle» websider forsvinner, og uten at det blir for mye oppstuss om det.

Tony
Tony
Svar til  Proverbs 26:11
2 år siden

Jeg la ut et bilde av meg selv på Facebook med skriften jeg er hvit som
Snøen det tok ikke mange minutter før min konto ble slettet Pga det.

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Slutt å bruk det å de som står bak mister sin makt

Arni
Arni
2 år siden

Hvor mange av dere løfter så mye som en lillefinger for ikke å støtte opp under disse jødiske efterretning-, påvirkning- og sensur-gigantene?! Ingen av dere oppfordrer til å boikotte dem så langt man makter, og å finne alternativene – SOM FINNES! MÅ du absolutt bruke søketjenesten G***le, så gjør det for faen VIA Startpage.com, dermed kan ikke jøden registrere hva DU søker på, og jøden går også glipp av annen for dem verdifull info! ELLER bruk https://duckduckgo.com/ som i alle fall selv sier «The search engine that doesn’t track you. A superior search experience with smarter answers, less clutter and… Les mer »

Haraldsson
Haraldsson
Svar til  Arni
2 år siden

Helt greit slåtta… 😉

Hvem sier at jeg ikke løfter så mye som en lillefinger? Hva du her presterer å komme med, det gjør jeg jo allerede! Pluss, pluss…

Arni
Arni
Svar til  Haraldsson
2 år siden

Du ja, Slåtta. Du er nok dessverre i så fall et unntak, Slåtta.
Beklager at jeg fornærmet deg.

Haraldsson
Haraldsson
Svar til  Arni
2 år siden

«Du er nok dessverre i så fall et unntak»

Og det er du sikker på?
Ingen fornærmet, ta det helt med ro 🙂

Arni
Arni
Svar til  Arni
2 år siden

«Det er bare et par kall til google fonts som Frihetskamp gjør.»

Nei, det er nok langt mer enn det. Spør noen som har greie på javascript.
Merk det jeg skrev:
«Svaret er nesten 100 ganger flere ganger i kildekoden.»

Ikke nøl med å opplyse helt konkret om hva som foregår. /Redaksjonen

Arni
Arni
Svar til  Arni
2 år siden

Men takk for at du svarte.

Oystein
Oystein
2 år siden

«Vi ble alle lurt» , sier jøde eller jøde-lakei Jen Gennai. Vell, jeg kan vertfall si at jeg ble ikke lurt. Med det samme Trump stilte som kandidat så var jeg sikker på at han skulle vinne ettersom han var/er rette kandidat for semi-bevisste såkalte nasjonalister. Videre så forklarte jeg til enkelte at det ikke kommer til å skje en dritt utenom gjerne litt mer elendighet. Skuespillere vil forbli skuespillere. Til de som fremdeles sitter å venter på at Trump skal rulle ut sin geniale plan om å ta innersvingen på hele den internasjonale jødedom: Det kommer aldri til å… Les mer »

Arni
Arni
2 år siden

«Ikke nøl med å opplyse helt konkret om hva som foregår. /Redaksjonen» Det gleder meg at du viser interesse for dette. Jeg skal derfor bruke en del tid på å gå nærmere inn på hva det gjelder. Sakskomplekset er stort og komplisert, men den store viktigheten gjør at det IKKE må ignoreres verken av nettsideansvarlige eller brukere. Det generelle skal jeg ta her, men tror det som spesifikt gjelder herværende nettside bør vi kanskje ta per e-brev. Dersom du vil vite mer om dette; Hvilken e-adresse skal jeg bruke? Generelt: Javascript er dataprogram som er innebygd i en nettside, eller… Les mer »

Arni
Arni
2 år siden

Fint. Tror likevel vi kan ta det meste her. 44 javascript i kildekoden for denne artikkelsiden + 20 egne javascriptfiler i mappe + 14 i under-mappe (= 34 javascript) som følger med nettsiden + flere javascript i iframe-filene. Til sammen ca. 1 MB med javascript tekst/kode! Konklusjon: Det vil være en enorm jobb selv for kvalifiserte å skaffe seg den fulle oversikt over hva alle disse javascriptfilene gjør. Så dette: Det at man kopler seg til ‘Guggel’ for å få ønsket utseende på nettsiden, betyr ikke bare at man har en enorm sikkerhetsrisiko innebygget, og at man personvernmessig har gjort… Les mer »

Arni
Arni
Svar til  Arni
2 år siden

Den kommentaren syns jeg absolutt du kunne spart deg, som takk for den tidkrevende informasjonsformidlingen jeg her har gjort. Ikke bra! Hva konkret er «en smule paranoid»? Ingenting av det er paranoid, kun enkle mottrekk mot ting som forlengst er offentlig kjent at kan skje, og at skjer. Fornuftige mottrekk dersom man bryr seg om sitt personvern, privatliv og sin datasikkerhet (alternativt; dersom man bryr seg om sine organisasjonshemmeligheter, som medlemslister, e-postlister m.m., eller bedriftshemmeligheter som kundelister, leverandørlister, patentpapirer osv.). Dessverre er det sånn at langt de fleste ikke bryr seg om det. Det er bare å se på folk… Les mer »

Arni
Arni
Svar til  Arni
2 år siden

Det første du burde lære deg, «Redaksjonen», er å svare i egne innlegg. Såpass respekt burde du vise for dem som bruker tid på å legge inn seriøse kommentarer! Og hva er det som er gitt tommelfinger opp her? Er det det jeg skrev, eller er det det du skrev? Det er umulig å se slik du blander dine svar med det andre har skrevet. Dette bør du forstå. «Det med å laste ned nettsider og lese de offline, det er ikke noe som tiltrekker vanlige folk.» Hehe. Utrolig hva du får deg til å skrive. Så dersom man skulle… Les mer »

Nordboer
Nordboer
Svar til  Arni
2 år siden

Er det ikke du som mener at man ikke burde ta til gatene, men gjemme seg og sprette frem med flagg for å ta «propagandabilder» og raskt gjemme seg igjen?

trackback
10 måneder siden

[…] også: Nya Dagbladet intervjuer varsler fra Google: «Jeg følte en enorm skyld» Avsløring: Google skal gjøre alt for å forhindre frie valg Google endrer søkemotoren for å bekjempe «hat» Google bruker ADL for å sensurere YouTube […]