Hjem Nyheter Globalt Avsløring: Google skal gjøre alt for å forhindre frie valg

Avsløring: Google skal gjøre alt for å forhindre frie valg

0

SENSUR Internettgiganten Google har blitt avslørt i å være livredde for frie demokratiske valg.

Det wallraffende journalistkollektivet Project Veritas avslørte på mandag at Google forakter frie valg og kommer til å gjøre alt for at en globalistisk minoritet skal bestemme valgresultatene fremover. Årsaken er at den jødiskeide bedriften ble sjokkert over Donald Trumps seier over Hillary Clinton i 2016.

– Vi ble alle lurt i 2016. Igjen, det var ikke bare vi; folket ble lurt, nyhetsmedier ble lurt, sier Googletoppen Jen Gennai i et filmklipp som Project Veritas har publisert.

Gennai fortsetter med å si at de kommer til å endre sine algoritmer fremover slik at ingen kandidat som har andre meninger enn den jødiske bedriften noen sinne fremover kan vinne et valg.

Gennai mener også at de aldri kommer til å fremme objektive og sanne søkeresultater så lenge de bare utsettes for mykt press som eksempelvis forhør i kongressen.

Etter den intensiverte internettsensuren de siste årene har stadig flere mennesker krevd at ytringsfriheten bør beskyttes med noen form for lovgivning. Enn så lenge har Donald Trump, tross visse Twitterinnlegg som har flørtet med tanken, overhode ikke gjort noe med saken. Som et resultat er i dag nesten alle av hans mest høylydte støttespillere utestengt fra alle større sosiale medier.