Hjem Nyheter Avsløring: Republikanske kongressmenn har sin egen «jødiske barnevakt»

Avsløring: Republikanske kongressmenn har sin egen «jødiske barnevakt»

USA Fra en samtale på Tucker Carlson Show avsløres det at republikanske kongressmedlemmer er i konstant dialog med sin personlige lobbyist, som fortløpende rapporterer videre til AIPAC om dennes utvikling og stemmemønster.

Til venstre: Programleder Tucker Carlsson. Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0). T.H. Republikansk kongressmedlem ‘Thomas Massie. Foto: Reddit.

Den irske nasjonalisten Keith Woods har på X publisert en sekvens fra en episode av The Tucker Carlson show, der programlederen diskuterer jødisk makt og lobbyorganisasjonen American Israel Public Affairs Committee (AIPAC) med den republikanske kongressmannen Thomas Massie fra Kentucky, USA.

Sistnevnte sier at hver republikanske kongressmann har sin egen «AIPAC barnevakt» med oppgave å påvirke medlemmet i en Israel-vennlig retning, samt kartlegge vedkomnes utvikling og stemmemønster på vegne av den jødiske lobbyorganisasjonen.

Massie: Jeg har republikanere som kommer bort til meg på gulvet og sier: ‘Jeg skulle ønske jeg kunne stemme som deg i dag – det er den riktige stemmen – men jeg ville fått for mye trøbbel hjemme. Og jeg har republikanere som kommer bort til meg og sier: Det er galt det der som AIPAC utsetter deg for, la meg snakke med AIPAC-personen min! Forresten, alle unntatt meg har en AIPAC-person.

Carlson: – Hva betyr det egentlig, en AIPAC-person?

Massie: – Det er som barnevakten din, AIPAC-barnevakten din, som alltid snakker til deg på vegne av AIPAC. De er sannsynligvis velgere i din valgkrets, men de er tett knyttet til AIPAC.

Carlson: – Så alle medlemmer har en slik person?

Massie: – Hver eneste republikaner. Jeg vet ikke hvordan det ser ut på den demokratiske siden, i det minste er det slik det fungerer på den republikanske siden. Og når de kommer til Washington D.C. de legger igjen en rapport om deg. Og de har mobilnummeret ditt, og du har hele tiden diskusjoner med dem.

Carlson: – Det er ikke klokt!

Massie: Jeg har hørt fire medlemmer av Kongressen si: ‘Jeg skal bare snakke med min AIPAC-person først.’ (Ler) … Så det er helt klart det vi kaller dem.

Carlsen: – Men hvorfor har jeg aldri hørt om dette før?

Massie: – Det ville ikke gagnet noen. Hvorfor skulle de fortelle sine velgere at de blir styrt av noen som representerer et fremmed land? Det er ikke i kongressmedlemmenes interesse at folk får vite om dette, så de kommer ikke til å fortelle deg det.

Det er bare ett land i verden som driver på denne måten

Carlsen: – Kjenner du noe annet land hvor de gjør ting på en lignende måte? Det sies at Russland dikterer valgresultatet vårt, det hører vi hele tiden. Er det noen som har en Putin-person de snakker med?

Massie: – Ikke bare har de ikke en Putin-person, de har ikke engang en britisk person, de har ikke en australsk person, de har ikke en tysk person. Det er bare ett land i verden som oppfører seg på denne måten. Jeg kan garantere at AIPAC har et register over dokumenter der en AIPAC-person har blitt matchet med sin kongressmedlem, med informasjon om hvordan de stemte i ulike saker. Har kongressmedlemmet vært i Israel? De betaler for slike familieturer. Jeg er ikke det eneste republikanske kongressmedlemmet som ikke har tatt en AIPAC-tur til Israel, men jeg er nok en av få.

Vending i samtalen: Israel hylles

Etter å sammen ha presentert denne spektakulære avsløringen, går programverten Carlson og kongressmedlemmet Massie videre med å hylle den jødiske staten og understreker viktigheten av å skille mellom den og dens regjering:

Carlsen: – Hvordan er en slik tur?

Massie: – Det er som en ferietur. Du får se muren, forskjellige severdigheter og slikt.

Carlsen: – Det er et fantastisk land! Dette må vel ha stor innvirkning?

Massie: … Du svømmer i Dødehavet …

Carlsen: – Ja, ja, jeg har gjort det! Ikke på AIPAC-tur, riktignok

Massie: – Sikkert på det?

Carlsen: — … Men jeg vil anbefale turen til alle. Men jeg betalte det med mine egne penger. Jeg er en sann elsker av Israel: stedet, folket og maten. Det er så fantastisk! Men det har ingenting med landets regjering å gjøre.

Massie: – Israelere er virkelig gründere. De er utadvendt og bryr seg om landet sitt. De er gjennomgående gode mennesker.

Carlsen: – Det stemmer! Det er egentlig min erfaring også, etter å ha reist dit mange ganger. Det er sannsynligvis min favoritt familie-reisemål. Men det er jo noe helt annet enn å ta ordre fra landets regjering.