Hjem Nasjonal kamp Avviser Motstandsbevegelsens klage og forbyr motdemonstrasjon

Avviser Motstandsbevegelsens klage og forbyr motdemonstrasjon

8

DEMONSTRASJON Politiet avviser Motstandsbevegelsens klage på demonstrasjonsforbudet i Fredrikstad, og forbyr samtidig planlagte motdemonstrasjoner.

Som Frihetskamp har rapportert om tidligere i juni, så valgte politiet å forby Motstandsbevegelsens demonstrasjon i Fredrikstad den 29. juli. Dette da de mente det var fare for at voldelige motdemonstranter kunne forårsake voldsomheter, ordensforstyrrelser og skadeverk.

Motstandsbevegelsen påklaget naturligvis vedtaket gjennom sin advokat Nils Christian Nordhus, og understreket samtidig overfor politiet at det ville være helt uholdbart dersom man skulle forby Motstandsbevegelsens demonstrasjon, og samtidig tillate en motdemonstrasjon.

Onsdag denne uken ble organisasjonen underrettet om at politiet hadde valgt å avvise Motstandsbevegelsens klage, men at man samtidig hadde lagt ned forbud mot den planlagte motdemonstrasjonen. Politiet understreket også at forbudet kun gjaldt den 29. juli, og at organisasjonen var velkommen til å søke om å få avholde demonstrasjon på andre datoer.

En offisiell pressemelding angående demonstrasjonen i Fredrikstad, vil bli publisert på søndag denne uken.

 

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Skarpretteren
Skarpretteren
5 år siden

Tullprat, hva er det som hindrer et pillråttent og politisk politi å gjenta dette overgrepet ved en annen anledning.Alternativt FYLLE HELE Fredrikstad med våre folk til en offentlig uanmeldt lovlig aksjon for helt å ta landsvikerne på senga og la dem få jobbe litt for å beholde fatningen der nede,evt ha løpende kontakt med advokaten for å hindre overgrep fra Judaspolitiet. De motdemonstrantene som tør å komme antar jeg fort stikker med halen mellom beina når det ikke er nok politi og barrikader å gjemme seg bak.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Homolobbyen er såååååå undertrykte altså. For en dakkars liten minoritet. Bra det politiske politiet passer på så de får viljen sin i ett og alt. Det er jo en menneskerett å blotte seg foran småbarn ifølge Erna Solberg.

GalNazist
GalNazist
5 år siden

Så… vi lever i et såkalt «demokrati» hvor voldelige grupperinger setter grensen for hvem som skal få lov til å ytre seg. Og går jeg for langt his jeg påstår at et signifikant antall medlemmer av disse grupperingene av antirasister også får penger fra de samme myndigheter som har forbudt Motstandsbevegelsens demonstrasjon?

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  GalNazist
5 år siden

Du går på ingen måte for langt. Foruten at man åpenbart ønsker å slippe unna straff for sine voldelige aktiviteter, finnes der antagelig en annen meget god grunn til at mange av disse antifa-svina dekker til sitt ansikt. I USA ble for eksempel en professor avslørt som tilhørende en antifa-gruppering i forbindelse med at den godeste professoren slo en Trump-supporter i hodet med en kraftig sykkellås (med full kraft og fullstendig uprovosert). https://www.youtube.com/watch?v=ug34vogS3Fw For øvrig er der også andre som ikke helt setter pris på angrep finansiert av egne skattepenger … : Lysglimt – Kritikk av omskjæring er IKKE «rasisme»… Les mer »

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
Svar til  Jarl Stoltz
5 år siden

Løgnkoden «Kol Nidre» praktiseres systematisk av den jødiskstyrte frimurerlosjen, som følgelig sviker, stjeler og lyver, liksom den evige jøden. Norsk politi er hegemonisk styrt av CIA, fordi USA okkuperer Norge militært.

USAs avnazifisering av Norge har pågått uavbrutt siden andre verdenskrig. Det betyr, at nordmenn skal opphøre med å være norske, og isteden hjernevaskes til å bli slaver for globalistene i det amerikanske imperiet.

Olav den hellige foretrekker samarbeid med Russland.

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  Boge Myklebrast
5 år siden

Jeg foretrekker definitivt og samarbeid med Russland!

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
5 år siden

FORORD Hvert folk, hvert land har sin historie – kortere eller lengre, rikere eller fattigere. Intet kan som den gjenspeile et folks storhet og maktesløshet, og det finnes ikke den ting i verden vi kan lære så meget av som historien – leser vi den på den riktige måten. Det er ikke bare om de store hendinger, kamper og statsomveltninger den forteller, men også om de utallige små ting, som i og for seg ikke sier så meget, men som samlet er i grunnen det som danner den virkelige historie. Vi kan bli grepet av stolthet og ærefrykt når vi… Les mer »