Hjem Nyheter Bakverk krenker feminister og undertrykker kvinner

Bakverk krenker feminister og undertrykker kvinner

0

SVERIGE/SKANDALE: Et bakeri i Skåne måtte nylig endre navn på et produkt etter klager fra én kunde. En feminist hadde nemlig følt seg krenket etter hun hadde blitt servert en «jente-vannbakkels» som var litt mindre enn vanlige vannbakkels.

10_7_IBS_Marie_Louise_Johansson_33079_RGB_300DPI

Et bakeri i Skåne ble nylig et hett emne på sosiale medier og deretter i svensk media. Bakeriet hadde nemlig lansert et nytt produkt, en mindre variant av vannbakkels, som de hadde døpt «jente-vannbakkels».

Dette skulle de så klart aldri ha gjort, for da en lokal feminist besøkte bakeriet og så produktet, så følte hun seg naturligvis «krenket». En anonym feminist skriver i en kommentar at hun mener dette er et «utmerket eksempel på hvordan man, uten å egentlig ville det, kan undertrykke kvinner».

Feminist-partiet serverte selv «jente-vannbakkels»

Det virker dog være delte meninger om bakverket. Det absurde partiet Feministiskt initiativ serverte nemlig «rosa feministiske jente-vannbakkels» i Stockholm sentrum ifjor. Den gang skal dog ingen ha reagert, til tross for at vannbakkelsene var både rosa og mindre enn vanlige vannbakkels.

Kilde:

Feministiskt initiativ har själva serverat små rosa tjesemlor

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg