Hjem Nyheter Europa Balenciaga og Ukraina

Balenciaga og Ukraina

4

PEDOFILI Stadig flere urovekkende forhold ved skandalen rundt motemerket Balenciaga kommer nå frem i lyset. Ikke alt derimot er like åpenbart, men i seg selv er disse forholdene uansett av en så pass foruroligende karakter at de også isolert under normale forhold vil vekke avsky.

Foto: Gunguti Hanchtrag Lauim, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons.

Et av verdens største motemerke i klesindustrien, Balenciaga, befinner seg som kjent i hardt vær for tiden etter en reklamekampanje som, sagt på en mild måte, fremstilte barn i en seksualisert kontekst. Dette innbefattet blant annet småbarn som lekte seg med teddybjørner oppkledd i temaer vanligvis forbundet med BDSM, en seksuell retning med fokus på smerte, disiplin, underkastelse og dominans. Andre reklamekampanjer har nå blitt ettergått og ikke overraskende har man oppdaget flere subtile hint som motehuset har plassert i kampanjene sine. Blant annet har man i en fotoserie sett nøyere på tilsynelatende fotofaglig plasserte bøker og dokumenter av tilfeldig karakter, som imidlertid viser seg å inngå i et mønster. Bøkene og dokumentene er fra en forfatter og en rettssak hvor man forsøkte å liberalisere og alminneliggjøre synet på pedofili, og dokumentene er rett og slett rettsdokumentene fra rettssaken; alt tyder dermed på at utvelgelsen og plasseringen av disse er alt annet enn tilfeldig.

Det har også kommet frem at Balenciagas kreative sjef (som godkjente disse kampanjene), Demna Gvasalia, tidligere i år ble utnevnt til ambassadør for organisasjonen United24. Denne organisasjonen ble startet og er drevet av Ukrainas president Volodymyr Zelensky og har som formål å samle inn penger til flyktninger fra nasjonen. Flere har den siste tiden stilt spørsmålet om det er en tilfeldighet at en betydelig aktør i moteverden og dens kreative sjef som forsøker å normalisere pedofili, inngår partnerskap med statsoverhodet for et land hvor hundretusener er på flukt, også enslige barn.

Skjermbilde: Twitter.

Gvasalia har for øvrig uttalt at grunnen til at han blir oppfattet som litt uortodoks er at han er preget ved å vokse opp i et område med radioaktivitet og at han så mye barneporno da han var liten gutt.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Trodla Gubben
Trodla Gubben
1 måned siden

Får sykt frysninger av en grusom karakter nedover hele ryggraden av å tenke på pedofile Gvasalia og den jødiske regimelederen i det ikke-eksisterende Ukraina, som virkelig opptrer som to umenneskelige ufyseligheter med deres forkastelige sammenblandinger av å legalisere misbruk av uskyldige små barn.

proverbs 26:11
proverbs 26:11
1 måned siden

«Si meg hvem du omgåes så skal jeg si hvem du er» – det passer bra på disse to, som hver på sin måte utnytter barn til uetisk markedsføring, og sender Ukrainas unge menn til kjøttkvernen mot Russland, i en håpløs krig, iallfall på lengre sikt. Jødepresidenten har fått sine «marching orders» fra sine overlords i USA og andre steder, og ukrainerne må blø og fryse seg gjennom vinteren pga dette.

gatelykter
gatelykter
1 måned siden

På tide for DNM å drite i Ukraina. Ukrainia er i 2022 en 100% jødestyrt nasjon fylt av kristne lydige saueslaver som gjør alt dem kan for å støtte den samme eliten som slaver dem med lavt-lønnet arbeid og konstant propaganda. Derfor: Drit i det Ukrainske folk, når dem selv tydeligvis ikke har noe som helst i mot sin slavemaster Zelenskyj og vender storebror Russland ryggen i svik. De Ukrainere som derimot er i mot slaveriet dem selv blir utsatt for , burde dog få lov til å slippe inn i Norge, slik at dem kan slå seg sammen med… Les mer »

trackback
21 dager siden

[…] pedofili-tematisert reklame i Ukraina. Ikke fullt så subtilt og og agendadrevet som sitt forbilde Balenciaga, men likevel ikke til å misforstå: pedofili er normalt og demonisk symbolisme er […]