Hjem Nasjonal kamp Banktrakasseriene mot Motstandsbevegelsen

Banktrakasseriene mot Motstandsbevegelsen

35

INFORMASJON Her kommer en kort oppdatering om den seneste tidens økonomiske trakasserier mot Den nordiske motstandsbevegelsen.

Etter en heksejakt i fiendepressen der blant annet den svenske avisen Expressen har omtalt at Den nordiske motstandsbevegelsen via ulike foreninger har konto hos Nordea, har flere banker valgt å stenge ned organisasjonens bankkontoer. Nordea, Handelsbanken og Swedbank har samtlige deltatt.

Grunnen som oppgis i samtlige tilfeller er at Motstandsbevegelsens foreninger strider mot bankenes såkalte verdigrunnlag. På hvilken måte, spesifiseres dog aldri. Nedstengningen har medført at organisasjonens nettbutikk for øyeblikket ligger nede.

Det arbeides nå for fullt med å finne nye løsninger. Ettersom organisasjonen drives ideelt av medlemmer og sympatisører uten støtte eller bidrag fra noen myndighet, er muligheten til å ta imot donasjoner eller bedrive salg – avgjørende for organisasjonens fremgang.

Vi oppfordrer samtlige av våre lesere til å vise etablissementet at deres trakasserier ikke er effektive, men snarere fører til en enda sterkere oppslutning for Nordens eneste sanne opposisjon – gjennom økt støtte og flere bidrag.

En ny mulighet for å sikkert og anonymt sende kontanter til organisasjonen, kommer til å bli offentliggjort senere. Inntil det vil vi anbefale alle til å støtte oss via Hatreon, gjennom å handle i vår finske nettbutikk og så klart gjennom å gå med i kampen for å bekjempe det folkefiendtlige systemet!

I Norge har Den nordiske motstandsbevegelsen blitt nektet å opprette konto hos samtlige av de store bankene, og et stort antall mindre banker og lokalbanker.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
35 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Limmy
Limmy
5 år siden

Å hjelpe terrorgrupper med økonomi kan vel være straffbart

Hanne
Hanne
Svar til  Limmy
5 år siden

Du er syk i hodet, Limmy. Som påstår vi er en terrorgruppe.

Espen
Espen
Svar til  Hanne
5 år siden

problemet er at resten av samfunnet ser det på samme måte , så en bør spørre seg selv hva er det som gjør det så her ,

Johan G
Johan G
Svar til  Espen
5 år siden

Istedet for å være så forbannet opptatt av å behage politiske motstandere som er tydelig på villspor, burde du istedet fokusert på å hjelpe de på rett vei, …og ikke selv gå deres vei!

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  Limmy
5 år siden

Det er en helt riktig antagelse, og slik bør det også være.

Men hva det har med Motstandsbevegelsen å gjøre stiller jeg meg fullstendig uforstående til. Du har kanskje kommet i skade for å kommentere under feil artikkel?

Espen
Espen
5 år siden

en må huske på at bankvesenet i grobunn er zionistisk , så det kan være vanskelig å finne den rette banken som ikke stiller seg på zionistenes side , derfor er det viktig å ha folkelig makt , enten folket på vår side vil vi ikke få gjennomslag , en må ha et punkt å kjempe for ikke ha en masse sprikende punkter som deler oss , la oss samle om viktige verdier isteden for å dele oss ved rasehysteri ,

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  Espen
5 år siden

Jeg deler ikke ditt syn på at Motstandsbevegelsen bedriver «rasehysteri» eller at Motstandsbevegelsens ikke tilbyr en plattform som folk flest kan enes om (dog må jeg erkjenne at «hjernevasken» fortsatt sitter sterkt hos mange, og dessverre er nok defaitisme også sterkt representert i befolkningen, enn så lenge … 🙂 ).

Det sagt, ta gjerne turen innom Discord så vil du få rikelig anledning til å diskutere disse punktene du nevner: https://www.nordfront.se/chatta-med-kamrater-pa-discord.smr. Velkommen skal du i så fall være!

Thule
Thule
Svar til  Espen
5 år siden

Fremmed blod gjenskaper sivilisasjonen i sitt bilde. Bare se på Frankrike og Storbrittania. Kanskje de kunne trengt litt «rasehysteri».

https://www.youtube.com/watch?v=JKp92wf1QDU

Espen
Espen
Svar til  Thule
5 år siden

ingen av disse landene har stoppet immigrasjon , så der bør alle som ikke har en tilknyttning bli sendt ut , med rasehysteriet vil vi fortsatt bli en oppvigler gruppe uten å må ha de store ambisjonene , for dit vil vi aldri nå med dagens punkter ,

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Espen
5 år siden

Rekommenderad läsning om ras. J Philippe Rushton «Race evolution and behavior» https://scholar.google.no/scholar?q=j+philippe+rushton+race+evolution+and+behavior&hl=no&as_sdt=0&as_vis=1&oi=scholart&sa=X&ved=0ahUKEwjQ-YW4krTXAhUmLZoKHWNVBKoQgQMIJDAA Vita har byggt civilisationer och skapat høgkulturer vart helst i världen de slagit sig ner. Med handen på hjärtat kan du säga detsamma om negern? De är elefanten i porslinsfabriken. Och då menar jag inte den betydligt mer lättdresserade indiska. Men hur som helst så vill jag att vi håller elefanter på gott avstånd oavsett art. Før øvrigt uppskattar jag inte att du brukar ordet «vi» när du gør uttalanden på frihetskamp. Den som førnekar betydelsen av ras är inte eller kommer aldrig att bli en del av… Les mer »

Espen
Espen
Svar til  Tommy Nyberg
5 år siden

jeg ser elefanten her og er ikke uenig , selv om jeg er uenig i at det skylles rase men mer en kultur og tradisjon , den enkleste sivilasjon er fangst og jakt og det er en grunnbjelke i afrikansk kultur , men roten til rase forskningen ligger i zionistene selv , bare søk og finn koblingene , nazistene var en del av zionismen .

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Espen
5 år siden

Oj det var raskt du pløjde igenom Rushton.
På vilka punkter är du oenig med honom?

Espen
Espen
Svar til  Espen
5 år siden

det er bare å sette seg inn i zionistiske grunn ideer og det er der det hele kommer fra , les Talmud

Espen
Espen
Svar til  Espen
5 år siden

valgt in i Simon Guggenheim Foundation , det er i samme klasse som Soros støtter black panter , samtid som andre sionister støtter mot gruppene ,

Espen
Espen
Svar til  Espen
5 år siden

Rushton hade under sin karriär förtroendeuppdrag förutom inom stiftelsen Pioneer Fund. Han var Fellow i American Association for the Advancement of Science, samt de amerikanska, brittiska och kanadensiska psykologförbunden[1]. År 1988 valdes han in som Fellow i John Simon Guggenheim Memorial Foundation[1].

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Espen
5 år siden

Var det ett svar?
Du talar i tungor.

Espen
Espen
Svar til  Tommy Nyberg
5 år siden

du må sette deg in i det politiske spillet , hvis du ikke skal bli en brikke , eller en nikke dukke ,

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Espen
5 år siden

Det finns ett «litet» stänk judendom i bibeln men hindrar det en kristen fundamentalist att tro på gud?

Espen
Espen
Svar til  Tommy Nyberg
5 år siden

ikke bland jødedom og zionisme , den gamle pakt er død , hebrerne 8:13 , zionistene er satans synagoge , åpenbaringen 2:9 og 3:9 , israel er sodom og Egypt åpenbaringen 11.8 mage kristene er sionister som er forført av zionistiske ideer via Scofields bible , Gud er Jesus som jødene hater , de har ikke tro på Gud men lusifer , hvem er Gud for deg ?

Espen
Espen
Svar til  Espen
5 år siden

de fleste av jødene er ikke jøder fra rase , men av tro på deres egene ideer , de er sønner av Gomer , en hvit rase som vil utrydde andre hvite og sorte , Genesis 10:3
And the sons of Gomer; Ashkenaz, and Riphath, and Togarmah. legg merke til Ashkenaz,

Micke
Micke
Svar til  Espen
5 år siden

Kulturen springer ut av rasen selvsagt, eller tror du det er tilfeldig at alle land sør og øst fra Tyrkia tilfeldigvis fikk utdelt en dårlig «kultur» av Vårherre?mennesker er dyr, det er forbanna enkelt…det du skal gjøre i kveld er å søke på hjernevask dokumentar på YouTube og se den, det kan være en åpenbaring

Espen
Espen
Svar til  Micke
5 år siden

det er ingenting som er selvsagt, du trenger bedre bevis for hva du påstår , kansje du selv trenger en hjernevask , det er ingenting som ensidig beviser at rase har noe med iq å gjøre , hva med Babylon , eller andre store sivilisasjoner eller de tidligere kineserne ? det er nok du som trenger en åpenbaring ,

Micke
Micke
Svar til  Espen
5 år siden

De tar opp Akkuratt det med IQ og rase sammenheng i hjernevask dokumentaren NRK lagde så stikk og gjør deg litt mer kunnskapsfull isteden for å sitte her

Johan G
Johan G
Svar til  Espen
5 år siden

Det aller viktigste er å ta vare på ens folk, Espen. Går man vekk fra det mål å sikre eksistensen av eget folk, da er man allerede i globalismens ærend og har delvis akseptert deres agenda. Det eneste hysteri her når det kommer til vern av rase er det hysteri som globalistlakeier viser når man snakker om å verne om sitt eget folk.

Kommentarene dine lyser trolling. Utgir seg for å være nasjonalsinnet, men sprer defaitisme og globalisme.

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Kan ikke vi bare starte vår egen bank, eller en form for betalingstjeneste?

Espen
Espen
Svar til  Kim Larsen
5 år siden

Hitler hadde zionistisk støtte , pga av at han tjente zionistiske innterresser og zionistisk takegods

Espen
Espen
Svar til  Espen
5 år siden

tankegods ,

Ravn
Ravn
Svar til  Espen
5 år siden

Konspiratorisk tøv.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Kommunistene – som er falsk opposisjon – har ingen problemer med å opprette bankkontoer i nordiske banker siden deres virksomhet ikke strider med bankenes såkalte verdigrunnlag.

Dette er bevis på at det er vi som er nasjonalsosialister som er den ekte opposisjonen mot den kriminelle finansmafiaen som spredte sine tentakler ut over Europa etter møte i (((Bretton Woods))) sommeren 1944.

Ole Nordmann
Ole Nordmann
5 år siden

Bankene gjør sine undersøkelser, og den avgjørelsen de tar er ikke fattet pga. religion, det å lese hvordan dere i mange spørsmål velger å skylde på jødedommen sier antagelig mere om deres virkelighetsbilde.
Tror de holdningene dere fronter gir bankene en legitim grunn til å ikke ta dere inn som kunder.

Espen
Espen
Svar til  Ole Nordmann
5 år siden

den er fattet på verdigrunnlag og muligheten det er å gjøre en fortjeneste , jeg tror at du burde sjekke ditt eget virkelighets bilde ole nordmann ,

Ola Nordmann
Ola Nordmann
Svar til  Ole Nordmann
5 år siden

Du (((Ole Nordmannowitz))), bankene gjør buisness utifra «holdninger» og «verdigrunnlag»? og en samlende pro nordisk organisasjon i Norden, er en legitim grunn til å forby den? Seriøst?! ha ha ha….

Fjell
Fjell
5 år siden

https://lovdata.no/dokument/NL/lov/1947-12-05-1 Lov om boikott [boikottloven] Dato LOV-1947-12-05-1 § 1.Med boikott mener denne lov en oppfordring, avtale eller liknende tiltak som for å tvinge, skade eller straffe noen tar sikte på å hindre eller vanskeliggjøre en persons eller virksomhets økonomiske samkvem med andre. § 2.Boikott er rettsstridig: a) når den har et rettsstridig formål eller ikke kan nå sitt mål uten å føre til et rettsbrudd; b) når den blir foretatt eller holdt vedlike ved rettsstridige midler eller på en unødig opphissende eller krenkende måte eller ved usanne eller misvisende opplysninger; c) når den vil skade vesentlige samfunnsinteresser eller virke utilbørlig,… Les mer »

trackback
6 måneder siden

[…] Banktrakasseriene mot Motstandsbevegelsen […]